Så låter Malmö, ljud från S-kalifatet med skattepengar

SKATTER. Malmö får 6 miljarder om året, 16 miljoner om dagen, 25 % av sina inkomster från landets övriga skattebetalare annars skulle Malmö gå i konkurs. Nu har man låtit spela in ljudet av Malmö och Malmö stad har betalat 485.000 kronor till en kommunikationsbyrå för att de ska ta fram ljudet av Malmö, rapporterar SVT

En ljudidentitet – något de är ensamma om att ha bland landets kommuner och myndigheter. Malmö stad hävdar att ljudet kommer att göra deras kommunikation tydligare. De har bland annat spelat in ljud på Stadsbiblioteket i Malmö: läsare som bläddrade i böcker, lånemaskiner och tystnaden i ljusets kalender.

– Det bygger mycket på känslor så det är klart att det kan uppfattas som lite flummigt, men vi letar nästan efter instrumenten som ska spela den här ljudidentiteten, säger Lucas Dietrichson, kommunikationsstrateg på Malmö stad.

-Pettersson undrar vad herr Dietrichson menar med lite flummigt? Det är idioti. 485.000 kronor till kommunikationsbyrån sedan ska Dietrichson och några till ha en skaplig lön också.

Min uppfattning är att några beslutsfattare borde få sparken omedelbart och att Malmö sätts under tvångsförvaltning omgående.

Jag har spelat in Malmös ljud, håll till godo, det är gratis.

Bild från Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Så låter Malmö, ljud från S-kalifatet med skattepengar

 1. Malmö har 250 kommunikatörer till en kostnad av 350 000 kr om dagenq, enligt slöseriombudsmannen

 2. ”Kommunikations-strateg”….???
  Då var Petterssons upptagning bra mycket verkligare !
  Säger till slut att Tågtunneln under eländet,är staden Malmö´s bästa investering Abzurdiens skatteslavar betalt.

 3. Jag inte bara betackar mig jag gör totalt till den grad fullkomligt motstånd mot islemisaering av Sverige
  Sverige och vi är inte fria, vi kan drivas mot Slaveri, förstår ni detta??

 4. Malmös ljud ??? Vem bryr sig om det ???
  Det låter väl som mellanöstern. Halva malmö är ju därifrån….

 5. Vad är en kommunikationsstrateg som har sprätt ut den halva milionen? Vad har han i lön? Malmö fungerade innan man hade någon sådan. Hur många kommunikatörer under strategen finns det totalt i Malmö?

  • G. Nordeström..
   Skulle inte tro det , på en skjutbana är det lugnt inget gap och inget skrikande och ett civiliserad uppträdande

 6. Jag vill söka medel för att spela on lögner offentliga politiker uttalar sig om…

  Kan man få pengar till det?

  • Då får du räkna med att Näthatsgranskaren kommer på besök / stämmer dig+ ev åtal av vanlig åklagare för att du delar de riktiga uppgifterna…. så sjukt har vårt kand blivit.

Kommentera