SVT:s sjuka genustrams

JÄMSTÄLLDHET. SVT Sport skryter över att de vunnit Svenska Jämställdhetspriset 2020 för sitt arbete med en jämställd sportbevakning, enligt SVT.

”Idag mäter vi hur många sekunder enskilda sporter får i våra nyhetsprogram och vi har en särskild ’genusmätare’ som i realtid läser av vår sportsajt och ger oss relevant information.”

-Pettersson läser att SVT mäter varje sekund och har en särskild genusmätare och inser att SVT är en sjuk organisation som styrs av en vänsterbliven identitetspolitik.

Jag tittar gärna på sport och vill absolut inte ha 50/50 bevakning mellan damer och herrar. I längdskidåkning är damerna just nu bäst och de kan gärna få ta det mesta utrymmet.

I hockey är det tvärtom, Tre kronor är skapliga medan Damkronorna har flyttats ned till  B-VM.

I skidskytte och simning är damerna bäst, låt dem få dominera sändningarna, sluta tramsa.

Bättre om SVT såg till att det blev mångfald bland åsikter i stället för den enfald som nu råder.

Heja Sverige! Tänk om alla kunde vara nationalister och heja på Sverige utanför idrottsarenorna också…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “SVT:s sjuka genustrams

  1. Ok men n-mätaren på stan visar mest nyinflugna ointelligenta outbildade invasiva skäggiga män.

  2. Vari ligger intresset att titta på fotboll?
    Varför inbillar sig vissa att det är av så stor betydelse vilket lag som vinner super ettan? Sätter stan på kartan? Uppsving för industrin?
    Allt handlar ju om vilken klubb som kan tigga ihop mest pengar för att sen köpa spelare från när och fjärran. Gud så intressant och spännande.
    Springa efter en boll för 300-400 000 i månaden det är skådespel för folket
    Gamla sovjet öste vodka över folket för de skulle hålla sig lugna.

    • Begriper du inte hur viktigt fotboll är begriper du inte mycket. Fotboll handlar inte om liv eller död, det är betydligt allvarligare än så.

      Så troligen har du aldrig lirat boll på en gårdsplan eller gatstump.

  3. Damer kan vara bra i idrott, men…samtidigt måste det vara kvalitet på idrotten.
    Många gånger kan det vara mer intressant att titta på P12 i fotboll än att se svenska damlandslaget.

    I is dans och häst dressyr, är de duktiga 👍

    Detta feministiska genus tramsets, gör ju att det blir patetiskt.
    PK-jönsarna vill ha jämställdhet, men bara på deras villkor…detta gör att det blir sjukt…inse att kvinnor och män är olika, och har olika förutsättningar…ingen sämre eller bättre…bara olika !
    Vi alla behövs, och är bra på olika uppgifter.

    Ps. Det finns bra kvinnor och dåliga män….t.ex. Mona Walter vs Anders Lindberg (detta är två ytterligheter, en för Sverige och svenskarna och en emot Sverige och svenskarna).

  4. På siten DGS finns idag en artikel skriven av RIchard Sörman, där han återger en intervju med skribenten, artisten, sångaren och ståuppkomikern Alexander Bard, med titeln:

    – ”Allt får inte dränkas i kvinnlig omsorg”.

    Men, på vilket sätt kan man – ”dränka allt i kvinnlig omsorg” – ?
    Och vad är egentligen – ”allt” – ?

    Vad innebär egentligen samhällelig kvinnlig omsorg, och vad är dess mål?

    (Läs mer https://educaremm.wordpress.com/ )

  5. Som tur är bestämmer man själv vad man vill se av SVTs program. De enda program jag ser numera är Antikrundan och en del sport. När Sportnytt visar dambasket, damhockey, damfotboll och annat skit hoppar jag bara över inslagen (jag saknar TV så jag kollar bara på SVT Play i efterhand ibland) Den enda damidrott som jag ser är längdskidåkning. Herrskidåkning hoppar jag däremot över.

    Vad kan man dra för slutsats av detta?

    1) SVT sänder mest skitprogram som jag inte vill titta på.

    2) Mitt val är inte könsrelaterat utan är baserat på kvalitet.

    Istället för att mäta sina inslags könstillhörighet borde SVT ägna sig åt att kolla vilka inslag publiken ser. I annat fall tycker jag att man kan lägga ner verksamheten eller låta de som vill se skiten de sänder betala.

    • Det sorgliga är att även Antikrundan håller på att fördärvas av Anne Lundberg. Hon anser sig vara huvudpersonen som ska avbryta faktainformation från experterna och hacka sönder programrytmen. SVT måste lära av den skickliga Fiona Bruce i engelska Antikrundan.

  6. SVT hjälper importkriminella rasistapor och våldtäktsmän att undkomma!
    SVT’s fega kriminella underkastelse till en importerad våldtäktskultur med nära noll i värde på Svenska kvinnor dödar och traumatiserar varje dag!
    De är fega lögnaktiga äckel, medskyldiga till att andra Svenska kvinnor får sina liv söndertrasade!
    Usch!!!
    Hela världen känner nog bara hat och äckel för dessa ”Lögn-och Karriär-Feminister” som gjort så mycket ont mot andra kvinnor!
    Ungefär som när kvinnor i skyddsrum kastar ut de svagaste för att soldaterna ska våldta dem och glömma de som är kvar….
    Världen fegaste, baslugaste mest lögnaktiga människor!

  7. Samtliga chefer bör bytas ut för att få ordning.
    De nya cheferna får INTE vara vänstervridna, genusfixerade, hbtq- fixerade stollar.
    De måste kunna tänka självständigt, ha ögon och öron som fungerar, normal iq samt ett öppet sinnelag. Då kan svt utföra sitt uppdrag

  8. Jämställdhet ? Varför spelar inte damlag i samma serier som herrlag ? Vilka är bäst ? Var lägger sponsorer sin största del av pengarna ? Vilken serie ger mest valuta för sponsorerna ? Ekonomi styr sporten fullt ut ! Mvh Sjöström

  9. Tacka fan för att damidrott dominerar. SVT har ju inte råd med så mycket herridrott. Reklamkanalerna tar ju det mesta av de attraktiva lagsporterna.

  10. När genus och etnisk mångfald blir viktigare än kompetens, blir vi allt sämre på att konkurrera med omvärlden.
    Som med polisen…viktigare att kvotera in dåliga poliser som inte klarar uttagningen, än att få poliser som är bra på deras uppgifter.
    Ökningen av kvinnliga pk chefer och avmaskuliniserade manliga chefer, ger dagens resultat. De ska dansa i Pride parader tillsammans med ÖB och agera dialogpoliser i förortens stenhårda klansamhällen.
    Hur är det möjligt att polisen tvingas acceptera kränkningar, hat, hot, stenkastning och vandalisering av deras bilar? Gängen vinner, när polisen tvingas retirera med låg svansföring.
    Samhället blir naturligtvis ännu värre, om inget händer snart.

Kommentera