Moskéledaren misshandlade sina barn och tvingade dottern spela funktionshindradmed kebabspett


BROTTSLIGHET. Ismail Darragi, född 1961, boende i Hässleholm men hemmahörande i Irak har dömts till åtta års fängelse för misshandel, olaga hot och olaga tvång mot familjemedlemmar. Det framgår av ett pressmeddelande från Hässleholms tingsrätt. Mannen ska ha misshandlat sin fru och fyra av sina barn. Enligt barnens vittnesmål ska han bland annat ha använt ett spetsigt kebabspett.

Under rättegången framkom att varken hustrun eller döttrarna har fått visa hud utan tvingats att bära slöja, långa kjolar eller klänningar.

Den äldsta dottern har mellan 12 och 21 års ålder tvingats spela handikappad för att fadern skulle få assistansersättning. Hon blev inte undersökt av läkare eftersom pappan förbjöd det.

-Pettersson undrar vad det är för syltryggar som arbetar på våra myndigheter. ”Hon blev inte undersökt av läkare eftersom pappan förbjöd det”…

Ismail Darragi ska också betala 115.600 kronor i skadestånd till frun och de fyra barnen, hoppas han har 578.000 ligger eller att församlingen kan hjälpa honom med det…

Lagmannen Kristina Anderssons har uttryckt att det med hennes erfarenhet rört sig om en ovanligt allvarlig brottslighet och därför har straffet bestämts till det strängaste som går att döma ut.

Herr Darragi har tidigare uttryckt sin tacksamhet mot Sverige som tagit emot honom och hans familj, men den tacksamheten har tydligen inte räckt så långt så att han trots många år i Sverige lärt sig svenska och blivit självförsörjande.

TIDIGARE 2020-01-20. Moskéledare misshandlade sina barn med kebabspett

BROTTSLIGHET. En man med en ledande roll i en moské i Hässleholm står inför rätta för att ha misshandlat, hotat och stängt in sin fru och sina barn under många år. Förundersökningen och familjemedlemmarnas berättelser i den pågående rättegången vittnar om ett skräckvälde med syfte att förhindra beblandning med det svenska samhället. Döttrarna tvingades med våld och dödshot att bära slöja och långa kjolar och fick inte bli vänner med svenska flickor för att inte bli “horor” som de. Den äldsta dottern var dessutom tvungen att spela handikappad för att föräldrarna skulle få lön som hennes assistenter. Till slut fick hon nog. Mamman och de sju barnen lever nu på hemlig ort. Mannen nekar till alla anklagelser.

Utredningen inleddes sedan två barn i familjen låtsades gå till skolan, men i stället gick till socialkontoret och anmälde sin pappa.

Under den pågående rättegången i Hässleholms tingsrätt har flera av hans barn vittnat om upprepad misshandel, bland annat med ett spetsigt kebabspett. En dotter i familjen ska ha tvingats spela handikappad för att föräldrarna skulle få lön som hennes assistenter. Mamman och barnen har efter anmälan bott på skyddat boende. Mannen, som suttit häktad fram till rättegången, hävdar att allt är ett påhitt.

Läs mer på Frilagt.se

-Pettersson hör Stefan säga att det blir förtjänst på lite sikt, Morgan fyller i att det är berikande och Anders säger att det är mer spännande än det gamla tråkiga Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


22 responses to “Moskéledaren misshandlade sina barn och tvingade dottern spela funktionshindradmed kebabspett

 • Nizze

  Jag utgår ifrån att handläggarna som beviljat assistansbidrag utan läkarintyg åtalas för tjänstefel och själva ersätter staten med samma summa! Det kanske finns en kulturell koppling eller släktskap mellan handläggarna och bedragaren och då läggs väl utredningen ned? Per- Albin Hansson sa ”varje försnillad krona är en stöld från svenska folket”.
  Jag har flera citat men eftersom yttrandefriheten är begränsad numera i detta land så avstår jag för att inte dra på mig några böter!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Dömd till 8 år på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell !
  Denna raketforskare är snart ute igen efter avräknad häktestid och frigivning efter 2/3 av hotelltiden.
  Skönt att efter 35 år som fångvaktare på Kumlafängelset nu ha tagit pension och slippa se och höra dagens totalt respektlösa kriminella parasiter i dagens mångkulturella lekstuga innanför murarna.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Nu ska vi bränna 8 miljoner skattekronor till på att den invasive bedragaren ska få 13 kr skattefritt per h på att studera SFI på heltid på Asptunaanstalten jämte Pelas mördare och med svensk privatlärare i Hijab gift med f.d. fånge (Anette).

  Gilla

 • Anna Farsta

  Så hur många sådana kebabfamiljer finns det i Bortomvetet landet Sverige?

  Gilla

 • Hanna

  Heder åt barnen som anmälde sin välfärdsmissbrukande pappa imamen!

  Gilla

 • G Nordström

  Det är vida känt att i Sverige går allt hem. Bara kräv, kräv, kräv.
  Hänvisa till hur förföljd du är. Hur synd det är om dig.

  Gilla

 • Tanten_2

  Vi måste ju kunna ställa krav på dem som aspirerar på assistansersättning och som inte hela sitt liv följts av svenska sjukvård. Det finns något enstaka fall där det ändå blivit fel, men huvuddelen av missbruk rör ändå de som kommer utifrån.

  För att komma ifråga ska tre noggranna läkarundersökningar göras, läkarna väljs ut av staten/samhället, inte av dem som vill ha assistansersättning. Det är ok med inläggning i 2 månader för att fastställa ”patientens” kapacitet. Om man kan vägra läkarundersökning är det väl bara att vägra tillbaka, hur flata som helst behöver vi inte vara.

  För att allas lika värde ska beaktas kan man väl ställa krav på alla.

  Eftersom jag vet att det presenterades en utredning 2012, ”Åtgärder mot fusk och felaktigheter inom assistansersättningen”, där det också framfördes att man tog folk från flyktingläger hit tycker jag att det måste
  finnas en ”inkubationstid”. Några åtgärder efter utredningen har jag inte kunnat upptäcka. Av utredningen framgick också att man inte fick göra några omfattande läkarundersökningar.

  Det gör mig så ont att läsa om föräldrar som kämpar för sina barn och
  inte får hjälp med t ex sondmatning, man verkar ju inte prioritera ändring av regelverket. Föräldrar som tidigare arbetat och kämpat men nu måste vara hemma för att barnen ska överleva.

  Gilla

 • ponnsan62

  Själv tycker jag dödsstraff är befogat

  Gilla

 • Weronica Selby

  Lat dom halla pa men inte i Sverige

  Gilla

 • Nizze

  Jag vågar inte säga vad jag tycker för jag har inte råd med böterna!

  Gillad av 1 person

 • Monica

  Hoppas att han efter avtjänat fängelsestraff utvisas för gott och inte att några myndigheter kommer med förmildrande omständigheter som att han har rätt att träffa sina barn.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  I den monologen med Lars Ekborg finns en del bra uttryck . Om Islam som helhet skulle jag vilja säga som grabben som ledde Blind – Anders : ta fart av bara helvete och hoppa över krondike resten kan vi le åt . Tror det var Beppe Wolgers som skrev den . Mvh Sjöström

  Gillad av 1 person

 • blabarisen

  Vad lovar Löfven inför kungen och riksdagen och svenska folket när han tillträder som statminister januari 2019? Från Löfvens egna regeringsförklaring: ””Icke-svenska medborgare som döms för hedersrelaterade brott och hatbrott ska lättare kunna utvisas. Samtidigt ska den som utsätts för hedersrelaterad brottslighet få stärkt skydd mot avvisning.
  Insatser ska i högre grad kunna ges till unga utan föräldrars samtycke vid misstanke om hedersbrott.”

  Det är inte JAG som lovat kung – riksdag och svenska folket detta utan Löfven:
  https://www.regeringen.se/tal/20192/01/regeringsforklaringen-den-21-januari-2019/

  Gilla

 • Kungen

  Han ska INTE ta upp en dyr fängelseplats. Han och hela hans familj ska UTVISAS DIREKT

  Gilla

 • Tanten

  Har den ”handikappade” dottern fått gå i skola? Hur gick det till i så fall?

  Gilla

 • age

  Muslim!

  Några av mina funderingar om detta:

  Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Säger koranen något om olika klasser av muslimer?
  Har koranen motsägande budskap?
  Vilket budskap gäller i så fall?
  Är alla muslimer muslimer?
  Är en muslim alltid muslim?
  Vad betyder det att ”vara muslim”?
  Ska alla muslimer följa koranen?
  Vet vi vad moskéerna används till?
  Har vi stridsledningscentraler i Vårt Fosterland?

  Gilla

 • Kent

  Hässleholm är bara en liten stad men har ändrats till något ingen kunde tro för tio år sedan.

  Gilla

 • ossie

  Helt i Allahs anda !!

  Gilla

 • Olof.p

  Jag säger som Lars Ekborg, fast om muslimerna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: