Fler asylsökande

Migrationsverket presenterar idag sin nya prognos för antalet asylsökande 2020. Det väntas komma 2 000 fler än man prognostiserade förra gången.

Cirka 23 000 väntas söka asyl i Sverige under 2020 (ett nytt Avesta kommun), majoriteten av dessa är syrier, palestinier och sydamerikaner. Av dessa väntas 1/4 få bifall på sin ansökan, men vi vet hur det brukar sluta för de som får ett nej. De blir ändå kvar i Sverige där de kan jobba svart, utnyttjas i olika sammanhang och erhålla nästan fri vård. Migrationsverket räknar med att utgifterna för verksamheten kommer att uppgå till 20 miljarder under 2020 (lika mycket som Försvaret tilldelas extra under en femårsperiod).

Migrationsverket

13 thoughts on “Fler asylsökande

  1. Vi måste snarast lägga ner migrationsverket och starta ÅTERVANDRINGSVERKET.
    Dom kommer att få väldigt mycket att göra framöver då det är många som inte har rätt att vara här och måste utvisas

  2. Det är inte Muslimska Brödraskapet som ska styra vilka fattiga Svenskar ska tvingas Försörja!
    De ska inte avgöra vilka mördare och våldtäktsmän som ska ha ”rättighet” att gå fria o välja ut ännu mer oskyldiga offer med ”fel” Svenska rastillhörighet!
    Migrationsverket och övriga PK-cancerns Sverige har givit uttrycket ”arbeta för främmande makt” helt nya ansikten!
    SÄPO med!
    ”Ja, men regeringen sa ju åt oss att tusentals och åter tusentals våldtagna eller mördade Svenskar egentligen varit en ren bagatell… O då går det ju inte att göra någonting.. ”
    ”Ja, mer än att arbeta åt samma främmande makt med Herrefolksambitioner på Sverige..”
    SÄPO ger ansikte åt ett avskräckande exempel i grov korruption för alla världens Underrättelse-tjänster!

  3. SD:s lösning: Återvändande

    STOCKHOLM Kostnaderna för ekonomiskt bistånd fortsätter att öka på grund av invandring, visar en rapport från SKR. Regeringen säger att man blivit bättre på att få människor i jobb men erkänner att mer måste göras. Sverigedemokraterna vill satsa på ökat återvändande.

    Läs mer på Nyeter Idag :

    https://nyheteridag.se/sds-losning-atervandande/

    samt läs och lyssna på Sveriges Radio …

    Utbetalningar av ekonomiskt bistånd fortsätter öka

    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7402321

  4. Manliga Syrier kan jag nästan förstå att dom söker asyl för dom är ju dokumenterat små feg idioter som lämnar kvinnor och barn för att leva loppan på Svenska bidrag och våldta Svenska kvinnor.

    Men sydamerikaner och palestinier har absolut inga asylskäl och ska därför stoppas vid gränsen och skickas tillbaks omedelbart…helst med samma flyg som dom kom med.

    • Hade det varit så väl. De säger de kommer från Syrien. Förutom de Syrier som tidigare bott i Turkiet så kommer de flesta från alla andra arabiskt talande länder. Antingen med köpta Syriska pass från IS eller inga identitetshandlingar alls.

  5. Alla siffror de styrande presenterar, är förljugna.
    Arbetslösheten är så förskönad och pk vill bara lura folket . De som kommer hit, har flytt för sina liv. Sant för en liten grupp men 85% söker ett bättre liv.
    Detta borde beaktas, när politikerna vädjar till folkets öppna er hjärtan.
    Hitte på jobb, en timmes utbildning i veckan, söka jobb kurser, mörkar verkligheten och betalas med skattepengar.
    Folket röstar men vet inte vilka skojare de gett makten. Det blir ett dystert uppvaknande, för det är svårt att erkänna sig grundlurade.

    • Inte en enda av alla lycksökare har varit utsatta för livsfara i de länder de kom ifrån till Sverige. Då menar jag Danmark, Tyskland och Polen.

  6. Kristna som är världens mest förfölja kommer att få avslag, skötsamma/arbetsamma som gjort något bagatellartat ”fel ruta ikryssad” kommer att få avslag.
    Men bevisat importkriminella Islamister med anspråk på att vara ”Herrefolk” över mindre värda Svenskar kommer att tillåtas ta flerdubbla falska identiteter för bidragsfusk och valfusk och få stanna!
    De Svenskar som av empati med brottsoffer som väljer att prata sanning kommer misshandlas vid gripandet av polis och sen bötfälla eller fängslas!
    Världen mest korrupta och kriminella Rättsväsende som för främmande makts räkning tillämpar deras sjukaste drömmar om ett kriminellt Islamistisk förtryck av ”mindre värda” Svenskar!
    Exakt som att fängsla de som på den tiden pratade sanning om Nazityskland eller Sovjetunion!
    Straffvärdet av vad Svenska makthavare pysslar med är absolut inte mindre än för Vidun Quisling!
    Korrupta kriminella rena äckel utan en millimeter moral!
    Som varje dag kostar oskyldiga Svenska människoliv utan ett uns mänskliga rättigheter!

  7. Asylsökande = bidragsturister till största del antar jag, vi knäar redan under oket vi tvingas bära på våra axlar.Det här kommer att sluta illa !

Kommentera