Rasistnazistjävlarna fick rätt igen

INVANDRING. Minns ni epidemin med de apatiska barnen, barn vars familjer fått avslag på sina asylansökningar och föll i dvala utan kontakt med omvärlden. Epidemin fick aldrig någon medicinsk eller social förklaring, men samtliga barn tillfrisknade så snart föräldrarna och barnen fått uppehållstillstånd.

Bloggen började skriva om de apatiska barnen 2010 och vi tog in några insändare av Dr. Thomas Jackson som var Regeringen Perssons utredare 2005 rörande apatiska flyktingbarn som han ansåg var manipulerade av omgivningen. Jackson blev aldrig sakligt bemött och han gick med i Svenskarnas parti för han ansåg att det var enda chansen att rädda oss från mångkulturen.

Nu rapporterar SVT Nyheter att det räckte med att separera barnen från föräldrarna så blev barnen friska på en timme. 

-Pettersson undrar om det inte är dags att utreda de inblandade, bland annat SVT, som bedrev propaganda mot de som inte trodde på historien ”om de apatiska barnen” som bara förekom i Sverige eftersom det var här det gick att lura politiker och journalister.

Om de apatiska barnen på bloggen…

Dr. Thomas Jackson hade rätt hela tiden. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Rasistnazistjävlarna fick rätt igen

 1. Är någon förvånad?
  Om sådär tjugo år kommer folk att gråta blod över alla sjukbluffar, som har kostat säkert miljarder. Alla förtidspensionerade, alla s k handikappade) som kan gå själva, dansa och arbeta, släkten vårdar dem mot betalning dygnet runt ( för att gömma statistiken över arbetslösheten). Hur kan detta få pågå?

 2. Alla sätt för att få permanent uppehållstillstånd i idiot-Sverige är bra !
  Det är synd om oss naiva och konflikträdda infödda äkta svenskar men vem ska vi skylla katastrofen på ?
  På oss själva naturligtvis
  Arga insändare gnäll hemma vid köksbordet och knuten näve i fickan löser inga problem.
  Sådana väljare sådana politiker !!!!!!!
  Vilka är mest korkade, infödda svenskar eller importerade raketforskare ?

 3. Haha, vilken skämtare du är Ivar.
  Är det inte svårt att gå runt med skygglappar? Snubblar du hela tiden?

 4. Hade det nu varit nån jävla ordning så skulle alla PUT som beviljats på grund utav ”apatiska” barn omedelbart dras tillbaka.

  Barnen om dom fortfarande är barn kan stanna i ett Svensk fosterhem…men föräldrarna ska straffas och sen UT……

 5. När den här circusen med de ”apatiska barnen” (eller de med ”uppgivenhetssyndrom”) började skrev jag till mina politiker i Katrineholm samt KatrineholmsKuriren om denna bluff. När även öststatsläkare påtalade bluffen och det framkom att detta fenomen var allmän kännedom även i de östra delarna av forna Sovjetunionen. Så jag påtalade att föräldrarna till dessa barn skulle åtalas för barnmisshandel. Naturligtvis inte så bra! Hur som helst så var kommunens politiker inblandade i ett speciellt fall i Flen, där flickorna i familjen uppvisade detta syndrom (vi gillar ju syndrom i Sverige). Om jag kommer ihåg rätt så var det två kvinnliga politiker från Socialdemokraterna samt Vänstern som gillade deras syndrom. Familjen fick i alla fall flytta till Degerfors och till slut tilldelades ett eget boende (hus)? Med andra ord lönade det sig att bluffa staten för att få den ”mirakulösa medicinen” som heter uppehållstillstånd. Till sist är det hemsk att denna utnyttjning av barn fick förekomma, och med hjälp av okunniga och känslosamma politiker! Mycket bra att denna bluff fick se dagens ljus. Tyvärr så är de inblandade förmodligen ”ansvarsbefriade”, vilket medför att inget kommer att hända!

 6. Ivar har en ironi utöver det vanliga . Det är ovanligt . Själv är jag tråkig . Jag har trots det en nära bekant som jobbat inom vården . Hon berättade att det Jacksson sa var sant när det var på tapeten . Hon hade hand om några fall personligen och mycket god insikt . Mvh Sjöström

 7. Varför är det helt tyst om förtal, av personer som Tomas Jackson? Pk folk tog heder och ära ur alla som ifrågasatte något fusk i asylärenden.
  Vi hade en man som jobbade inom tandvården och ifrågasatte om asylsökande barn verkligen var barn.
  Han fick sparken och pk ville ruinera hela hans familj med åtal.
  Näthatsgranskaren är annars jävligt snabb att jaga pensionärer som skrivit på nätet.

 8. Tyvärr är de som trodde på apatiska barn, våra politiker med mer hjärta än förstånd.
  Ingen skulle kunna bli invald i Riksdagen eller ha en ledande befattning inom staten om de inte har minst tio års arbetserfarenhet inom privata företag, av dessa skall åtminstone 3 år varit internationellt.
  Detta för att säkerställa kandidaternas kunskap om främmande kulturer, religion och beteende.
  Vi kan inte fortsätta tro att alla människor tänker och uppfattar vår kultur som vi, eftersom allt för många baserar sitt uppträdande efter erfarenheten av länder och religioner med helt andra sedvänjor än vi i Skandinavien.

 9. De APATISKA barnen i Sverige har aldrig funnits. Det var bara en stor fet lögn för att invandrarmelisen skulle få in hela si militära styrka i Sverige.

  • – och de lyckades i Södertälje!
   De dirigerar snart hela staden!
   ”Tack för att ni ville komma till oss!”
   ”Öppna ERA hjärtan!”

   Vi har väl ”någon” här på bloggen som
   ligger i samma nivå som de som gjort
   ovanstående uttalanden.

 10. Jaha inte en MINUT för tidigt att dessa ”kvacksalvare” gör ett offentligt GODKÄNNANDE av Dr. Jackson´s diagnos !!!
  Den eminente Dr. Jackson skall ges all ÄRA för sin kamp mot alla verklighets förnekande läkare, media och ”besserwissers” !!!!

  Köp gärna hans bok ”Copycat barnen” där han tydligt ger sin syn på detta !

 11. Rasister, Fascister, Nazister, Främlingsfientliga, Islamofober m fl har erfarenhtsmässigt alltid rätt i sina sk, av den kriminella regimen benämnda, ”konspirationsteorier”!

 12. Det är väl lite symptomatiskt för Sverige under 2000-talet. Debatten tillåts inte att vara levande eller respekterande. Fakta och kunskap har inte fått det utrymme. Som den skulle ha haft i många olika samhällsfrågor.

  Den har styrts av för mycket korrekt enfald, i tyckande och åsikt. Samtidigt som man har velat tysta debatten med uppenbara och medvetna kränkningar. Både från politiskt håll och media.

  Så de politiker och media som hade fel hela tiden. Kommer aldrig att be om ursäkt eller ens lära sig något av det. De fortsätter som vanligt och tror att de alltid ”har haft rätt”. Oavsett hur mycket fel de har haft, i olika sakfrågor.

  ”Det är lättare att lura folk än att övertyga dem att de blivit lurade”

  Mark Twain

 13. SVT skulle aldrig nedlåta sig till att presentera en ursäkt till den eminente Dr.Jackson.Lika lite som DN skulle be om ursäkt för den påhittade Caremaskandalen till dom berörda.Sådana hedervärda handlingar existerar inte längre.

  • Sista gången jag hörde något sådant var när PK ville skylla hela 90-talskrisen på regeringen Bildt. Kjell-Olov Feldt sa då att visst är regeringen Bildt skyldig men vi i sossarna är också skyldiga för vi gjorde avregleringarna på 80-talet i fel ordning.

 14. Vänstern har alltid varit resistenta mot fakta. Dr Jackson var ju företagsläkare på SVT, så han vet mycket väl vilka sorts figurer som huserar där….

Kommentera