Politikerna gör det möjligt, igen och igen…

INVANDRING. Gång på gång ser vi kriminella med flera identiteter som grips och döms  för olika former av kriminalitet till löjligt låga straff. Snart ska de som fick stanna enligt gymnasielagen och från början var 9.000 ”ensamkommande” ljugande afghanska män utan asylskäl lämna migrationsverkets boendet och försörja sig själva. Hur tror ni det blir?

Aftonbladets Anders Lindberg kommer med fakta

Hade vi följt lagen och behandlat alla lika hade problemet med de 9000 afghanerna inte funnits. 9000 är c:a och det kan vara några enstaka med annat medborgarskap.

  • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
  • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
  • 99,4 procent är män.
  • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
  • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
  • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
  • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.
  • Varför inte följa Dublin-förordningen om första asylland?
  • Varför inte följa Sveriges lagar?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Politikerna gör det möjligt, igen och igen…

  1. Min absoluta övertygelse är att:

    – ” ensamkommande barn” är inte barn!
    – de är invasionssoldater!
    – de ingår i en väl planerad invasion av Sverige!
    – de tillåts av kontraktet, som socialdemokraterna
    har med muslimerna sedan 1999!
    – de är väl informerade om var och när de ska hämta vapen!
    – under tiden till ”övertagandet” sprider de skräck i samhället!
    – de är helt hjärntvättade och har som mål att dö som offer!

  2. Det är så genomruttet, det stinker om hela samhället. Fiffel, lögner, orättvisor, inkonsekvenser, korruption och galenskaper!

    Som odören när åkrar gödslas med svinpink. Men numer så vanligt att vi inte längre reagerar. Vi impregneras, tappar perspektivet och ser det som ett normaltillstånd!

  3. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Januari beviljades 7030 personer uppehållstillstånd i Sverige varav:
    Anknytande 2499
    Arbete 3279
    Asyl 1252
    Totalt 7030 fortsätter det så blir det 84360/år
    Att vi ska ta emot så många främmande arbetare då vi har över 290000 arbetslösa i arbetsför ålder det är endast Arbetarpartiet Socialdemokraterna som förstår. Vi andra vet ju att de förstår ingenting idag.

  4. I Sveriges Riksdagsval kan varenda en av dessa mångdubbla falska ID användas för att rösta!
    För att ännu mer underlätta omfattande valfusk så kan en legitimerad person ”intyga” att en annan icke legitimerad har en identitet som hör till vallokalen.
    I dessa områden kan flera hundra personer vara skrivna på en etta eller tvåa.
    Omfattande bidragsfusk för de importkriminella ger omfattande fuskröster för de Vänster-kriminella partierna!
    Till och med jordens fattigaste länder kan med hjälp av billiga, enkla och moderna metoder ha full kontroll på människors identitet, MEN inte det Vänster-kriminella korrupta Sverige!
    Precis som att de Vänster-kriminella alltid är väldigt proaktiva i diverse bedrägerier och bidragsfusk är de minst lika proaktiva inom diverse valfusk!
    Själv tänker jag maila utländska tidningar för att omvärlden ska uppmärksamma detta landet som ensamt i hela världen INTE kan använda billig enkel modern teknik för att kontrollera ID på människor!

  5. Åsa Westerberg: Svenska politiker ska skämmas!

    Åsa är frisör och aktivist som på nätet kritiserar makthavare och myndigheter. Hon dömdes den 23 december 2019 till villkorlig dom för hets mot folkgrupp och grovt förtal. Under sommaren 2019 fick hon hembesök av polis för att hon inte hade infunnit sig till polisförhör.

    Här berättar Westerberg om sin syn på utvecklingen i landet med polisbrutalitet, lagen om hets mot folkgrupp, yttrandefrihet och Näthatsgranskarens ordförande Tomas Åberg. (Publicerades den 31 jan. 2020. Speltid 16:47)

    • Bra gjort av Åsa Westerberg. Den här förföljelsen från svenska myndigheterna mot en svensk kvinna för att hon har ”fel” åsikter borde anmälas till EU eller FN eftersom risken att bli illa behandlad och mobbad av Svenska rättsväsendet igen är stor. Näthatsgranskaren bör väl också anmälas för åsiktsregistrering och statens inblandning kan ifrågasättas av KU. Sverige behöver hellre mängder av Åsa W. kaliber än mängderna av rån, hemfridsbrott, våldtäkter, upplopp, bilbränder, skottlossning, bombningar, som sköljer över Sverige. Det känns angeläget att få en ny regering med nya myndigheter fort innan allt är förgiftat och förstört.
      Åsa Westerberg förtjänar all framgång. Något typiskt är att inte hennes fall ( att landets myndigheter förföljer henne för hennes åsikter ) tagits upp i SVT, SR, tidningar. Det är anmärkningsvärt grova brott mot mänskliga rättigheter myndigheterna utsätter henne för.

KommenteraAvbryt svar