Alice Bah Kuhnke och Pär Holmgren tillbaka i rutan – ska utmana SD

MEDIA. Disneyklubbens-Alice och Väder-Pär, det vill säga före detta parnprogramledaren Alice Bah Kuhnke och SVT-meteorologen Pär Holmgren ska lära oss ”rätt” fakta om klimatet och integrationen. Huvudsyftet är att möta Sverigedemokraterna. ”Vi ser tyvärr att SD och högerpopulister är helt dominerande på sociala medier. Vi progressiva måste bli bättre på att synas och skapa engagemang på egna kanaler”, kommenterar Alice Bah Kuhnke, enligt Dagens Opinion

Miljöpartiets två Europaparlamentariker Alice Bah Kuhnke och Pär Holmgren har det gemensamt att de har gedigna tv-karriärer bakom sig. Det är något de ska utnyttja när de startar en tv-kanal riktad mot Sverigedemokraternas framfart i sociala medier.

Därav följer att migration och integration är frågor som kommer att tas upp. Andra ämnen är lobbyism, EU-skvaller och förstås klimatet där Pär Holmgren återvänder som tv-meteorolog för att presentera “Veckans värsta väder i världen”.

Publikmål? ”100 000 ska nås per avsnitt efter en tid, när programmet börjar etableras som en relevant kanal för Miljöpartiet i Europaparlamentet”, berättar Joakim Söder.

Alice Bah Kuhnke och Pär Holmgren kommer från och med torsdagen 30 januari att driva den politiska talkshowen “2022”. Varje vecka är det tänkt att det ska sändas ett avsnitt klockan 20.22.

”Programmet kommer att visas på Facebook och Youtube men det kommer även att skapas ett Instagramkonto för att sprida vissa segment, berättar Joakim Söder, pressekreterare för miljöpartiet de gröna i Europaparlamentet, via mejl.

-Pettersson önskar det båda miljöpartisterna lycka till med att nå 100.000 tittare och hoppas de sprider fakta och inte åsikter, men där är jag lite orolig…

Hoppas de tar upp migrationens klimatpåverkan och att en somalier i Sverige orsaker ungefär 20 gånger så mycket utsläpp av växthusgaser som en somalier i Somalia. Så ur klimat och miljösynpunkt borde Miljöpartiet kämpa för återvandring.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

30 thoughts on “Alice Bah Kuhnke och Pär Holmgren tillbaka i rutan – ska utmana SD

  1. Det skulle vara roligt om någon i PK:s jättelånga kö på sådana som är bäst kunde skriva några kommentarer här, fast det VÅGAR dom väl inte FEGISARNA.

  2. Miljöpartiet är visst på väg att ge upp. Det enda som de verkligen vill jobba FÖR, är att dom är EMOT SD. Och innerst inne begriper nog även dessa höns hur fel ute de är, men uppdraget handlar ju bara om att hålla partiet över 4%.nivån. Minns Per´s manual hur han skulle mörka fakta för att manipulera politiker, press och väljare. Minns Alice´s diktatorfasoner när hon införde censur, åsiktsgranskning och riktat presstöd till regimvänliga media.

  3. Fakta har knappast planerats in i det nya programmet, det vore ju en ren förlustaffär. Men rent underhållningsmässigt á la ” Monty Python” blir det rena nöjet att begapa och få sig ett riktigt gott skratt.

  4. Idag är det tänkt att Kronofogden ska elda upp Anita Gimvalls kåta i Stenträsket, Storuman.

    Alice bah tyckte inte en 100 årig kåta hade något kulturellt värde…….

    • Ingår i Socialisternas plan,att liksom Kmerna i Kambodja utrota allt kulturutbud o. dess byggnation !
      Denna Kåta passar ju inte längre in,i nya islamska Abzurdistan.

  5. Har aldrig fattat varför vänsterextremister och PK-idioter tycker det är så förskräckligt med populism borde ju vara tvärtom?

    ”Begreppet kan härledas till romarriket då ”populares” var politiker som förlitade sig på stöd från de lägre samhällsklasserna medan ”optimater” var politiker som främst sökte stöd från samhällseliten.”

  6. MP:s nuvarande EU-parlamentariker har hittills misslyckats med att bygga upp förtroende hos väljarna i sina tidigare gärningar:

    Alice Bah Kuhnke (MP) innehade posten som kultur- och demokratiminister i ”den feministiska och humanitära stormaktsregeringen” under mandatperioden 2014 – 2018.

    Så här löste nuvarande EU-parlamentariker Alice Bah Kuhnke (MP) ett svårt problem hon stötte på i sitt tidigare arbetsliv.

    År 2011 var hon i egenskap av generalsekreterare för Fair Trade på resa i Karibien. På gränsen mellan Haiti och Dominikanska republiken fick hon syn på flera fattiga undernärda barn.

    Alice Bah Kuhnke bad Gud döda barn.

    Delcitat

    ”Och jag vände mig till Gud att han skulle se till att Maria och framför allt hennes barn slapp det här: Gode Gud, du som hör bön. Jag ber dig, ta Marias barns liv. Det är inget liv värt att leva. Det är bara en tidsfråga innan den äldsta av dem också börjar sälja sin kropp för en bit bröd eller lite alkohol. Så låt dom dö. Låt dem somna in och aldrig mer vakna till det helvete dom lever i. Låt dom dö för att deras liv är meningslöst”. (Publicerat 23 oktober 2014)

    Slut delcitat

    Läs mer om händelsen på Rebecca Weidmo Uvells blogg:

    https://uvell.se/2014/10/23/det-har-ar-din-kulturminister-/

    Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) uppgav falska uppgifter i SVT:s Agenda i mars 2017 om mottagandet av återvändande IS-terrorister. Avslöjades omedelbart av den respekterade terroristforskaren Magnus Ranstorp.

    https://4.bp.blogspot.com/-pt3k6JlJ3ns/WMr-64rhtAI/AAAAAAAAGAY/SlMto5xD_nU4V6OTZpWoONPg13KjiCaOACLcB/s640/Alice%2BbahLow.jpg

    Från Jeanders bildblogg

    Detta var bara ett par axplock av de många komprometterande uppgifter som finns i Alice Bah Kuhnkes CV.

  7. Inget nytt där inte! De ska fortsätta ljuga och säga åt oss vanligt folk vad vi får göra, tycka och säga. Sen att de gör precis tvärtom spelar ingen roll, de klassiska ordspråket kommer till sin rätt, ”Gör som jag säger inte som jag gör”.

  8. Tittar man i backspegeln är det lätt att förstå hur vi blev inlurade i EU och hur vi blev utnyttjade.
    Det är samma med klimatet, men vad ska dom lura på oss för jävelskap denna gången? Mer flyktingar?
    Naturligtvis vill dom åt våra pengar och att vi ska arbeta så mycket som möjligt.
    Jag läste att utsläppsrätterna hade genererat miljarders miljarder till fifflande företag i Europa.

  9. Kuncan, vad är det som du och mannen som inte ens
    kunde spå dags vädret rätt förstår bättre än dom 2 miljoner
    Sverigedemokrater som lämnat dom okunniga partier
    som ställt till så mycket skit för landet???

  10. Två verklighetsfrånvända fåntrattar som lyckats slicka rätt rövar, för att som tack fått välbetalda EU-tjänster för att de har ”rätt” värdegrund. ”Rätt värdegrund” betyder blidka globalizterna och skit i vad vanligt folk tycker, så har du ditt på det torra….

KommenteraAvbryt svar