Varför inte en minnesdag över alla offer, inte minst islams


FÖRINTELSERNA. Idag är det 75 år sedan koncentrationslägret Auschwitz befriades. Förintelsens minnesdag är tänkt att inbjuda till försoning, eftertanke och dialog, men blir istället föremål för storgräl, jag tror att alla länder utom Iran har erkänt att förintelsen ägd rum och några muppar på bloggen brukar också skriva inlägg om detta. Men det finns folk som tror att jorden är platt också.

Nåväl, förintelsen, det vill säga folkmord har ägt rum. Det var judar, zigenare, polacker, homosexuella, handikappade med flera som mördades. 

Nationalsocialisternas verk var fruktansvärt, men jag begriper inte varför de kallas högerextrema idag. Deras socialistiska bröder Kommunisterna var mångdubbelt värre. I Kommunismens svarta bok (Le Livre noir du communisme: Crimes, terreur, répression), som är en fransk bok som listar brott i likhet med mord, tortyr och etnisk rensning vilka begåtts av kommunistiska regimer. Sammanlagt har kommunismen krävt åtminstone 100 miljoner offer, vilket det dock under alla år talats tyst om i vänsterns Sverige.

Steget Efter

Allra tystast är det dock om den värsta ideologin av alla, ISLAM, hur många hundra miljoner muslimerna mördat när de erövrat hela det då kristna Mellanöstern, Nordafrika, Sydeuropa, Turkiet, samt handra områden vet ingen och värst av allt är att inte många vill inte ta upp det och de som försöker kallas rasister, nazister och islamofober.

Sanningen är att de båda socialistiska ideologierna var rena amatörerna jämfört med islams massmördande. På samma sätt var västvärldens kolonialism och slavhandel ingenting jämfört med islams.

Islams offer kallas Jihads tårar, och grovt uppskattas att 270 miljoner dödades av muslimer, i globalt Jihad, islamiska jihad, islamisk terrorism, judar, buddhister, hinduer, kristna, muslimer i Afrika, etnisk rensning, dödandet av otrogna, profeten Muhammed, Allah, Koranen, Mellanöstern och snart Europa…

När får vi en minnesdag över islams offer som sker än idag? 

När läste ni senast om Islams erövring av Indien – den blodigaste i historien, kom ihåg att länder som Afghanistan, Pakistan, Iran, Irak, Syrien och många fler än gång tillhörde andra religioner och bytet har inte varit bra för de nuvarande invånarna.

ISLAM. När vi idag läser, hör och ser på TV om oerhörda grymheter i Mellanöstern, när muslimer med stor entusiasm mördar alla de av någon anledning inte gillar. Experter påstår att detta inte har något med islam att göra – jag vill påstå att detta är islam.  Undrar om dessa experter tror att organisationer som IS, Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och de andra av islams fredsambassadörer har uppstått av tillfälligheter i just i islamska länder. Tror det att det är en tillfällighet att islam är inblandade i 90 % av alla världens konflikter från Gibraltar till Filippinerna? Är det en tillfällighet att muslimer krigar mot andra muslimer, mot judar, mot kristna, mot ateister, mot hinduer och buddister mot ryssar, kineser, thailändare, indier och afrikaner.

Islamiska historiker och forskare berättar med stor glädje och stolthet över slakten av hinduer, tvångskonverteringar, bortrövande av hinduiska kvinnor och barn till slavmarknader och en enorm förstörese av hinduiska tempel mellan c:a 800 och 1 700. Många miljoner hinduer mördades, förslavades eller tvingades konvertera till islam under denna tid.

Rizwan Salim (1997) beskriver vad arabiska inkräktarna gjorde: ”Ociviliserade vildar på en mycket låg nivå som saknade en kultur värd namnet kom från Arabien och västra Asien till Indien från början på 800-talet och framåt. Islamiska inkräktare rev otaliga hinduiska tempel och krossade oräkneliga skulpturer, plundrade otaliga fort och palats för hinduiska kungar, de dödade ett stort antal hinduiska män och förde bort hinduiska kvinnor….. men många indier verkar inte inse att de främmande muslimska marodörerna förstörde den historiska utvecklingen av jordens mest avancerade civilisation, den mest mångsidiga fantasifulla kulturen och det kreativaste samhället”

Självklart kämpade indierna emot, men de var inte vana vid att förslava, kriga, härja, massakrera, förstöra religiösa platser, skördar eller skada bönder. Militära slag skedde innan muslimerna kom på öppen mark och mellan soldater. Muslimer attackerade ständigt den civila ursprungsbefolkningen.

I den tidens Indien ingick dagens Pakistan (Sindh), Bangladesh och Kashmir. Hinduism och buddhism blomstrade i Afghanistan före det islamiska övertagandet.

Inledningsvis tilläts de gudlösa ha dhimmi status – möjligen på grund av sitt stora antal, motståndskraft mot islam och dess värde som källa till skatteintäkter. Detta strider mot den islamiska lagstiftningen som kräver död eller konvertering för avgudadyrkare. När Sultan Iltutmish fick frågan varför hinduer inte fick välja mellan döden och islam, svarade han: just nu är muslimerna så få men om några år när muslimerna är etablerade och trupperna är större kan vi ge dem möjligheten att välja mellan döden och islam.

Trots deras ”dhimmi” status, masslaktades, tvångskonverterade och försavades miljoner hinduer. De historiska källorna anger sällan några siffror utan beskrivs som ett oräkneligt antal fångar/slavar men de få gånger numerär anges är de skrämmande. Tillsammans med människor tog eller förstörde  muslimerna allt de kunde, mynt, smycken, kläder, möbler, djur, säd osv.

Muslimska härskare var utlänningar och fram till 1300-talet skickades de flesta slavarna ut från Indien men efter Sultanatet i Delhi (1206) blev de kvar för att arbeta för sultanatet, säljas inom Indien eller skickas någon annanstans. Slavar från andra håll importerades och muslimska arméer bestod av ett brett spektrum av utländska slavgrupper som konverterat till islam. Slavar var utlovade bytet från Allah och få dem var ett starkt motiv för jihad.

”Det var så gott om slavar att de blev väldigt billiga, det är Guds godhet som hedrar sin egen religion och försämrar otrohet”. (Muslim krönikör Utbi om Sultan Subuktigin slavrazzior i Sookdheo). Även fattiga muslimer höll sig med ett stort antal slavar.

Några siffror: erövraren av Sindh (Pakistan) tog 300.000 slavar under en tre-årig kampanj i 712-715. Sultan Muhmud Ghazni 997 – 1030) skickades 2 miljoner till slakt eller slaveri. Andra siffror och platser är 53000, 200000, 750000, 500000, 150000 osv.

”Svärd blixtrade som lättade mörkret av moln och fontäner av blod flöt som den höstens stjärna. Guds vänner besegrade sina motståndare….och muslimerna vållade sin hämnd på de otrogna. Döda 15.000 av Guds fiender…gör dem till föda åt djuren och rovfåglar …. Gud har också skänkt hans vänner ett byte bortom alla gränser och beräkningar, inklusive 500.000 slavar av vackra män och kvinnor”

Så kan man hålla på säger Pettersson, fredens religion beräknas ha mördat mellan 60-80 miljoner människor i dåvarande Indien och förslavat minst lika många. Jämför gärna det med Hitlers mördande av judar så inser ni att i jämförelse med islam var nazismen rena hobbyverksamheten och västvärdens slavhandel verkar ha styrts av amatörer.

-Pettersson säger att tyvärr har dårarna inte gett sig än idag, krigen och konflikterna mellan muslimer och otrogna fortsätter än idag i Afghanistan, Pakistan, Indien, Kashmir, Syrien, Irak, Bangladesh med flera länder och kom ihåg att inget av dessa områden har muslimerna rätt till historiskt och att de började i liten skala…

Vet ni att fler vita européer var slavar hos muslimer i Nordafrika än svarta i Amerika? Har ni sett någon TV-serie eller film om detta?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


33 responses to “Varför inte en minnesdag över alla offer, inte minst islams

 • Sofia

  Även om ”förintelsen” faktiskt hade varit sann så skulle den vara ingenting mot det folkmord som judar gjorde mot vita kristna ryssar efter att de tog makten i Ryssland och började sin slakt. Betänk att det inte bara var de 60-70 miljoner som direkt dödades systematiskt i Gulag och genom systematiska avrättningar, utan även hela familjer med barn och kvinnor som fick sätta livet till efter att familjefäderna mördats genom svält etc. Det är därför man ibland hör att judarna faktiskt var ansvariga för minst 130 miljoner dödsoffer under Sovjet-eran. Det finns tydliga skäl varför de vill att allt de gjort ska döljas bakom deras framlyfta ”förintelse-kuliss”. Kineserna vet också vilka det var som finansierade genomförandet av ”kulturrevolutionen” där minst 60 miljoner som direkt följd fick sätta livet till. Så det är inte konstigt att att (((klanen))) fick svaret att ”även om förintelsen skulle vara sann så skiter vi i den” av en rätt hög dignitär i den kinesiska statsapparaten när de var där för att sälja in ”förintelsen” till dem..

  Gilla

 • runar

  https://www.friatider.se/lofven-antisemitismen-beror-pa-invandring

  hoppsan Kerstin
  hur menar han här ?
  vad säger valboskapen från Mellanöstern om detta påhopp ?
  trodde allt vara SDs fel 🙄

  Gilla

 • Stenbock

  Naturligtvis önskar dagens Israel att minnet av de judar som dog under kriget,hålls vid liv. Har de sedan dessutom inflytande genom Press/TV är ju inte bara dessa ”minnesdagar”,ekonomiskt lyckade.
  Finns ingen annan folkgrupp på jorden som de ömkas så över,som de judiska folket. Varför vet Stenbock inte,och finns det någon på bloggen som kan lösa gåtan,vore det intressant att få veta !

  Gilla

  • Pettersson

   Ömkas det över judar? Jag trodde 1,7 miljarder muslimer och en massa andra ville utrota dem…

   Det kanske är avundsjuka för att judarna är så duktiga och framgångsrika, inte minst när det gäller Nobelpris,men även på mycket annat som data, medicin, odling i ökning, ta vara på och rena vatten m.m.

   Gilla

   • Stenbock

    Pettersson:
    Du missförstår mina rader jag nämner inget om ”Beduinerna från Arabvärlden”.
    Det jag syftar på är den styrande globala judiska Press/TV,som finns..
    Har c:a 200 olika TV-kanaler från olika världsdelar. Inte bara idag ältes det om judar o.utrotningar.Judarna har ju funnits i tusentals år,varför då specialisera sig på några år-tionden ?
    Instämmer med den kommentar som nämnde,att alla civila offer från krig o. terror,borde ha en väl så uppmärksammad dag !

    Gilla

   • G Nordström

    Ja Pettersson det är en del av förklaringen. De har betydligt mer intelligens än genomsnittet viket gör att de mindre intelligenta tror de blir lurade och utnyttjade.

    Gilla

   • Thomas Tvivla'r

    G Nordström,
    det beror på hur du analyserar IQ. Judiskt IQ i ex Israel ligger på omkr 98 (under flera europeiska länders IQ). Sefardiska- o Mizrachim-judars IQ är lägre än ashkenazim (europeiska judars).
    Inom Europa och i USA bor de flesta judar i storstäder där möjligheten till utbildning och allt annat vad storstäderna erbjuder finns. Östasiater men även vissa kaster i Indien har mycket högt IQ. Europeer har generellt högt IQ och jag tror att om post-marxismen kastades ur skolorna skulle IQ stiga något, hos ursprungliga europeer. Särskilt här i Sverige!
    IQ kan påverkas till viss del men (antagligen) finns ett visst stopp, en genetik bakom.
    Somaliers IQ ligger nära förståndshandikappades. Detta inte skrivet som förnedrande utan tester visar detta. Svårt integrera? Det går nog inte ens. Bättre då med stöd till återvandring.
    Det där med Nobelpris ja..Jag måste säga att Nobelstiftelsen har fallit i aktning för mig när de silar mygg men sväljer kameler (SD bojkottas?). Vi ser en politisering, en tydlig styrning. Eller har det kanske alltid varit så? : ))

    Att det finns olika IQ hos befolkningar tvekar inte jag på även om kanske nya undersökningar behövs med kontrollerat urval för gott resultat.
    IQ säger en del men inte allt hur ta sig fram i livet. Judar är ex sämre på spatial förmåga än flera befolkningsgrupper, iallafall de ashkenaziska judarna (europeiska).
    Svenskar är f ö hejare på ingenjörskonst och har sprutat ur sig produkter.

    En sak som små befolkningsgrupper kan göra är att nischa sig. Ex svenskar har anammat export efter att de fornstora förbannade krigen inte gav mer krigsbyten (kritik av kungar och adel : ). Judar i USA (jag kritiserar här de starka lobbygruppperna) använder lagutrymmen för att strypa yttrandefriheten. Kritik mot staten Israel ska jämställas med antisemitism. Det är förkastligt enligt mig, med flera. Dels utsätter man sin egen grupp för monoton likformighet (vi är olika inom en grupp, ser olika på saker). Men även för fara, då man stryper yttrandefriheten som gjort USA stort. Den fria tanken och fria ordets kraft. Skaffar sig fördelar genom särrättigheter.

    Detta påverkansarbete känns ointellegent. Mer läskigt maktutövande.
    Våra värsta fiender finns oftast inom våra egna grupper som genom ogenomtänkta eller galna beslut förstör för flera. P
    Som de röda här i landet.

    Gilla

  • Tore

   Bra sagt stenbock, ingen rök utan eld.
   Detta folk har fördrivits från över hälften av världens länder igenom historien, läs hur dom behandlade det tyska folket före nationalsocialismen intåg innan historie omskrivarna har raderat sanningen.

   Gilla

 • Treb

  There is is only a Stairway to heaven but a highway to hell….
  Right?
  Hahaha! 💥

  Gilla

 • Tony

  Ja vi kan ju även ha en minnesdag över Kommunismens offer,
  men då fick vi väl ha en minnesvecka eftersom kommunismens offer är så många fler än Nazismens? Man ska inte glömma Hitlers våldsdåd på något vis, men i min värld är uppemot Hundra miljoner människoliv fler än
  10 Miljoner som Nassarna tog av daga, men det konstiga är att dessa hundra miljoner uppmärksammas inte på något vis av det ensidiga SVT,
  och detta i ett land där man närmast skryter om att alla människor har samma värde. Båda dessa ideologier leddes av vidriga idioter.

  Sen talas det ofta o gärna om att judar förföljs idag, men man
  säger inte av vem, men ni kan ju fråga Judarna själv vilka det är
  som riktar sitt hat mot dem igen???

  Gilla

  • Treb

   @Tony
   Offerkofftan,då??

   Gilla

   • Tony

    Offerkoftan? Förstår inte riktigt vad du menar, om du som
    Svensk hade fått hela släkter utraderade på dom mest vidriga
    sätt så hade du nog också dragit fram det så ofta du kunde,
    sen innebär det inte att det finns typer bland Judarna som
    drar fram detta vid alla tillfällen, det finns bland alla folk,
    inte minst bland Svenskar där det är ganska gott om dem
    flera rena landsförrädare.! Det finns Judar jag önskar
    borde försvinna från Jordens yta bland annat Gorge Soros
    i Sverige flera inom Media. Men det förtar inte att
    det finns många duktiga och intelligenta Judar som levat
    i Sverige i många år utan att förstöra och slå sönder landet
    eller att försöka ta över landet och att förslava urbefolkningen

    Gilla

  • Argus

   Det blir riktigt intressant om man tar i beaktande kommunismens uppkomst och vem och vilka som stödde bolsjevikernas maktövertagande i kejsardömet Ryssland.

   Molotov-Ribbentrop-pakten är också intressant när det gäller andra världskrigets uppkomst och delningen av Polen.

   Gilla

 • Weronica Selby

  Och nu krigar dom mot Svenskar i Sverige

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Håller med Bajen 666 och G 54 . Jag är kritisk till förintelsen som den framställs . Någon teknisk bevisning finns ej . Segrarna skriver historien . Mvh muppen Sjöström

  Gilla

  • Jill

   Det finns äldre seriös forskning att ta del av vad gäller Nazityskland och judeutrotningen. Allt är inte Hollywood och skönlitterär tolkning, även om den är mest framträdande idag.

   Gilla

 • G Nordström

  En minnes dag för vad som vänsterrörelser och Islam ställt till med runt om i världen, räcker knappt årets alla dagar

  Gilla

 • SVENSK

  Vad gäller slaveriet i Amerika så hade inte bara Vita slavar utan även Indianer, andra Svarta! samt Judar! något som alltid tystas ned av någon anledning! Sen har vi de stora folkmorden under Sovjetkommunismen av Ukrainare ca 7 miljoner, Ryssar ca 25 miljoner, Kinas kommunism 50 miljoner? Övrig kommunism ca 20 miljoner, summa Kommunism ca 100 miljoner! Folkmordet på och undanträngning av Amerikanska Indianer ca 50 miljoner utfört av bl a vita. Det finns många andra folkmord som ej nämns ovan, bl a det som pågår just nu av Vita Europeer på olika ställen i världen, där de trängs undan och långsamt decimeras av folk som drivs, särbehandlas positivt, subventioneras ensidigt och/eller lockas från MENA-länder.

  Gilla

 • Treb

  @Pettersson
  Jag känner en viss upprättelse angående vänster ideologier….
  Jag har ALDRIG 100 rätt men,
  hur kunde Vi köpa svadan att nationalsocialism var/är högerextremt???
  Skola, media??
  Är man tok-kommi är allt höger-so far so good.
  Jag vill INTE jävlas på nåt viss men öppnas inte dörren för fler ”feltolkningar”?

  Mvh Treb

  Gilla

 • Thomas Tvivla'r

  Bra artikel. Vad som lyfts fram i media frekvent blir mainstream.
  En Förintelsernas dag (eller Minns folkutrotningarna) för ihågkomst av ett flertal brott mot etniciteter och gruppet borde vara på agendan. Ryssar, judar, egyptiska kopter osv. Listan är lång. Homosexuella fick ingen ersättning el hjälp efter befrielsen.Vad man än tycker om homosexuella så behandlas olika grupper olika. En del med silkesvantar o andra inte alls. Därför kunde en vidare definition gälla för ihågkommande av folkmord eller de olika förintelser, massmord som ägt rum.

  Gilla

  • Thomas Tvivla'r

   Jag behöver förtydliga (eller rätta)..inte en vidare definition av folkmord..
   men att, flera folkgrupper behöver belysas, inkluderas vid åminnelse av folkmord, förintelser. Himla bra artikel att ta upp folkmord och islam och röd ideologi som kommunismen.

   Gilla

 • age

  – men det är ju stor skillnad på nazismen och islam (religion)!
  – med det är ju stora likheter mellan nazism och religion!

  Nazisterna hade en idiot, som hjärntvättade, nästan ett helt folk!

  Islam, muslimerna har en i…..ot i varje stridsledningscentral.
  Hjärntvätten bibehålls i den lågintelligenta massan genom att
  mentalt tvinga dem att tro på något som inte finns.

  Samma förhållande finns i alla religioner!

  Då hjärntvätt är något som kan reverseras uppmanas de
  hjärntvättade att genom ett väl utvecklat system med mantra
  bibehålla nivån och intensiteten av hjärntvättens artificiella
  verklighetsbild intakt.
  Denna process kallas då ”bön”.
  Processen är effektiv genom att denna ”bön”, egentligen är en
  vädjan till någon som inte finns att fullfölja något som inte kan
  existera i verkligheten.
  Den hjärntvättade individen kommer alltså att fortleva i en
  inbillad verklighet, styrd av en fantasi och med funktioner,
  som utövas på dennes omgivning.
  Beroende på syftet och målet med hjärntvätten kan detta ta sig
  olika uttryck i verkligheten.

  Denna, min beskrivning av uttryck och verkan av religion,
  grundar sig helt på min egen ”tro”, den tro, som säger mig att tro
  är något som inte finns i verkligheten utan endast i form av
  inbillning.
  Då inbillning, i första hand är en funktion i vår högra hjärnhalva,
  så är den inte förankrad eller begränsad till verkligheten.

  M.a.o. religion, som även innefattar nazismen är ett hjärnspöke,
  en fantasi, en inbillning, en hjärntvätt, som massor av människor
  är drabbade av eller ”introllade” i med, eller utan sin egen
  medverkan eller eget medvetande.

  50% av alla människor är dummare än genomsnittet!
  Svaga människor bildar stark grupp!

  => där finns förklaringen till att både nazism och andra religioner
  har fått så stor spridning i mänskligheten!

  Tro är en flykt från verkligheten!
  Tro om det tröstar! ! !

  Verkligheten är till för starka, intelligenta människor
  att hantera!

  Gilla

  • G Nordström

   Finns två sorters folk. De kloka och de dumma.
   De dumma är i majoritet och bestämmer.
   Islam är en politisk ideologi som bygger på teokrati går hand i hand med Fascismen.

   Gilla

  • Eroll

   Religion=Makt och kontroll av människor. Och optimalt med en ”chef” däruppe bland molnen som ingen får,kan, kritisera el än mindre få svar av!.

   Gilla

  • age

   – förlåt om texten var för svår!
   // ”age”

   Gilla

 • Bajen666

  Håller med det ett alltför stort fokus på en minoritets vedermödor/lidande i detta fall Judars.

  Just nu håller den etniska Svensken på att försvinna ur historien/genbanken…det om nått borde uppmärksammans betydligt mer

  Gilla

 • gamgubben

  Om jag tar upp Islams historia bemöts jag, t.o.m av min dotter, med ”Pappa du kan inte säga så för det kan ju inte vara sant.” Att människor i allmänhet och svenskar i synnerhet reagerar så beror naturligtvis på att de har inte sett och hört men framförallt inte läst något själva. Jag kan ej heller påminna mig att något om Islams historia kom till tals under mina år i skolan. Det tycks mig som om huvuddelen av västvärldens befolkning bryr sig om mode, sport och i Europa endast av Eurovisionsfinalen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Sovjetunionens och kommunismens Gulag-läger där miljoner dog är det tyst om !
  Vad säger och tycker Östermals-kommunisten Sjöstedt ?

  Gilla

 • G54

  Kanske en minnesdag för dom 7-8 miljoner tyskar som dog i olika läger EFTER 1945

  Gilla

 • SvenskMan77

  Slaveriet pågår för fullt här i sverige.
  Det nya importerade herrefolket behöver dock inte lyfta ett finger för att förslava svensken.
  Det sköter folkförrädarna löfven & co alldeles förträffligt bla genom att söndra och härska.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: