Kristna halshuggna till jul, västvärlden somnar om


av Giulio Meotti • 26 januari, 2020

 • Hur mycket större och mer utdraget ska detta krig mot kristna behöva bli innan väst ser det som ett ”folkmord” och agerar för att förhindra det?

 • Dagen efter att kristna blev halshuggna i Nigeria varnade påve Franciskus det västerländska samhället. För avrättningar av kristna? Nej. ”Lägg ner era telefoner, prata under måltiderna”, sa påven. Han yttrade inte ett enda ord om den fruktansvärda avrättningen av ans kristna bröder och systrar. Några dagar innan dess hängde påve Franciskus ett kors som ringats in av en flytväst till minne av migranterna som mist sina liv i Medelhavet. Han hedrade inte de kristna som dödats av islamistiskta extremister genom att ens nämna dem.
 • Den tyska förbundskanslern Angela Merkel har sagt att hennes prioritet är att bekämpa klimatförändringarna. Hon nämnde inte förföljda kristna. Under tiden skrev The Economist att den ungerska premiärministern Viktor Orbán, en passionerad försvarare av förföljda kristna, ”exploaterar” frågan för politisk vinning.

Martha Bulus, en nigeriansk katolsk kvinna, var på väg till sin möhippa när hon blev bortförd av islamistiska extremister från Boko Haram. Martha och hennes sällskap blev halshuggna och deras avrättning filmad. Videon med de brutala morden på dessa 11 kristna släpptes den 26 december för att sammanfalla med julfirandet. Det påminner om bilderna av andra kristna klädda i orange overaller som sitter på knä på en bänk där de hålls fast av maskerade, svartklädda jihadister som håller knivar mot deras halsar. Deras kroppar hittades i en massgrav i Libyen.

Läs vidare


9 responses to “Kristna halshuggna till jul, västvärlden somnar om

 • G Nordström

  Islam är nyttig religion för Fascisterna. Därför går de hand i hand.

  Gilla

 • age

  Klubbar och föreningar är tillåtna
  – och behöver inte vara registrerade! ………….

  ”Grannsamverkan mot våld” kan ha ”källarmöten”! ……….

  Mötena kan gälla åtgärder för att ”det inströmmande vattnet”
  i Titanic ska hindras att ”bli giftigt”.

  – och hur skrovet ska tätas och länsas
  innan Titanic sjunker i djupet……….

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kristna är Islams värsta fiender och är enligt Koranen helt lovliga byten !
  Undrar om den mångkulturälskande 7 klövern läst Koranen.

  Gilla

  • G Nordström

   Bäste Kenth Andersson. Nu ställer du alltför höga krav. Vad får dig att tro att dessa individer läser. Det enda de kan ta till sig är vad någon säger till dom. Allt annat existerar inte.

   Gilla

 • Tony

  Nej inte ens ynkedomarna i Svenska kyrkans högsta ledning reagerar när kristna mördas, men man jobbar febrilt för att Muslimer ska få ännu fler särrättigheter här i landet?

  Gilla

 • Maya

  Varför ser västvärlden på när utrotningen pågår ? En präst blir halshuggen under en mässa i Europa.Från vår ärkebiskop kom det inget fördömande.Förföljelsen av kristna får pågå utan att påven fördömer.Kyrkor bränns upp eller vandaliseras.Kyrkolokaler görs om till moskeer.Globalisterna har uppenbarligen lyckats få mäktiga företrädare för sin framfart.

  Gilla

  • Grune

   De otroligt DUMMA människor so tror på religion i världen har glömt alla mord på KRISTNA som genomförts av S.K. religiösa på vår gemensamma jord. Religion = mördarfolk.

   Gilla

 • Henrik

  Makthavarna i Europa blir alldeles till sig i brallorna när de fantiserar om hur det kan gå till om européer blir slaktade i framtiden.

  Svenska folket är Helt bakbundna.
  Dryga böter och fängelse väntar de som försvarar sig….

  Gilla

 • Karlsson

  Ofattbart.
  Hur kan makthavare och kyrkans högsta ledare blunda för detta så totalt?

  Är inte kristna värda något längre?
  Är det bara muhammedaner som har människovärde?

  Det känns som det ligger oerhört stora krafter bakom den här likriktningen av åsikter och fokus, större än de vanliga konspirationsteorierna brukar påtala..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: