Kommer ni ihåg vad Löfven (S) lovade våren 2015?


INVANDRING. Socialdemokraterna glömmer gärna sina stora ord och löften, men vi kommer ihåg dem. Sevärt klipp från 2015, som statsminister Stefan Löfven (S) nog önskar att han kunde radera från internet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Kommer ni ihåg vad Löfven (S) lovade våren 2015?

 • Maurice

  Svetsaren! Du är en stor lögnare! Vad är det som fungerar bra i Sverige? Enligt Bert Karlsson är det bara lapplisorna som fungerar i Sverige. Bara avgå nu f-f!

  Gilla

 • alex

  får ändå ha i åtanke att svetsaren driver Sverige med M, KD och SD budget.. han har det nog rätt så varmt om öronen men skött sig ändå bra!

  Gilla

 • Bajen666

  Nej det gör jag inte…för jag lyssnade inte, en svammelpelle som även är en gråsosse och som aldrig har haft ett rätt är inte värd min uppmärksamhet.

  Gilla

 • Bosse S

  Invandrare blir aldrig gamla, de belastar inte vården ett dugg, eftersom de aldrig blir sjuka, vidare är de mycket högutbildade.
  ”Taxilekare” och raketforskare har vi nu ett ordentligt överskott på.
  Framtiden är räddad. Jag förstår inte varför inte fler läser DN.

  Gilla

 • Kattsand

  Han säger att vi har en besvärlig demografisk utveckling….men i så fall om vi var 8 miljoner och nu ökat till 10 miljoner, gör man den demografiska utvecklingen mindre besvärlig genom att öka folkmängden ytterligare?

  Gilla

 • ruben

  S lägger ut löften av varmluft över väljarna medan de höjer skatterna, ungefär, som biodlare använder rök för att lugna ned bina när de tömmer kuporna på honung. Sittande myndigheter har väl även rekord i konstgjorda skattebetalda anställningar med avsikten att dölja arbetslöshetssiffrorna. Varför Sverige tar in dubbelt fler invandrare per år än vad Norge, Danmark och Finland gör tillsammans är en gåta? I Sverige visar myndigheterna ynkligt låg respekt för sin egna befolkning.

  Gilla

 • Olof.p

  Han lovade också på en gala i NewYork att han skulle ge vatten och avlopp till miljontals människor i Afrika för våra skattepengar.
  Som tur är blev det inget med det heller. Han måste vara hjärnskadad den gubben.

  Gilla

 • Grune

  Sossarnas arbetslöshets löften att 2020 ha Europas LÄGSTA arbetslöshet blev att Sverige fick den nästan HÖGSTA. BRA JOBBAT dåre.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Man ska inte bry sig om vad politisk kroniska mytomaner säger och lovar !

  Gilla

 • ossie

  Innan 2020 är slut kommer vi nog att ha EUs högsta arbetslöshet. Skulle man räkna alla oanställningsbara bidragstagare skulle siffrorna vara ännu högre.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: