Poliskontoret i Gottsunda måste tåla automateld och explosioner


BROTTSLIGHET. Poliskontoret i Gottsunda dröjer. Polisen letar fortfarande efter en lokal som uppfyller kraven på säkerhet för de som ska arbeta på och besöka poliskontoret. Efter tre års letande har polisen inte hittat en lokal som kan byggas om och bli tillräckligt säker mot attentat, rapporterar Sveriges Radio

”Det måste tåla automateld och explosioner” säger lokalpolischef Jale Poljarevius, som hänvisar till arbetsmiljöskyddslagen.

-Pettersson undrar om inte polisen kunde dela plats med Arbetsförmedlingen för dit kommer aldrig de kriminella våldsverkarna.

För er som inte känner till Gottsunda vill jag tala om att det ligger inte i Bagdad, Kabul eller Mogadishu utan i Uppsala.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Poliskontoret i Gottsunda måste tåla automateld och explosioner

 • volse

  Visst, skriv upp på skattebetalarna bara. De som skjuter och spränger betalar ju redan våra pensioner. Vilka makalösa förtjänster.

  Gilla

 • Nisse

  Polisbilarna måste väl också ha pansar och bestyckas med tunga vapen, om trenden fortsätter.

  Gilla

 • JEX

  Ytterligare en sak som nu mer kostar mera pengar för oss skattebetalare tack vare den den naiva regering som för sin svängdörrspolitik in i Sverige. Men jag förstår polisen för deras egen säkerhet för Ak-47an skjuter rakt igenom en tegelvägg .

  Gilla

  • den stygge

   vet inte vad ja skall säga.det är ju fortfarande så att vi har degos inkom polisen vars enda intresse är att jävlas med Svensson . en glödlampa är trasig det är inte skyst .en jävla lekstuga på vägarna.
   detta skall ju då gämföras med dom skjutningar och bombdåd som man i princip gör allt för att undvika att ta i .. ja ser ingen orsak att tycka synd om polisen.faktum är ju att hade ni gjort ett jobb då hade vi inte haft dom problem vi har..och det går liksom inte att skylla på politiker det finns liksom ingen reaktion på idioter som Eliason eller Holmér..man har förvandlat poliskåren till lallande fåntrattar bestående av fruntimmer och ventiler som mindre än femtio kilo.

   Gilla

 • Peter Sjöström

  Vill kalla signaturen Ola för en vanlig svensk vardagshjälte som talar från hjärtat , inga omskrivningar , rakt på sak bara . Heder åt Ola . Mvh Sjöström

  Gilla

  • Bengt

   Du Peter, varför inte berömma dem som påverkar istället? De som gör rätt?

   Älskar hennes kamp mot hatet.

   Gilla

 • Ståfräs

  Bombsäkra hus borde vi pursvenskar också få+ mur.

  Gilla

 • ruben

  En sorglig verklighet hur man måste bygga samhället. Sluta i första hand att bjuda in till Sverige de, som är högmotiverade att föra krig mot landet. Polisstationer ska vara symboler för positiva verksamheter i en demokrati. Här har samhällsbyggarna så lång väg tillbaks att nyval är kanske enda chansen.

  Gilla

  • Vilhelm

   Jag tvivlar på att vi med de verktyg demokratin erbjuder fixar något utan bara förvärrar problemet.

   Det är demokratin som försett oss med allt obehagligt de senaste 40-åren. Dags att se över demokratin i första hand.

   Gilla

   • Treb

    @Vilhelm
    Sant!

    Gilla

   • ponnsan62

    Lövfen jag vill ha egen liv-vakt…
    Du får betala han från din lön..
    Helst en legosoldat som skjuter först och frågar sen
    Ingen jävla mess..
    Är det ok eller bryr du dig inte om mig?
    Förstår visa tänker bara på si själva.

    Gilla

 • Ola

  Har skrivit det tidigare. Sollentuna när jag var liten innan invandrarna hade en folkmängd på 50.000 på 60-talet. Polishuset inrymt i vanlig tvåvåningsvilla. Nu är befolkningen 70.000 troligtvis 50.000 svenskar och 20.000 apjävlar. Nu behövs det ett rättscentrum med tre hus på 12-våningar, varav polisen upptar 6-våningar i ett av dessa jättehus.

  Jag saknar tiden då hela polisens verksamhet rymdes i en vanlig tvåvåningsvilla. Kalla mig rasist, kalla mig nazist, kalla mig antifeminist, kalla mig anti-HBTQ för jag är allt det och lite till.

  Jag kanske är omodern och tråkig, men jag ser inget positivt med invandringen. Den är dyr, den skapar otrygghet, den ser till att skötsamma svenskar inte får lägenhet för bidragstagande analfabeter får lägenheterna.

  Nu får det fan i mig räcka, snart smäller det och när första skottet brinner av så har vi fullskaligt inbördeskrig (vilket vi vinner snabbt, då vi inte flyr).

  Jag hatar invandringen.

  Gillad av 1 person

 • rune

  ”-Pettersson undrar om inte polisen kunde dela plats med Arbetsförmedlingen för dit kommer aldrig de kriminella våldsverkarna.”
  😂 🤣

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: