Poliskontoret i Gottsunda måste tåla automateld och explosioner

BROTTSLIGHET. Poliskontoret i Gottsunda dröjer. Polisen letar fortfarande efter en lokal som uppfyller kraven på säkerhet för de som ska arbeta på och besöka poliskontoret. Efter tre års letande har polisen inte hittat en lokal som kan byggas om och bli tillräckligt säker mot attentat, rapporterar Sveriges Radio

“Det måste tåla automateld och explosioner” säger lokalpolischef Jale Poljarevius, som hänvisar till arbetsmiljöskyddslagen.

-Pettersson undrar om inte polisen kunde dela plats med Arbetsförmedlingen för dit kommer aldrig de kriminella våldsverkarna.

För er som inte känner till Gottsunda vill jag tala om att det ligger inte i Bagdad, Kabul eller Mogadishu utan i Uppsala.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Poliskontoret i Gottsunda måste tåla automateld och explosioner

 1. Visst, skriv upp på skattebetalarna bara. De som skjuter och spränger betalar ju redan våra pensioner. Vilka makalösa förtjänster.

 2. Ytterligare en sak som nu mer kostar mera pengar för oss skattebetalare tack vare den den naiva regering som för sin svängdörrspolitik in i Sverige. Men jag förstår polisen för deras egen säkerhet för Ak-47an skjuter rakt igenom en tegelvägg .

  • vet inte vad ja skall säga.det är ju fortfarande så att vi har degos inkom polisen vars enda intresse är att jävlas med Svensson . en glödlampa är trasig det är inte skyst .en jävla lekstuga på vägarna.
   detta skall ju då gämföras med dom skjutningar och bombdåd som man i princip gör allt för att undvika att ta i .. ja ser ingen orsak att tycka synd om polisen.faktum är ju att hade ni gjort ett jobb då hade vi inte haft dom problem vi har..och det går liksom inte att skylla på politiker det finns liksom ingen reaktion på idioter som Eliason eller Holmér..man har förvandlat poliskåren till lallande fåntrattar bestående av fruntimmer och ventiler som mindre än femtio kilo.

 3. Vill kalla signaturen Ola för en vanlig svensk vardagshjälte som talar från hjärtat , inga omskrivningar , rakt på sak bara . Heder åt Ola . Mvh Sjöström

 4. En sorglig verklighet hur man måste bygga samhället. Sluta i första hand att bjuda in till Sverige de, som är högmotiverade att föra krig mot landet. Polisstationer ska vara symboler för positiva verksamheter i en demokrati. Här har samhällsbyggarna så lång väg tillbaks att nyval är kanske enda chansen.

  • Jag tvivlar på att vi med de verktyg demokratin erbjuder fixar något utan bara förvärrar problemet.

   Det är demokratin som försett oss med allt obehagligt de senaste 40-åren. Dags att se över demokratin i första hand.

   • Lövfen jag vill ha egen liv-vakt…
    Du får betala han från din lön..
    Helst en legosoldat som skjuter först och frågar sen
    Ingen jävla mess..
    Är det ok eller bryr du dig inte om mig?
    Förstår visa tänker bara på si själva.

 5. Har skrivit det tidigare. Sollentuna när jag var liten innan invandrarna hade en folkmängd på 50.000 på 60-talet. Polishuset inrymt i vanlig tvåvåningsvilla. Nu är befolkningen 70.000 troligtvis 50.000 svenskar och 20.000 apjävlar. Nu behövs det ett rättscentrum med tre hus på 12-våningar, varav polisen upptar 6-våningar i ett av dessa jättehus.

  Jag saknar tiden då hela polisens verksamhet rymdes i en vanlig tvåvåningsvilla. Kalla mig rasist, kalla mig nazist, kalla mig antifeminist, kalla mig anti-HBTQ för jag är allt det och lite till.

  Jag kanske är omodern och tråkig, men jag ser inget positivt med invandringen. Den är dyr, den skapar otrygghet, den ser till att skötsamma svenskar inte får lägenhet för bidragstagande analfabeter får lägenheterna.

  Nu får det fan i mig räcka, snart smäller det och när första skottet brinner av så har vi fullskaligt inbördeskrig (vilket vi vinner snabbt, då vi inte flyr).

  Jag hatar invandringen.

 6. “-Pettersson undrar om inte polisen kunde dela plats med Arbetsförmedlingen för dit kommer aldrig de kriminella våldsverkarna.”
  😂 🤣

Kommentera