Annie Lööf: Vi krokar av vänsterpartiet

INRIKES. Annie Lööf, partiledare för centerpartiet uttalar sig. Minns att hon innan valet 2018 lovade att aldrig sätta sig eller stödja en socialdemokratisk regering. 

-Pettersson garanterar att dela budskap från vänsterpartiet inte kommer att bli någon vana, men detta är så bra så det blir undantag.

Vi påminner om några få av Annie Lööfs löften innan valet 2018…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Annie Lööf: Vi krokar av vänsterpartiet

 1. Var inte stygga mot Annie, hon är ju Centerns representant
  hos Bilderberg gruppen, den som har som uppgift att tillsammans med George Soros slå sönder demokratiska länder i Europa till
  förmån för Medeltidens bakåtsträvande samhällssyn,
  Så C har väl valt ut henne med omsorg??

 2. Nu när vi ändå är inne o hackar på Centerpartiet så ska
  vi inte glömma dubbel W Jonsson heter han dubbel W ?,
  Vad är det för fel att heta bara Anders Jonsson om han
  inte vill uttala vad W et står för? Heter han Walter Wilmer
  eller kanske Wilma ?, I den feministiska jök regeringen
  finns ju även det tredje könet så det är lite svårt att veta
  om dom är hon han eller Hen

 3. I och för sig så var hon ju dum och tom i huvudet innan det sista barnet, men nu tror jag nog dåren har fått en förlossningspsykos.

 4. Nu sitter ”jämställdhetsministern” Lindhagen och gör jämförelser
  .
  Lindhagen jämför ”hatet” på internet med 1930-talets Tyskland och pratar om att det finns tecken i dagens Sverige som liknar de under Adolf Hitlers maktövertagande. Sverigedemokraterna är ett parti med rötter i ”nynazismen” och ”vit makt”, betonar hon också.”

  Detta är en fullständigt ologisk jämförelse. Maktövertagandet i Tyskland på 30-talet orkestrerades av ett parti och dess propagandamaskineri., en process helt och hållet styrd av en politisk aktör.

  Internet är ännu så länge hyfsat ”öppet” för allas åsikter och kan inte betecknas som styrt av t ex SD. Det verkar snarare vara tvärtom, att PK–sekten gör allt för att begränsa ”friheten” på internet.

  Vad Lindhagen och PK inte verkar förstå är att det är vanliga medborgare som uttrycker sin mening därför att de upplever en påtaglig verklighet de inte gillar. Det är knappast SD som ”rattar” dessa åsikter på internet. Lindhagen och PK har full frihet att agera på nätet och föra fram sitt budskap.

  SD är en konsekvens – inte en orsak.

 5. Inför nästa val önskar jag mig att alla partier går till val på sina egna program och har friheten att laga efter läge efter valet!

 6. Ja Annie Lööf och ni andra i JÖKen.. Ser nu att ni börjar ta fram era penslar igen. Borde inte vara så svårt, men ändå…. att börja måla Sjöstedt brun.

 7. Bryter Annie Lööf m fl centerpartister mot heligt avgivna utfästelser …

  https://i.ytimg.com/vi/tRbCx6yH_xU/maxresdefault.jpg

  https://4.bp.blogspot.com/-yFZmq81ISBQ/WzyRZj8M-aI/AAAAAAAAUSU/Ucedg4sa6I0RgSBKXlrEKuXukP0udkUKwCLcBGAs/s1600/Sk%25C3%25A4rmbild%2B%2528146%2529.png

  Partisekreterare Michael Arthursson (C)

  … så blir givetvis de övriga Allians-väljarna (ffa M & KD) m fl fly förbannade.

  Sveket slår nu tillbaka mot C och får ta konsekvenserna.

 8. Vad är det för fel på C, minns någon Maud O, kanske Sveriges dyraste tant med bl.a. Nuon o PostNord där danskarna lurade upp gumman på läktaren. Nu har vi Martin Ådal med nedläggning av Af, en enkel fråga vilken läskunnig människa röstar frivilligt på C. Lägg ner det Clown partiet

 9. Är inte Annie mammaledig till September ? Snälla Pettersson låt oss då slippa henne . Vi har inget behov av Annie ! Mvh Sjöström

 10. Hon borde vara diskvalificerad att överhuvudtaget få syssla med svensk politik. Samma vidriga lakej som Ruinfeldt, som bara intresserar sig för att slicka globaizterna i arslet och plundra oss….

 11. Att ha en partiledare som ljög på valdagen måste vara jobbigt för de ärliga centerpartister som trodde och röstade på orden.

 12. Annie lööf är faktiskt dummare än hon ser ut – och det vill inte säga lite. Vilka stollar som styr Sverige idag och vi ser ju resultatet….

Kommentera