Syrianska flyttas ner – förbjuds att värva spelare

IDROTT. Fotbollsklubben Syrianska FC från Södertälje tvångsdegraderas och spelar i division 2 i år. Svenska Fotbollförbundet skriver på sin hemsida att föreningen ”underlåtit att i rätt tid till SvFF betala klara och förfallna fordringar på betydande belopp”.

Disciplinnämnden förbjuder dessutom Södertäljeklubben att registrera nya spelare fram till dess att skulderna är betalda. Syrianska hamnade sist i tabellen och åkte ur Superettan i fjol. Den lediga platsen i Ettan, norra tilldelas IFK Berga.

Syrianska har även underlåtit att betala arbetsgivaravgifter m.m. men de skulderna är inte behandlade här.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Syrianska flyttas ner – förbjuds att värva spelare

 1. Integration , ett modeord bland politikerna ? Syrianerna kom hit under sjuttiotalet och är nu helt integrerade ??? Löjets skimmer lyser . Kan de inte ens uppföra sig under lek med en boll ? BMW , AUDI och sockerslott är synonymt för många av dem . Mvh Sjöström

 2. Som uppfödd Södertäljebo är jag inte förvånad!

  Har möjligen gruppens egna ”bank” och betalningssystem,
  ”plastkassen”, slutat fungera?
  – och räcker inte alla bidragskorten från Vårt Välfärdssystem
  till för både marmorslott, senaste BMW med svarta rutor och
  fotbollslag?

Kommentera