Norges regering spricker på grund av att en IS-terrorist återvänt

ISLAM. Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) ska strax hålla en presskonferens, efter beskedet om att Fremskrittspartiet lämnar regeringen. FRP:s beslut är en protest mot att regeringen låtit en 29-årig pakistansk IS-kvinna med norskt medborgarskap återvända till landet med sina två barn.

Solberg ställer även in sin planerade resa till Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos, rapporterar Dagens Næringsliv. Hon skulle ha medverkat där från tisdag till torsdag.

Aftenposten rapporterar live

-Pettersson säger att i Norge blir det regeringskris på grund av en IS-terrorist med två barn. I Sverige har runt 150 återvänt och de går inte ens att åtala på grund av en oduglig och saktfärdig regering.

Fremskrittspartiet var berett att ta emot barnen men inga vuxna som frivilligt anslutit sig till terrororganisationer som var emot allt Norge stod för.

 Är socialdemokraterna farliga för Sverige? I 16 år har S motverkat skärpta terrorlagar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Norges regering spricker på grund av att en IS-terrorist återvänt

 1. Varför ska Norge ta fler barn dit när de precis har en barnskandal utan dess like om omhändertagna barn. Där högs ansvarige verkar vara pedofil

 2. Muslimska kvinnor är starka och fria i sina slöjor och i fredens religion i sverige….

  När de begår brott så är de ett offer !?!?

  Vart tog alla slöjdemostranter vägen? Där en muslimsk kvinna framställs som lite bättre – lite snyggare – lite snabbare – lite smartare än alla andra kvinnor i hela världen???

 3. Låt Yaziderna adoptera alla barnen och ge dom en bra uppfostran så folkgruppen har en chans att överleva efter allt som IS har gjort mot dom.

 4. Här ser man hur invandringen och berikningen tränger in och förstör allting!

  Behöva stanna hemma från ett så viktigt möte, för problem som aldrig skulle tillåtits från början, kan knappast gynna landet!

 5. Förbannat bra att Fremskrittspartiet sätter ner foten och inte accepterar att regeringen tar tillbaka en terrorist med sitt anhang (barnen).

  Nu vet jag inte åldern på ungarna men dom är troligen helt förstörda redan och är då en framtida risk.

  Är dom riktigt unga så kanske det funkar att sätta dom i normal Norsk familj, men morsan ska tillbaks till sina terrorister i MENA och därmed basta.

Kommentera