Norges regering spricker på grund av att en IS-terrorist återvänt


ISLAM. Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) ska strax hålla en presskonferens, efter beskedet om att Fremskrittspartiet lämnar regeringen. FRP:s beslut är en protest mot att regeringen låtit en 29-årig pakistansk IS-kvinna med norskt medborgarskap återvända till landet med sina två barn.

Solberg ställer även in sin planerade resa till Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos, rapporterar Dagens Næringsliv. Hon skulle ha medverkat där från tisdag till torsdag.

Aftenposten rapporterar live

-Pettersson säger att i Norge blir det regeringskris på grund av en IS-terrorist med två barn. I Sverige har runt 150 återvänt och de går inte ens att åtala på grund av en oduglig och saktfärdig regering.

Fremskrittspartiet var berett att ta emot barnen men inga vuxna som frivilligt anslutit sig till terrororganisationer som var emot allt Norge stod för.

 Är socialdemokraterna farliga för Sverige? I 16 år har S motverkat skärpta terrorlagar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Norges regering spricker på grund av att en IS-terrorist återvänt

 • G Nordström

  Varför ska Norge ta fler barn dit när de precis har en barnskandal utan dess like om omhändertagna barn. Där högs ansvarige verkar vara pedofil

  Gilla

 • volse

  FRO är ett hedervärt parti som tar ansvar. Sverige tar säkert emot Terroristdamen och hennes ungar.

  Gilla

 • blabaris

  Muslimska kvinnor är starka och fria i sina slöjor och i fredens religion i sverige….

  När de begår brott så är de ett offer !?!?

  Vart tog alla slöjdemostranter vägen? Där en muslimsk kvinna framställs som lite bättre – lite snyggare – lite snabbare – lite smartare än alla andra kvinnor i hela världen???

  Gilla

 • blabaris

  IS terrorister ska åtalas och dömas i Syrien för de brotten de begått.

  Gillad av 1 person

 • G Nordström

  Låt Yaziderna adoptera alla barnen och ge dom en bra uppfostran så folkgruppen har en chans att överleva efter allt som IS har gjort mot dom.

  Gillad av 1 person

 • Kalasbetalaren

  Här ser man hur invandringen och berikningen tränger in och förstör allting!

  Behöva stanna hemma från ett så viktigt möte, för problem som aldrig skulle tillåtits från början, kan knappast gynna landet!

  Gilla

 • Bajen666

  Förbannat bra att Fremskrittspartiet sätter ner foten och inte accepterar att regeringen tar tillbaka en terrorist med sitt anhang (barnen).

  Nu vet jag inte åldern på ungarna men dom är troligen helt förstörda redan och är då en framtida risk.

  Är dom riktigt unga så kanske det funkar att sätta dom i normal Norsk familj, men morsan ska tillbaks till sina terrorister i MENA och därmed basta.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: