Stäng

Hur opartiska är SVT?

MEDIA. Kulturminister Amanda Lind (MP) ser inget mönster, eller vill inte se ett mönster i att SVT:s val av ”mannen på gatan” ofta är en rödgrön politiker? Lind påstår däremot att public service bedriver sin verksamhet korrekt och opartisk. Missa inte Sverigedemokraternas riksdagsledamot Ludvig Asplings interpellation om SVT:s opartiskhet här. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Hur opartiska är SVT?

 1. Att nyttja begreppet opartisk i anslutning till marionettregimens främsta propagandavapen SVT är direkt missvisande, då inga randomiserade intervjuobjekt som går i opposition mot det stipulerade narrativet visas.
  Objektiviteten är i detta sammanhang lika bedräglig som gemene mans föreställning om demokratiskt folkstyre.

 2. Lite om Granskningsnämnden som kultur- och demokratiminister Amanda Lind (MP) hänvisade till:

  Kokainist med AFA-kopplingar – Här är Johannes Wik som bedömer era mål i Granskningsnämnden (Publicerat i Samhällsnytt 11 januari 2019)

  Läs vidare på länken:

  https://samnytt.se/kokainist-med-afa-kopplingar-har-ar-johannes-wik-som-bedomer-era-klagomal-i-granskningsnamnden/

  Samhällsnytt AVSLÖJAR: Vänsteraktivist skriver beslut i granskningsnämnden (Publicerat 8 januari, 2019)

  Läs vidare på länken:

  https://samnytt.se/avslojar-vansteraktivist-skriver-beslut-i-granskningsnamnden/

 3. Hon säger att hon inte skall lägga sig i som minister, samtidigt som de som ingår i samma regering som henne röstar för att göra det svårare för alternativ-media.
  Nyheterna är väl det som märks tydligast om det vinklas, jämför med utländska medier och följ hennes uppmaning och anmäl allt ni hittar till Granskningsnämnden. T.ex vinklingen av rapporteringen om Israel borde ge många tillfällen att anmäla.
  (Fast när det gäller nyheter så kan det vara så att redan nyhetsbyråerna vänster-vrider nyheterna.)

 4. Nä hon har hög svansföring, hon tror att MP är det
  Statsbärande partiet,, och hon har ju rätt så till vida
  att Sossarna tvingats införa mycket från Stollepartiet
  M P s ibland helknäppa ideer

  1. Om du skrivit skatboet då har man med lite AI (Artificiell Intelligens ) fått en skata i boet, men det hjälper nog inte ens med AI för att få en skatas förstånd där

 5. SVT opartiskt ?Rena skämtet. Minns när Anders Lindberg stod på en scen i Almedalen och predikade att SVT var opartiskt. Han blev så utskrattad att man nästan tyckte synd om han.

 6. Hur ska SVT/SR kunna vara opartiska när inte ens Kulturministern begriper vad det innebär?Det är du Löfven som utnämnt henne!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: