Islam är så galet så jag saknar ord…

ISLAM. -Pettersson brukar skriva att det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

I den muslimska världen kämpar kvinnor för att befria sig mot patriarkaliska kvinnoförtryckare och primitiva seder medan några muslimer i Sverige tvingar sina kvinnor och barn att bära slöja och till och med burka.

 

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

Mogadishu 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Islam är så galet så jag saknar ord…

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Varför tror ni arabiska kvinnor tar av sig slöja och andra islamiska attribut så fort de kan efter att ha kommit ombord ett flygplan i Jeddah på väg mot civilisationen i Europa?

  2. Japp där islam drar fram blir det misär och kvinnor blir tvingade att gömma sig.

    Och det sjuka är att många kvinnor finner sig i detta…en del är t om värre än gubbarna/männen i sin radikalisering.

  3. Löfven har kalkylerat fel. I sin desperation att säkra makten, för socialdemokraterna, inbillar han sig att tacksamma kulturberikare, blir en trogen väljargrupp. Inget kan vara mer fel. Har man den minsta erfarenhet av dessa grupper, står det helt klart, vad som kommer att hända.
    Import av dagens storlek, plus anhöriginvandring och därtill den stora barnalstringen i dessa grupper, samt bildandet av ett muslimskt parti, kommer ge muslimsk majoritet, vid valet 2048. Ren matematik!
    Socialdemokraterna/Miljöpartiet utplånar sig själv. Detta är Löfven och hans slödder fullständigt omedvetna om.

    • Dom utplånar inte bara sig själva, utan på sikt hela Sveriges befolkning som inte underkastar sig kulturberikarnas ’religion’. Görs inget nu kommer vi snart få fredagsunderhållning på torgen osv.. Och demokratin är ett minne blott.. Stackars Sverige..

  4. Bra att dessa bilder av islams ansikte återges här då och då. Om jag minns rätt hade –tror det var Expressen 1980talet–ett reportage med fruktansvärda bilder från ett islamland–så hemskt att det etsades in i minnet. Bilden visade en ung man liggandes halvvägs in i ett skjul med en fot och en hand avhuggna, kroppsdelarna låg utanför hyddan och hans fotlösa ben låg direkt på sanden i smutsen. Minns att jag tänkte: Hur ska han kunna överleva?

  5. Många svenskar tror att slöjan är en ”muslim fråga” som inte berör dem.
    -Därför säger de saker som ”var och en får bestämma själv.” (Eller t.o.m. drar på sig slöjor för att ”stötta”.)

    Men de har fel; slöjan är INTE en fråga för bara muslimer:

    Slöjan är en symbol som för muslimer visar vem som är en ärbar, rätttrogen kvinna, som man ska visa respekt och kvinnor utan slöja är INTE det och behöver inte visas respekt!

    -Det är så religösa muslimer skiljer på muslimska kvinnor och andra/svenska HOROR!
    Det är så en del muslimer ser på ERA döttrar i skolan!!!

    Slöjan är på alla vis en symbol tvärt emot ”allas lika värde”!

    Så slöjfrågan rör svenskar i allra högsta grad!

  6. Jag blir så förbannad!
    Hijaben är en symbol för att skilja de rättrogna från de otrogna hororna! De ärbara kvinnorna från de man föraktar!
    Mina barn har rätt att SLIPPA denna uppdelning ffa i skolan!
    Passar det inte så flytta till ett muslimskt land! Det finns många att välja på!

    Dumma korkade pk-idioter som tror att islam inte kommer fortsätta kräva särlagstiftningar och att ALLT i samhället anpassas efter dem!

    (Därmed inte sagt att det inte finns vettiga, vänliga, sekulariserade muslimer, jag känner flera. Det är KRAV-maskinerna, de som kräver att svenska samhället anpassar sig, som jag oroas över. DE och pk-idiotierna som tror att de är toleranta när de tvingar alla andra (svenskar och invandrare) att anpassa sig till Islams påbud!
    Det kommer nämligen aldrig finnas en gräns, där de blir nöjda. Facit kan vi se i MENA. -Det är vad mina bekanta med bakgrund i MENA säger! -De är riktigt oroliga för utvecklingen!)

  7. Ja, bevisen är mitt framför våra ögon dagligen, verkar som att urbefolkningen är under någon form av ”spell”

    Det som kommit in senaste tiden är: Sodom/Gomorra, homooptqpedofili, commies, Islam.
    Sharia växer till sig, minareter med ”sång” host* står på regeringen host* igen på islamregeringens lista närmast.

    Frågan är: Är vi under belägring? trojansk kamel.

    Svaret på den frågan är ett stort JJJAAAAA!!!! Ska alla behöva få en handgranat inkastad i sovrummet innan ”HEN” vaknar??

    Wake the fuc. UP!

  8. Som sagt, som man röstar får man ligga o njuta. Skojarna i riksdag o regering klamrar sig fast så länge det går, ju bättre blir ersättningen när det tvingas iväg. Dax att införa retroaktiva lagar och beslut. Ett års ersättning, det är mer än nog.

  9. Just nu driver ett Open Arms fartyg runt mellan Italien och Malta. Man har fiskat upp två ekor med 118 stycken utanför Libyen. De drev runt utan vatten, mat bränsle i två dagar säger de.
    Nu har de svårt att komma iland. Skorven de har är 47år gammal och blir ant beslagtagen pga sjöoduglighet.
    Camps, ledaren, begär pengar och skickar ut meddelanden om hur synd det är. Folk från Barcelona ska betala tycker han, han skickar ut betalningskonto. och möjlighet till månadsgåvor på 20 Euro.
    Det är absurt, de tar folk som frivilligt klivit i odugliga båtar och sedan räddar man dem med en sjöoduglig skorv.
    Pengarna för Camps är tydligen slut, han bor på gräddhyllan i Barcelona. har intim relation med Ada Colau, borgmästaren medan fru och barn är nöjda. Hans hjälparbetare består av latinos som bor på golvet i baracker-de har sämre än de de ska rädda..
    Ada Colau har tagit ur stadskassan-den spanska och skänkt 49 000 per gång i några år. Vid 50 000 Euro ska det redovisas…
    Marocko säger att under 2019 har man stoppat drygt 64 000 migranter och sprängt 154 smuggglarligor som båtarna samarbetar med.
    En rutten värld, slavhandel på nytt.
    Röda Korset samarbetar också med smugglarna

    • Röda Korset , som vi känner det från den illustre af Donner,
      har nu en ny s.k. ”Generalsekreterare” vid namn Martin
      Ärnlöv, (det är mycket ’löv nu!) som känner ’lycka’ över
      ”att göra skillnad på jobbet varje dag”.
      Som vd på Bräcke Diakoni kvalificerade han sig som bl.a.
      lämplig för RK’s intressen i ’flykting’-räddning i Medelhavet tillsammans med de duktiga smugglarna.
      ”Han kan inte tänka sig ett mer meningsfullt jobb. Det är
      oerhört stimulerande att få vara med”.

  10. De ska inte komma hit och ställa krav ! Godkänner de inte svenska lagar och regler så är det inget som tvingar dom att stanna här. Här är de inte till någon nytta, bara bekymmer och elände.Det finns arabländer dit kan de åka och bosätta sig !

    • Bästa kommentaren jag läst idag. Varför flyr de inte till grannländerna om det nu är så illa hemmavid ?
      Sverige har blivit världens socialbyrå, men utan krav.. Man vill behålla sina traditioner, sin religion och allt det som orsakat situationen man ’flydde’ från. Man vill ha bostad, försörjning, moskéer osv, och vill så småningom införa sharialagar och allt annat man ’flydde’ ifrån. Man kallar västerländska kvinnor för ’horor’, skapar bostadsområden ingen svensk vågar vistas i, fyller fängelserna pga brottslighet som uppdagas, hedersmördar, skapar en skolmiljö ingen lärare längre känner nån glädje i utan snarast rädsla att gå till jobbet, pressar polis och alla statliga och kommunala instanser till det yttersta osv, osv, osv i oändlighet..
      Många vill inte lära sig svenska, skaffa utbildning, lära sig ett jobb och söka arbete, utan försörjer sig på brottslighet… (fråga man polisen om statistiken, så säger dom inget för det får man inte).
      Svenska kommuner går i konkurs på löpande band, företagen flyr och människor blir alltmer rädda och frustrerade. Dom som påtalar missförhållandena blir kallade rasister.
      Misstolka mig inte, snälla.. Jag känner massor med invandrare som anpassat sig, arbetar/studerar och är fantastiskt tacksamma, flitiga och verkligen bidrar till samhället. Dom är lika förskräckta som vi andra över vad som håller på att ske..
      Men förstår regeringen det ? Eller bryr dom sig inte ?

KommenteraAvbryt svar