Näthatsgranskaren jagar klassfoto

FÖRTRYCK AV OLIKTÄNKANDE. Just nu sprids ett urklipp från ett klassfoto med två flickor samt en pojke med invandrarbakgrund. Vi misstänker att spridningen tillsammans med misskrediterande text är brottslig. Tipsa oss om du vet vilka personerna på bilden är, twittrar Näthatskranskaren

-Pettersson undrar om det är mitt klassfoto de jagar, jag minns att vi kallade någon finnjävel och en annan danskjävel och när jag klagade hos farsan över att bli mobbad sa gubben åt mig att slå tillbaka men bara en mot en och att bara använda nävarna samt att sluta när någon låg ned.

Petterssons klass 6F innan EU kom till Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Näthatsgranskaren jagar klassfoto

 1. Bergström som Djurplågare, Åberg som Människoplågare!
  En Varg som tänder snett skulle göra susen. Den är ju som Invandraren, Fridlyst…

 2. Petterssons regler gällde också på min skola – borde gälla nu men nu är det klan mot klan med dödliga vapen.

  • Ja, jag fattar inte hur Åberg fortfarande är vid liv. Det enda han gör är att fucka med folk. Han måste da snart ha retat på sej hela Sverige. Och alla vet vem han är och var han bor. Jag har aldri sett en dummare människa. Fattar inte va han tänker. Killen är ju galen.

 3. Ursprunget av en person är ovidkommande, vad som räknas är hur personen ifråga agerar.
  En kriminell är kriminell vare sig han är svensk eller av annan nationalitet.
  Du kan aldrig få respekt om du uppträder som en huligan.
  Respekt skall förtjänas!

  • Tydligen tycker inte idioten TÅ det, rekommenderar att han lyssnar på HJ ovan, om han fattar engelska, så har vi andra bekymmer, stora sådana också.

 4. Ett svin är alltid ett svin hur han än förnekar och ljuger om sin bakgrund.

  Denna idiot och Robert Aschberg hoppas jag retar upp fel person en vacker dag och då få möta hin håle.

 5. Jag har sagt det förut, men tål att upprepas. Hade Näthatsgranskaren Tomas Åberg bott i sydeuropa och agerat, förföljt och polisanmält människor som han gör här, så hade han inte överlevt en vecka.

 6. Vi hade fyra nationaliteter i min klass. En finne, en norrman, en ryss, 26 svenskar och en same.

  • Det är precis som förr i tiden i gamla kommunistiska länder typ Tjeckoslovakien ,där människor fångades och tvingades att arbeta i gruvor när någon som ljög angav dem, ofta utan grunder precis som Åberg.

Kommentera