Socialdemokraternas absurda förslag har noll effekt på gängen

BROTTSLIGHET. Pia Clerté är dynamisk sportskytt, flerfaldig svensk mästarinna och debattör. Vi är alla överens om att gängkriminaliteten ska knäckas, det är inte en vänster- eller högerfråga utan hela samhället berörs. Samtidigt måste lagförslag vara proportionella, rättsäkra och ändamålsenliga, annars öppnar det för politiskt missbruk.

Regeringen lade för några veckor sedan ett förslag om tillståndsplikt på magasin och presenterade detta som ett verktyg mot gängbrottsligheten. Regeringens förslag på begränsning av vissa magasin fick hård kritik i den senaste remissen, trots att regeringen valde att starkt begränsa remissinstanserna. Försvarsmakten, som tidigare pekat på att förslagen skulle vara till men för personalens stridsduglighet, fick nu inte tillfälle att yttra sig. Trots detta inkom 134 remissvar som avstyrkte regeringens förslag och endast 2 remissinstanser tillstyrkt, varav en var Polismyndigheten.

-Pettersson noterar att Pia Clerté inte är så imponerad av regeringen eller socialdemokraternas sätt att debattera. Jag är inte så bra på vapen men jag tvivlar på att man kommer åt brottsligheten genom att jävlas med sportskyttar och jägare. Det finns runt 580.000 personer som har vapenlicens och nästan två miljoner registrerade vapen. Jag har inte hört något om att de är dom som är ute och pangar på gatorna. 

https://twitter.com/Vapenkontroll/status/1216396364541841413

15 thoughts on “Socialdemokraternas absurda förslag har noll effekt på gängen

 1. Ett bevis på totalt misslyckande är väl knivlagen. Trots att det är förbjudet att bära kniv så skadas och dödas ett antal personer per år. Jag däremot som är jägare/fiskare/svampplockare/scout ska inte kunna ha kniven i bältet medan vi far ut till vår aktivitet. Vart ska jag göra av kniven om jag är en fjortonåring som cyklar till scoutmöte? För att dra knivlagen till sin gräns så kan man tänka som så, jag är på en marknad. I ett stånd säljs fina jaktknivar. Jag skulle gärna vilja ha en av dessa. Men jag kan inte köpa den, för jag får inte bära kniv på allmän plats. Så hur ska jag kunna förflytta kniven från knallens stånd till min bil?
  Det kommer att bli samma galenskap med gevärsmagasinen. Jägare kommer att tvingas ha tre vapen skåp. Ett för bössan, ett för slutstycket och ett för magasin och ammunition. Eller så kan en jägare få licens på ett vapen men inte på magasin till det vapnet (svensk byråkrati)

  Jo apropå vapen till inbördeskrig, läs
  https://sites.google.com/site/bengtandrasida/militaeren-faar-saettas-in-mot-svenskar-offentlighetsprincipen-upphaevs

 2. Hur många patron-magasin har den våldsbejakande Daniel Suhonen (S) hamstrat upp till sin vapenarsenal lagom till iscensättandet av sin blodiga maktkupp, som han hotfullt uttalat att han vill göra?

  Suhonen har sagt att han tänker ta fram kalashnikoven och börja skjuta om det behövs för genomförandet av det socialistiska samhällsbygget …

  iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://videopress.com/embed/xjHcmVpT” frameborder=”0″ allowfullscreen>
  https://videopress.com/videopress-iframe.js

  Sånt gillar väl Suhonens partikamrat feministen Stefan Löfven (S) som är statsminister i världens mest humanistiska stormakt.

 3. Att ha tillstånd för ett specifikt vapen med tillbehör bör räcka.
  Du kan inte skjuta med ett magasin, har du vapen och licens men ej magasin så kan du komplettera med magasin.
  Ju fler lagar desto fler problem med att tolka dem, bättre med poliser med befogenheter än suddiga lagar.

 4. det är väll självklart att de vill avväpna de som kan hjälpa till om det skiter sig i sverige.
  det är bara brottslingar som inte får några straff och ändå kommer äga vapen och magasin så det är lättare för dem att ta över landet med S gillande.
  Det är så det ser ut med deras dåliga logik i befolkningens ögon

 5. Jävla sossesvin, hoppas de själva får smaka på sin beska medicin av kulturberikning. Riksdagsmännen och statråden och deras familjer har hittills skonats. Nu hoppas vi att bortalaget sätter in turbon och fyrhjulsdriften!

 6. Att skriva till S är meningslöst speciellt om en annan åsikt än deras egna framförs. De är sig själva de goda, alla andra har fel, eller har fel värdegrund.

 7. Hehe ja…det var väl en så där 30 år sen socialdemokraterna hade rätt om nåt överhuvudtaget.

 8. Nästan alla i regeringen har börjat sin karriär i SSU utan något riktigt jobb eller utbildning däremellan.
  Att de lever i en syrefattig miljö där tankeverksamheten är obefintlig och de bara bekräftar varandras stolligheter dagarna iända.
  Att det gänget av lågbegåvade stolpskott som lider av svårt storhetsvansinne parat med maktgalenhet ska lösa något av Sveriges problem är helt uteslutet.

 9. De laglydiga vapeninnehavarna är ett HOT mot den islamska revolutionen i Sverige, då de kan förmodas bli en del att en motståndsrörelse vid våldsamheter av typen inbördeskrig. Gängen är till stora delar revolutionärernas “milis”.
  Regeringen stödjer genom förslaget i princip innehav av “milisens” illegala vapen, eftersom inget görs för att plocka bort dessa och det är trots allt med illegala vapen eller stulna legala skjutningarna utförs.

 10. Regeringen verkar strukturellt använda helt fel och verkningslösa metoder, för att förändra/förhindra någon/något av alla ny “fenomen” som uppkommit i samhället, till följd av mångkulturen.
  Stora pengar och resurser kastas ut på saker som ger noll effekt.
  Vill man lösa problemen eller är allt ett spel för galleriet?

 11. Jägare och sportskyttar förstår nu snart fullständigt EUs och den svenska regimens agenda att avväpna befolkningen inför den slutgiltiga förslavningen. Men när ska massorna fatta vad som pågår? Genom censur och mediekontroll försöker man förhindra att det händer! Vi lever nu under en fullt utvecklad Diktatur, som man genom indoktrinering, lögnpropagana, censur och nästan fullständig mediekontroll har lyckats manipulerat folket att själva rösta för!

 12. Är det någon som väntat sig att sossarna skall göra något som på riktigt skulle minska brottsligheten?

Kommentera