Framtiden med Miljöpartiet

INSÄNDARE. Miljöpartiet styr Sverige mot katastrof. Deras närmast religiösa kamp mot koldioxiden är ofattbart kostsam, men leder inte till lägre utsläpp. De globala utsläppen har tvärtom ökat och kommer att öka än mer. Facit finns redan.

Steget Efter

Om man gör en jämförelse mellan Tyskland och Frankrike inser man hur fundamentalt fel Miljöpartiet har. Det är skrämmande!

Frankrike får 378 TWh från kärnkraft, Tyskland 71. Kolanvändning i Frankrike är knappt mätbar. I Tyskland svarar kol för 147 TWh. Fossila bränslen är i Frankrike 8% – i Tyskland 39%. Elpriset i Tyskland är 75% högre än i Frankrike. Men utsläppen ökar i Tyskland.

Tyskland har lagt ner sin kärnkraft. Den skulle ersättas av i första hand vindkraft. Men nu är vindkraftindustrin i Tyskland närmast en krisbransch. Hårdare krav på var de får byggas efter många protester. Påverkan av lågfrevent ljud på djur och människor, omfattande miljöförstörelse när vägar och elledningar ska byggas. Oftare vindstilla än man räknat med. Lägre effekt i vindkraftsparker där möllorna tar varandras vind. Ofta ur funktion. Kort livslängd. Som följd har den största tillverkaren av turbiner gått i konkurs och de stora tillverkarna av vindmöllor har avskedat tusentals anställda. I Norge har man helt slutat bygga vindkraft.

Men Miljöpartiet lär av detta ingenting. De höjer skatter och uppfinner nya i rasande fart. Alltid med klimatargument. De gör livet på landsbygden allt mer omöjligt och urholkar all välfärd för att kunna betala denna meningslösa jakt på koldioxid – livets gas. Inte att undra på att svenska folket ser klimathysterin och dess kostnader som det värsta slöseriet med våra skattepenger. Men Miljöpartiets ovetenskapliga klimatfobi kostar inte bara pengar. De skapar en generation där framtidshopp och lycka ersätts med ångest, skuldkänslor och uppgivenhet. Som botas med allt mer omfattande missbruk av narkotika och lyckopiller. Det är inte koldioxid som hotar världen med undergång.

Rolf Malm

14 thoughts on “Framtiden med Miljöpartiet

  1. Det bästa vore om mp tog med sig hela regeringen och flög till månen. Där gör dom ingen skada

  2. Rolf malm en av Sveriges bästa och klokaste skribenter det märks även på detta inlägg och givetvis håller jag med om allt.

    Svenska miljöpartiet är en katastrof…milt sagt.

  3. Dylika samhällsförstörare som MP borde faktiskt förbjudas. Sen att svenskar som har alla hästar hemma röstar på dessa dårar borde nästan vara kriminellt.

  4. Miljöfascisterna verkar ha en idealiserad bild av fattigsverige. Eller så är det så att de vill ha tuberkulos, hög barnadödlighet, analfabetism (kanske därför de importerar så många analfabeter) och grav undernäring. Det är lättare att styra ett land med fattiga, okunniga och undernärda människor men dåtidens elit hade dock ett uns av anständighet vilket inte nutidens har.

    Här kommer några sanningens ord från en erfaren politiker om tillståndet i främst västvärlden:

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=UFWE2jl5mwA&w=560&h=315%5D

  5. Nu kör MSM, (SR iaf.) med ”fakta” om hur effektivt Sveriges elproduktion från just vindkraft har varit och är! Och det kommer att bli ännu bättre!
    Men ingen nämner subventioner, utan vilka skulle hela vindkraftsprojekten fallera.
    Ingen nämner heller alla förstörda miljöer och boenden, liv, resultat av vindkraftsbyggen.

    Vindkraft är ett politiskt hänsynslöst hysteri.

  6. Det enda positiva som kan komma ut ur miljöpartiets katastrofala inflytande, är att det sänker socialdemokratin, i dess nuvarande form, för gott. Vi behöver politiker med ett IQ, som åtminstone matchar vederbörandes skonummer. Nuvarande regering verkar ha små fötter….

  7. Ideologi som kan liknas med religion.
    En fantasi är en fantasi.
    Alla religioner är en fantasi.
    En fantasi är inte en verklighet.
    Göra kärnkraften olönsam genom att höja skatten. Det är kriminellt!

    • Ja samtliga religiösa skrifter är FANTASIER. Några exempel.
      1 Vem kan få ett hav att sära på sig så att man kan gå torrskodd över.
      2. Vilken idiot står och talar med en buske.
      3. Vem blir mätt på den del av några fiskar som delas till tusentals människor.
      3. Vem kopulerar med flera utvalda sugna unga tjejer efter att han blivit mördad.
      Detta var bara några exempel av de hundratusentals lögner so står i de religiösa skrifterna.

  8. Miljöpartiet det största trauma som drabbat Sveriges nation sedan ryssarna krigade ner den svenska hären utanför Örnsköldsvik 1809 och tog hela östsverige.
    Att inte Stefan Löfven begriper att miljöpartiet är ett sänke som drar ner honom och socialdemokraterna i djupet.

  9. Kör från t ex Flensburg västerut till Nordsjökusten och söderut ner till Elbe. Den tidigare landskapsidyllen är nu helt fördärvad av roterande monster; utom de som är trasiga och står stilla.

Kommentera