Tur att inte alla kvinnor är som Linda Snecker (V)


INRIKES. Linda Snecker är riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet. -Pettersson inser att ni fattar vad Snecker döljer och att hon och hennes parti är medansvarig för dagens situation. 

Undrar om Linda Snecker inser att alla män i fängelse är uppfostrade av kvinnor.

-Pettersson kan inte se på en muslim om han eller hon är terrorist så jag förutsätter att alla muslimer är terrorister.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


24 responses to “Tur att inte alla kvinnor är som Linda Snecker (V)

 • SVENSK

  Den här vänsterextremistiska och PK-förstörda stackaren till kvinna vill ingen riktig SVENSK man ta i, ens med tång!

  Gilla

 • blabaris

  vad är skillnaden mellan rättsstat och laglöshet kan man ju undra sa flundra vara för något då

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tragiskt att det överhuvudtaget finns kommunister !

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Röd Maktsfären med feminister vill ju ha det på det här viset . För att dessa ligister på stan ska lära sig veta hut så behövs en KARL i huset . Ingen genusmamma eller veluorpappa kan lära barn/ pojkar veta hut . Röd Maktsfären har jobbat i decennier för att sudda ut kärnfamiljen . Vi har nu resultatet . Sedan kan man ju på denna eminenta sida undvika att kalla de man inte tycker om för diverse nedsättande epitet , hur arg och frustrerad man än är . Vett o etikett tack . Värna sidans rättmätiga existens . Många potentater är här och läser vad vi skriver . Mvh Sjöström

  Gilla

  • G Nordström

   Helt rätt Att hon har alvarliga störningar i förståndet berättigar inte att vara oförskämd. Det är ju bara tragiskt. även att det finns personer som röstar på henne och blottlägger hennes handikapp..

   Gilla

 • age

  Va’ är det för fel på henne?
  Behöver hon akutvård?
  Var ska hon få den om inte sjukhusen gör någon nytta?
  Är hon en risk för sig själv – eller för andra?
  Vissa handikapp måste hanteras med försiktighet.

  Gilla

 • Maya

  Stäng sjukhusen man blir inte friskare av att vara där ! Vilken fantastisk slutsats denna skam till kvinnlig politiker levererar.Säg det till alla cancerpatienter.Eller alla som behöver dialys flera gånger i veckan t.e.x.I bland undrar man om vissa är riktiga i knoppen.Har inte denna människa någon offknapp så man slipper höra sån idioti någon mer gång.

  Gilla

 • gamgubben

  Sverige kunde också satsa på att utvisa även de som fått medborgarskap men inte uppträtt som en normal svensk. Det skulle hjälpa mycket om vi drog ner på alla dessa bidrag och samtidigt stenhårt kollade så att inte bidrag utbetalades för lättvindigt.
  Naturligtvis måste den invandring vi nu har minskas till ett minimum, 5% av dagens antal kunde vara en bra början.

  Gilla

 • Peter Kostin

  ”vi förutsätter att alla män är våldtäktsmän”
  Fy sjutton att leva med en sådan pappa. Hon måste ju ha haft en traumatisk barndom och borde ha fått KBT behandling.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Hon glömde visst att räkna hur många av de 94% som är av utländsk härkomst. Troligen minst 80% av de som hennes parti entusiastiskt sett till att importera till vårt land.

  Gilla

 • Billy Boy

  Linda Westerlund Snecker har 10 män och 16 kvinnor som kollegor för Vänsterpartiet i Sveriges riksdag. Totalt är dom 27 ledamöter inkl. henne själv.

  Hur kan Linda Westerlund Snecker öht vara kvar i Vänsterpartiet med de presumtiva och hotfulla våldtäktsmännen som mest hela tiden finns i hennes omedelbara närhet?

  Vänsterpartister i riksdagen – 27 st. Klicka på länken:

  https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/vansterpartiet/

  Att hon vågar uppehålla sig där när våldtäktsmän kan misstänkas finnas överallt, till och med partiledaren Jonas Sjöstedt skulle vilket ögonblick som helst kunna begå grovt sexuellt våld mot henne.

  Sen har vi alla farliga vänsterpartistiska män som är valda ledamöter i kommuner och regioner runt om i hela landet. Dom är inte heller att leka med.

  Dessutom har hon ju alla djävulska manliga medlemmar i Vänsterpartiet utan politiska poster varken centralt eller lokalt runt om i hela Sverige.

  Sedan tillkommer ju männen i alla övriga partier både i riksdagen och i regeringen (exempelvis Stefan Löfven) där alla nu kna känna sig starkt misstänkta för avsikter att begå våldtäkter både mot Snecker och andra oskyldiga kvinnor ute i samhället.

  Linda Westerlund Snecker borde nog snarast göra som Mona Sahlin … d v s anställa en personlig livvakt … men en manlig sådan vore då givetvis helt otänkbart.

  Gilla

 • rune

  ”Att satsa på att ungdomar ska få utbildning och jobb,det minskar brottslighet på riktigt.”
  Jo tack, vi märker det….inte. 🙄

  Gilla

 • Bajen666

  Vilken diagnos lider dåren av….nån som vet.?

  Att hon inte är fullt frisk i huvudet finns det inga tvivel om.

  Gilla

 • ponnnsan62

  Är hon kvinna?
  Inte i min värld!

  Gilla

 • Grovdoppa

  Mitt i prick Pettersson

  Pettersson kan inte se på en muslim om han eller hon är terrorist så jag förutsätter att alla muslimer är terrorister.

  Gilla

 • centurion

  För att ha den minsta chans att komma tillrätta med problemen, kan det vara lämpligt att först Identifiera dem.
  Ett tips till Linda S : Ställ dig framför spegeln och försök prata förstånd med den du har framför dig, ty hon är i allra högsta grad medskyldig till den katastrof som du förfasas över !

  Gilla

  • Notimam

   Jag kan inte se på en människa om denna är idiot men efteer att ha kyssnat på LS måste jag anta att alla Vänsrerpartister är idioter.

   Gilla

 • Nisse

  Feminister tillåter sig generalisera groteskt genom att se på alla män som möjliga våldtäktsmän.
  Det finns nu grupper som ser alla kvinnor som horor, som inte klär sig ”rätt”. De frias ständigt i våra domstolar eller får löjligt låga påföljder.

  Gilla

 • Bbeaver

  Har inte Snecker sagt att Iranierna är oskyldiga, den tanten brukar vara förvirrad. Linde har tydligen varit på fest på Iranska ambassaden, firade 40 år av framgångsrik revolutionen. Se för djävulen till att ljugande politiker får sparken

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Kriminella blir inte mindre brottsliga för att dom sitter i fängelse, precis som sjuka inte blir mindre sjuka bara för att dom är på sjukhus

  Jisses, vilken planet kommer hon ifrån ? Hoppas hon verkligen blir riktigt sjuk, då ska vårdpersonalen skicka hem henne direkt. Med orden ” vad gör du här, du blir inte friskare av att vara här. Du har själv skrivit att vi inte gör någon nytta, så du kan gå hem och självläka ”

  Gilla

 • Kungen

  Ja då hade det inte fötts några barn alls……

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: