Anders Lindberg om flygkraschen i Iran

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg hoppas att SVENSK personal får vara med och utreda. 

-Pettersson hörde på Sveriges Radio igår en iransk man, boende i Sverige säga att nästan alla ombord på det ukrainska planet var iranier, han sa inget om smålänningar.

När det gäller utredningen om olyckan/nedskjutningen så kan Anders ha en poäng. Vi har redan ett duktigt och pålitligt gäng att skicka…

Världens första och enda feministiska regering på besök i Iran…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Anders Lindberg om flygkraschen i Iran

 1. Den dagen då Aftonslasken väljer att avsluta denna fjollas anställning så blir det fest i dagarna 3….kanske t om köper mig ett lösnummer.

 2. Regeringen lovar att de “ensamkommande som vill åka hem igen ( och tillbaka till bidragen i Sverige förstås)” skall få åka med regeringsplanet, för ” vi har inte råd att mista fler som röstar på oss”.

 3. Är inte det väldigt märkligt att en feministisk regering knäböjer och bugar för den mest kvinnoförtryckande ideologi vi har här på jorden.

 4. Feministen Stefan Löfven (S) skulle ju kunna skicka feministen och Sveriges fd utrikesminister Margot Wallström (S), som nu skulle kunna ta sig an ett extra uppdrag som utredare av flygkatastrofen.

  Margot har ju sen tidigare goda relationer med Iran som framgår av fotot nedan där hon ödmjukt och allra underdånigast låter den iranske utrikesministern Javad Zarifs krav infrias då han vid hälsning på henne kunde undvika att ta kvinnan Wallström i hand när de möttes.

  https://i1.wp.com/www.fffi.se/wp-content/uploads/2016/05/zarif-margot-2.jpg

  Anders Lindberg skulle ju också kunna bidra till klarläggning av orsaken till flygkraschen med sin principfasthet, väldokumenterade analysförmåga och mycket höga trovärdighet.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/07/aftonbladet_anderslindberg_regler.png

 5. Ser ju ut som påskkärringar, inte visste jag att Blåkulla ligger i Iran.

  Antar att dom åkte ned på miljövänliga kvastskaft hela bunten, och så var det väl en massa dans och annat oanständigt med Hin håle själv kan tänka.

 6. Om jag förstått saken rätt (kan ju ha fel) så kommer Iran inte att lämna över den svarta lådan till Boeing. Vilket får mig att tänka som så att det nog var iranskt luftvärn som sänkte planet

 7. Fast enligt Chicago konventionens appendix om haveriutredningar för civila flyg ska länder med passagerare som dödas erbjudas att vara med och få del av informationen. Så det är nog inte bara att hoppas utan så ska det vara. Men vad vet väl en politruk inom s….

 8. Man hoppas ju verkligen att Anders och hans gelikar hoppar på nästa plan till Iran. Så tar jag telefonen, och någon trycker på svara knappen!

 9. Naturligtvis är denna “flygolycka” en stor tragedi. Där sorgen blir stor för många.

  Fast man måste förvånas över. Att ett svenskt statsbesök i Iran, kan se så sorgligt ut.

KommenteraAvbryt svar