Larm om dålig arbetsmiljö i Brandkärr

INVANDRING.  Läget är ytterst allvarligt för delar av personalen på Nyköpingshem, larmar skyddsombudet. Bristande rutiner och dåliga arbetsförhållanden i Brandkärr riskerar att leda till sjukskrivningar, rapporterar Södermanlands Nyheter, tyvärr bakom betalvägg. 

Några exempel från SN:

Våra medarbetare kan göra hur snyggt som helst i ett soprum ena dagen. Nästa dag ser det ut som ett bombnedslag. Jag har förståelse för att det kan kännas tröstlöst. Men det handlar inte om bristande dimensioner eller så, utan om att människor måste lära sig hur det ska fungera”.

Framför allt fastighetsarbetare och miljövärdar i Brandkärr känner oro när de till exempel rör sig i närheten av mörka källarförråd. – De kan stöta på allt möjligt där, som till exempel knarkare. Det känns väldigt otryggt för både personal och för hyresgäster och språkförbistring gör det inte lättare.

-Pettersson säger att det är samma område som Södermanlands Nyheter skrivit reportage efter reportage om hur duktiga de ny ”svenskarna” är samtidigt som kommunen plöjt ner miljoner med skattepengar i meningslösa åtgärder.

Om Brandkärr på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Larm om dålig arbetsmiljö i Brandkärr

  1. Kalifat ! Är det så vi vill ” hat ” . Nya svenskar är Orwellskt . De VILL och blir aldrig svenskar , aldrig ! En utlänning är en utlänning och vissa utlänningar är tyvärr somalier eller sandnegrer (araber) .Mvh Sjöström

  2. Jag hoppas verkligen att de som jobbar med detta har röstat för denna värld . Eller borde dom som har gjort det tvingas att jobba där !!! Det är likadant i vårt motsvarande kommunala område . Där åker det 2 personer 3 gånger i veckan och städar hela dagen efter våran nya adel. I detta fall mestadels somalier som kastar ut påsar , skräp , blöjor mm rakt ut från fönsterna. Våra skattepengar ger bra avkastning !!!!!

Kommentera