Stäng

18 reaktioner på “En Statsminister som försvarar sitt land

 1. Skulle oavlönad kunna tänka mig att ikläda mig M59:an igen(kamouflagefjantet vill man inte ha på sig), greppa en AK4/G3:a och ge mig ner till Europas södra gränslinje för att hålla de massproducerade, kringdrivande hoparna av substanslös biomassa borta från vår vackra världsdel.

  Undrar jag hur många skrivbordskärriärsingenjörer vid, säg ABB, Sandvik eller Vattenfall som ens skulle kunna tänka fram en sådan tanke? Eller ens en skitjävlastenhårdkommunistjävelhatande kustjägarofficer? Nope.
  De har blicken fast fixerad, likt Saurons öga, mot öst samt verkar ha fullt upp med att visa nedtrycka beväringar hur man vrider nacken av kaniner.

  Att vi har den nutida fienden inom rikets gränser samt än mer djävulskap vid de södra portarna, det ser de ej. Om de ändå skulle se det, skulle inget ske, ändå. Vi är helt enkelt våldsimpotenta genom århundradens frånvaro av krig. Så det blir som det blir med konungariket Sverige…
  Än en gång, läs; https://morklaggning.wordpress.com/2019/10/01/imperiers-uppgang-och-fall/

 2. Vi anställer Victor Orban som statsminister i Sverige. Han får fria händer och obegränsad lön. Det bli garanterad vinst ändå. Vår nuvarande s.k regering skickar vi till månen.

 3. Ungrarna ska vara glada att de har en av världens bästa ledare just nu, till skillnad från ”sveriges” fjäskande pajas!

 4. Statsministerns viktigaste uppgift:

  Att försvara, att jobba för och tillvarata SITT lands intressen!

  En absolut självklarhet sett från medborgarnas perspektiv.

  I vårt land regerar det exakt motsatta!

  Är vår förtvivlan svår att förstå?

 5. En stor ledare är. han!!
  När hade Sverige det.
  Ingen partiledare heller.bara messar…Min gubbe
  är. så arg på moderaterna .dom har inte haft någon efter Bohman….bara idioter som kallar sig moderater när dom är sosse-slickare
  .

 6. Ja Ungern kan vara ett tillflyktsland vid pensionen om det inte ordnar upp sig här i Sverige (som jag starkt betvivlar).

 7. Det är därför de korkade vänstervridna men i Europa mycket mäktiga journalisterna hatar Orbán.

 8. Ungern är ett fantastiskt land och ungrarna ett fantastiskt folk.

  Tyvärr är Ungern, liksom Södertälje, infekterat och delvis
  invaderat av ”modiga män” från balkan (f.d. Jugoslavien bl.a.)

  Det var den sorten, som rånade min pappa när han hämtat
  pensionen på dåvarande Posten.
  Han dog senare av skadorna.
  Därav min inställning till det packet!

  1. Och vad är alternativet i Sverige?? Att beskattas till döds för att bekosta rådande politik eller rånmördas av någon som du via skattsedeln bekostar ett flärdfullt liv för

 9. Förr eller senare kommer vi att vara tvungna att dela upp oss i länder med hård gränsbevakning.
  Vänsterflum och globalister för sig och konservativa för sig,
  När det sker kan Ungern vara ett alternativ för framtida boende

 10. Det måste till krig och ockupation av ett land för att dess invånare skall begripa vad dom håller på att gå miste om.Det är kanske det Sverige skulle behöva.Och en Svensk Viktor Orban.Se bara på våra grannländer.Dom har en känsla och en stolthet för sitt länder.I Sverige blir du betraktad som bakåtsträvare och rasist om du vill värna det Svenska.

 11. Jag anser att när ett land blir attackerat, så ska dess militär genast skjuta skarpt för att avskräcka fienden. Det gör man inte i videon ovan, och då kommer attackerna att fortsätta..… Så enkelt är det

 12. Flyktingar som flyr för sina liv. Jo pyttsan.. Det är bara 7-klöverns politikermaffia som tror på det. Gäng kriminella som inte kan uppföra sig, ser de ut som, om bilderna stämmer!!

 13. ungern har redan varit ockuperat av både muslimer och kommunister i flera 100 tals år.

  Ett under att befolkningen överlevde och håll sitt språk och sina traditioner och sin kultur vid liv.

  Hatten av

Kommentera

%d bloggare gillar detta: