Fler män

2015 rapporterade medierna om att vi i Sverige för första gången någonsin var fler män än kvinnor i landet.

Rebecca Weidmo Uvell har granskat utvecklingen och kommit fram till att antalet män i förhållande till antalet kvinnor växer sig allt större. Den stora invandringen av just män har gjort att gapet växt och att detta kommer leda fram till problem.

I januari 2016, året efter det stora asylkaoset då tiotusentals ensamma män anlände till Sverige, skrevs två krönikor om detta.

Professor Valerie M Hudson vid Texas A&M University, skrev att dominansen av unga män från tredje världen kommer att skapa problem. Hon menade att samhällen med ett överskott av män tenderar att utveckla fler våldsbrott, egendomsbrott och brott riktade mot kvinnor. Samt att marginaliserade män tenderar att samlas i gäng där man hetsar varandra till att kliva utanför ramarna. Är det detta vi nu ser ske runt om i landet?

Alice Teodorsecu skrev en debattartikel på samma tema. Vad händer när marginaliserade män försöker sig på att skapa lite uppmärksamhet kring den egna personen? “Den man som blir över tenderar däremot att överdriva sin ”substanslösa” manlighet genom att anamma machoideal”, skriver Teodorescu och tar upp de sexuella trakasserierna mot kvinnor i Tyskland och Sverige i samband med nyårskvällen 2015/2016. Kan denna mansdominans skapa problem vi bara sett början på och som samhället verkar stå handfallna inför? Är det detta vi ser ske runt om i landet?

Nu tar Weidmo Uvell upp detta och visar upp statistik som bekräftar fakta. Hon ställer också frågan vad som händer i ett samhälle där allt fler män står utan partner just p.g.a. att kvinnorna inte är tillräckligt många för att tillmötesgå behoven? Ska vi göra som i Kanada, frågar hon sig? I Kanada ges inte asyl till ensamma män. Under en överskådlig tid bör vi prioritera kvinnor och barn, enligt Weidmo Uvell. Kanske, men bättre vore att stänga gränserna under en oöverskådlig tid och samtidigt utvisa alla ungdomar och män som dagligen visar att de inte bryr sig.

16 thoughts on “Fler män

 1. […] Petterssons tog i torsdags upp problemet med samhällen där antalet män överstiger antalet kvinnor och vad detta kan leda till. I denna Incel-rörelse ser vi således ett nytt och för många ganska okänt hot presenteras. Lägg då på minnet att det fortsätter komma en stor majoritet av män till Sverige och övriga Europa och detta från länder där kvinnor ses som andra klassens medborgare och där man inte sällan löser problem med våld. […]

 2. Grattis alla tokiga stolliga feminister ni har aktivt bidragit till att importera enorma mängder män med en kultur som i ett svep i snitt sänker Sveriges jämställdhet till ett gängse babbelands d.v.s stenålderssyn på jämställdhet.

 3. Den inplanterade “hederskulturen” att jämförelsevis äldre svenska män med god ekonomi kan njuta av ett par decennier yngre vackra drömkvinnor (i äktenskap) är för lite uppskattat. Fråga t.ex. Schyffert, har arabisk fru, och kul!

 4. Invasionstrupperna består till största delen av
  ensamkommande ”barn ” i 20 – 30 års åldern.
  De är män. Muslimska kvinnor ”krigar” genom
  att föda barn.
  – och invasionssoldaterna våldtar svenska
  kvinnor.
  Har jag fel?

 5. Så klart att det “behövs” fler våldsverkare och kriminella i landet. Det är ju “bra för Sverige”, som ju Carl Bildt alltid brukade säga.

 6. Är dom verkligen MÄN ? Dessa desertörer, dessa svikare, dessa hustruplågare, dessa barn-agare, dessa slaktare, dessa get-pippare. Dessa fegisar som anfaller sjuka handikappade, gamla, unga, och som utför sina attacker i stora flockar mot försvarslösa offer. Dessa ynkliga figurer som övergett fruar, barn, åldringar, sjuka, handikappade, krigs-skadade vänner och släktingar – i sin iver att invadera ett främmande land för att leva som parasiter. MÄN — knappast. Som fjollor likt feminister, drar dom fram över vår sargade nation. Som om vi inte hade tillräckligt av sådana redan innan…

  • En stilla undran bara. Och vad för män är då den svenska mannen, som tillåter att dessa får komma och montera ner vår välfärd, Tillåts fuska till sig en massa bidrag, utsätta våra kvinnor och döttrar för olika former av övergrepp, som tillåts ta över stadsdelar. Som tillåter vår regering att formligen strö pengar över olika sk befrielserörelser och korrupta stater.
   Listan kan göras lång.
   Den svenska mannen sätter sig framför TV´s rapport och klagar på utvecklingen i landet. Eller?
   den svenska mannen går till valurnan och lägger sin röst och hoppas på att någon annan ska ordna upp kaoset.
   En stilla undranbara?

   • Ord och inga visor, Svenska mäns kulor kan inte vara större än skrumpna russin.

 7. På Akuellt står nu ett “forskningsråd” från BRÅ och bl a förklarar att antalet överfallsvåldtäkter inte ökat de senaste åren.De skymtade snabbt förbi lite statistiska diagram där man kunde konstatera att det gällde åren 2015 – 2018.
  Snart kommer nog BRÅ att dra ihop spannet till ett par år för att kunna redovisa att inga större skillnader skett. Ohederliga “forskare” är vad de är.

  Jag kan säga att från 1990 så har vi begåvats med en epidemi av overfallsvåldtäkter och därtill ej heller sällan i gruppform. En annan epidemi är också där yngre personer rånas på sina kläder!! Inte sällan under knivhot.

  Skjutningarna lämnar jag därhän då dessa så länge de sker i “kretsarna” mer är att betrakta som någon form av “renhållning”. Givetvis tragiskt för anhöriga, men det verkar knappast som om de är särskilt överraskade.

  Sluta trixa och ljuga med siffrorna BRÅ.

 8. Även Ledarsidorna.se skrev om detta i och med migrationskrisen 2015. Dn och kompani sov som vanligt och nu låtsas de att allt är en gåta.

 9. Att kalla dom för män är fel. Dom allra flesta är ju faktiskt baaarn – oavsett ålder….

 10. utländsk media hat hånat världens första feministiska regeringen som tar in 80% manliga migranter när det är kvinnor och barn som råka mest illa ut från våra mottagningsländer.

  Inte sedan vi började registrera kyrkböcker på 1600 talet har vi haft ett mansöverskott…..förrän nu.

 11. Det blir ju knappast bättre av att “värdelösa” flickor aborteras bort på skattebetalarnas bekostnad!

Kommentera