Stöveltrampen ekar på Sveavägen 68

INVANDRING. S-profilen Aida Hadzialic vill att partiet ska ta efter den danska modellen: Stram invandring på socialdemokratiskt vis, skriver Expressen– De har ändå visat att de har ordning och reda i den här frågan, säger Aida Hadzialic. 

Aida Hadzialic kom till Sverige som flykting från det f.d. Jugoslavien som 5-åring 1992. Hon har universitetsexamen, SSU, Kommunnalråd, blev Sveriges yngste minister genom tiderna som 27-åring, körde bil alkoholpåverkad och fick avgå. Nu är hon finansregionråd (i opposition) i Region Stockholm.

Aida Hadzialic låter precis som Jimmie Åkesson, när Åkesson kallas naist av Stefan Löfven, hon säger att det finns en anledning till varför Sverigedemokraterna har vuxit så mycket som de har gjort de senaste åren.

”Det beror på att vi har haft väldigt höga migrationsnivåer under nästan ett decennium. Jag tycker att vi ska hjälpa flyktingar, men vi kan inte hjälpa hela världen”.

-Pettersson säger att det precis som SD som Löfven hatar, får Hadzialic vara kvar i Socialdemokraterna eller ska Stefan Löfven (S) be om ursäkt?

Dessutom säger Stefan Löfven att invandringen är åtstramad och att vi ligger på EU:s mininivå. Påstår Hadzialic att statsministern ljuger?

Om några dagar får vi siffrorna på 2019 års invandring och det kommer att bli det femte värsta året någonsin med drygt 120.000 beviljade uppehållstillstånd.

Löfven har ansvaret för en politik som sliter isär landet.

-Pettersson säger till socialdemokraterna – tänk om ni hade lyssnat, tänk på alla problem er och de andras politik medfört, när andra yttrat det som ni säger nu kom rasiststämpeln. Nu har riksdagspartier tagit efter SD:s migrationspolitik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Stöveltrampen ekar på Sveavägen 68

  1. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Migrationsverket påstår med statistik att det blir ca 120000 invandrare 2019. Med tanke på BRÅ, SCB, SMHI resp ministrars vana att med stöd av MSM/Public Service frisera sanningarna, så är frågorna:
    1. Vad ljuger de nu om?
    2. Hur många 1000 har de friserat bort?

  2. Så länge socialdemokraterna inte annullerar
    kontraktet, som de skrev med muslimerna
    1999, kommer inget att bli bättre!

    Försök fatta allvaret i att Vårt Fosterland
    är sålt till muslimerna!

    Muslimerna fortsätter att invadera Sverige
    så länge kontraktet gäller!

  3. Tyvärr !
    ”Billy Boy” gör mig putt.
    Hans kommentar är ett exempel på den svenska avundsjukan, illvilligheten och auktoritetstron.

    Ex – pressens video nämner etanolhalt på 0,2 promille.

    Det är inte rattfylla. Att ens kalla det för ”rattonykterhet” som fånarna i Sveriges Riksdag beslutat är trams.

    Jag tycker att de gamla reglerna med 0,5 promille och 1,0 promille skall tas tillbaka. I Tyskland var gränsen för rattonykterhet 0,8 promille. Också det kan jag tänka mig. Inte farligt om man kör vettigt.

    Ni gamlingar som minns en slogan från 1967.

    ” – Vi håller till HÖGER Svensson!

    Jag sänder en Nyårshälsning till Per Gahrton. Han brukar ju hålla till höger när han kör i diket. Måttlig fart och säkerhetsbälte har ju gjort att endast bilen blivit skadad och knappt den. Det är väl sympatiskt.

    Med vänlig hälsning
    Tomas.

  4. En socialdemokratisk fd gymnasie- och kunskapslyftsminister som verkar ha nyktrat till efter sin rattfylla avslöjad i en poliskontroll på den svenska sidan av Öresundsbron den 13 augusti 2016.

    Aida Hadzialic var fem år gammal när hon med sin bosniska familj kom till Sverige som flyktingar undan inbördeskriget i Jugoslavien.

    Hadzialic valdes den 7 september 2019 till finansregionråd (i opposition) i Region Stockholm. Hon tillträdde den 17 september.

    Källuppgifer: Wikipedia

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Aida_Hadzialic

  5. Flykting?

    Det står: ” Aida Hadzialic kom till Sverige som flykting från det f.d. Jugoslavien som 5-åring 1992. ”

    Kom hon och familjen som flyktingar?
    Är det krig i Jugoslavien nu? Svar NEJ!
    Reste familjen hem när kriget var över? Svar nej.

    De var således inte flyktinger eftersom de inte reste hem till sitt land. Alltså kan man kalla dem för erövrare. Erövring är en krigshandling.

    Tocken önskar Gott Slut och Gott Nytt År.

KommenteraAvbryt svar