Gretas tal gör att små barn fruktar för sina liv

KLIMAT. Ett tal av Greta Thunberg fick 7-8 åriga barn att frukta för sina liv efter att skolan visade dem den 16-åriga klimataktivistens Thunbergs FN-tal om på biblioteket vid Elmbank Junior Middle Academy, Etobicoke, Toronto, Kanada.

”Greta Thunberg” by appaIoosa is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

I det sa Thunberg bland annat: ”Människor lider. Människor dör. Hela ekosystem kollapsar”

”Vi är i början av en massutrotning och allt ni kan prata om är pengar och sagor om evig ekonomisk tillväxt. Hur vågar ni!”

Efter Gretas fem minuter långa tal, visades en stor koldioxidklocka på projektorskärm, som räknar ner från åtta år – den beräknade tid det tar att avge tillräckligt med koldioxid för att värma världen med 1,5 grader Celsius

En åtta år gammal tjej, Joylaea Blazevic, kom hem livrädd för att bara ha ytterligare åtta år att leva. Under presentationen hördes åtminstone en elev som skrek: ”Jag vill inte dö!”

Länk

-Pettersson säger att politiker, journalister och andra tar ett stort ansvar när de skrämmer upp människor och små barn helt i onödan. Vad händer om någon eller några barn begår självmord?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Gretas tal gör att små barn fruktar för sina liv

  1. Greta är i sanning en domedagsprofet med helgardering. Om hennes generation inte utplånas av klimatförändringarna så hellre av påtvingad klimatångest och masshysteri. När Greta blir helgonförklarad ska jag söka asyl i Ungern!

  2. Jag börjar f.n i mig tro på reinkarnation. S:t Greta måste vara ett av de barnen som svartrockarna använde som vittnen under häxprocesserna. De som med stadig röst vittnade om att de sett allehanda häxerier. I dag hade de suttit i Ung Vänsters presidium. Alltihopa måste bero på tillbakablivna funktioner i hjärnan.

  3. Man kan ju fråga sig om Greta själv är medveten om att hennes pajaskonster inte har ett dugg med varken klimat eller miljö att göra. Hennes usla föräldrar verkar inte heller ha fattat att dom är förda bakom ljuset av globalisterna. Märkligt att vänstern är så besatta av denna bluff, att dom slår följe med de så förhatliga storkapitalisterna. Dessa klassiska vänster-fiender som man alltid ansett vara djävulen själv. Många av dessa tjänar kopiöst mycket pengar på denna bluff, men det har man inget problem med…? Dessutom är ju avsikten med denna teater att oroa de stora massorna så att de blir lättare att styra, kontrollera och förtrycka. Allt ända sen gubben Rockefellers dagar och fram till nu, med klimatet som låtsas-verktyg. Men vänstern hakar lydigt på… Märkligt…

  4. Björn Gillberg berättar lite om den ”miljövänliga” Thunberg-bilens koldioxidutsläpp. Under elbilens världsturné………..

  5. Inte en enda positiv kommentar :). Om man bara ser till Greta här, så torde hon ju lära sig mer under sina resor runt i världen än vad hon skulle gjort under samma tid i den svenska skolan. Antagligen mindre pga ingen motivation.

    • Jo hon lär ha upptäckt att Atlanten till största delen består av H2O,om hon nu begriper vad detta är ?
      I övrigt lär hennes kunskaper begränsa sig till de falska läror,hon programmeras med av PR-firman. !

  6. Greta gråter över hela världen att vi har stulit hennes barndom.
    Nu gör hon det som hon anklagar oss, skrämmer hela världens ungar till rädsla med sina stupida uttalanden.

  7. Denna överklassunge är ju i händerna på aktivister bakom som drar i snörena. Undra på att landets BUP kliniker går på knäna. Sen är ju skitmedia minst lika skyldiga som uppmuntrar denna pinsamma cirkus.

  8. Helgalet att denna sinnessjuka flickunge får hålla på som det hon gör. Då jag såg hennes uppmärksammade tal i FN, gick det upp för mig hur sjuk hon verkligen är.
    Det är givetvis inte alls bra att småbarn blir skrämda av hennes påståenden om att jorden skulle vara i fara etc, som ju bottnar i en psykotisk vanföreställning av stora mått, och det är därför viktigt att hon inte lämnas något mera utrymme i offentliga sammanhang.

    Nog är det väl ändå märkligt att inte fler genomskådar vansinnet, då det hela är så uppenbart som det bara kan bli. Världen har också blivit bra sjuk då man låter sig manipuleras av en flicka som inte ens uppnått vuxen ålder.

    Låt vansinnet få ett slut en gång för alla!

  9. Om inte journalister runt om i världen avgudade Djävulens enfödde dotter Greta Thunberg så vore jorden en bra boplats

  10. Greta eller hennes målsman borde kunna åtalas om t ex något barn av rädsla begår självmord eller vidtar annan destruktiv handling. I varje fall i USA där civilmål med stora skadestånd tycks vara en industri för driftiga advokater.

  11. Som stor natur och miljövän, så är jag också mycket orolig och rädd.

    För att dessa ”klimatalarmister ” tillåts hålla på att föra ut sitt icke vetenskapliga budskap. Så lätt och enkelt, genom politiker, kändisar och en mycket stor del av vår media.

    Utan att det kontrolleras fakta och sanningar, i vad de påstår och säger.

    De finns ingen granskning och bakgrundskontroll, värd namnet, i vad de basunerar ut så hejdlöst.

    Detta är verkligen skrämmande för vetenskapen och mänskligheten.

    Vi måste få in mer sans och förnuft, i den så kallade ”klimatdebatten”.
    Före tro och skrämselpropaganda.

    ”Professorn: ”Oron för klimatet är exceptionell”.

    Meteorologiprofessor Lennart Bengtsson är skarpt kritisk mot undergångstonerna i den svenska klimatdebatten.

    ”Ingen kan med säkerhet säga hur klimatet blir i framtiden”, säger han samtidigt som han betonar allvaret i situationen. Han har flera konkreta förslag på hur svenska politiker borde agera.”

    https://www.fplus.se/professorn-oron-for-klimatet-ar-exceptionell/a/BRv3Ev?fbclid=IwAR1EvvrLfqN-Nu4bgoPOExjS8DzBRi8CEbR-ZPvHyax3Fb-grX6t9luxMZM

  12. Allt ni kan prata om är pengar, bra be mamma sälja lyxvåningen och donera pengarna till Världsnaturfonden.
    Sen kan du flytta ut till förorten och titta på små muslimska flickor som får sin framtid stulen som du så fint påstår att du blir din lilla hycklare.

  13. Denna klimathysterika borde gå till skolan och göra sitt skolarbete och för övrigt hålla käft.

  14. ”Ett tal av Greta Thunberg fick 7-8 åriga barn att frukta för sina liv ”
    Det skall böjas i tid,det som krokigt skall bli…..som ordspråket säger.
    Detta är ”psykisk misshandel” av barn, de som gör sådant skall bestraffas/avskedas !!!!

  15. Greta gör mer skada än nytta. Hennes föräldrar är ytterst ansvariga och bör ställas till svars

Kommentera