Mordbrand i Olofström

BROTTSLIGHET. I Olofström utsattes en livsmedelsbutik i fredags 05:39 för mordbrand enligt polisens brottsrubricering. Butiken heter Charmig Cham 2020. Ägare Ibrahim Al Massi, som bland annat är ombud för Western Union som tillhandahåller tjänster för pengaöverföringar till 200 länder, bland annat Somalia och Syrien.

Bild från Facebook

Branden uppges ha startat i en butik på bottenplan i fastigheten och spred sig sedan till lägenheterna ovanpå.

– Kommunen har ordnat en lokal som de boende kan vistas i under tiden räddningstjänsten arbetar på platsen, berättar Katarina Rusin på polisen.

Ingen naturlig brandorsak har framkommit, varför polisen nu rubricerar ärendet som mordbrand.

Polisen

_زبائننا الاكارم….

يسرني اعلامكم بتوفر خدمة الويسترن يونيون (تحويل عملة) من السويد ولكافة انحاء العالم وبالعكس….اعتبارا من اليوم 25 كانون الاول ٢٠١٧..

من اجل اتمام اي عملية تحويل يجب توفير الشروط التالية:
– ان يكون قد اتم سن ال ١٨ سنة.
– ان يظهر هوية شخصية او شهادة سياقة سويدية او جواز سفر يشترط بكل هذه الوثائق ان تكون سارية المفعول.
– ان يكون على علم باسم ورقم وعنوان الشخص المراد ارسال المبلغ اليه.
– ان يعطي رقمه الشخصي ورقم هاتفه عند اتمام العملية.
– الدفع حصرا كاش. لا يقبل السويش ولا كرت البنك ولا الدين.

شكرا لتفهمكم وجاهز لتلقي اية استفسارات او اسئلة.

محل الشام يتمنى لكم الصحة والعافية لكم ولعوائلكم في الوطن والمغترب….

-Pettersson tycker det är intressant att jätteföretaget Western Union tillsammans med små företagare klarar av att skicka bidrag till länder där vanliga banker inte fungerar och att det finns människor som har råd med detta.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Mordbrand i Olofström

  1. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Mordbranden verkar vara en del av en BESKYDDARVERKSAMHET. Någon konkurrent vill komma över Westerns kunder och samtidigt en hacka i mutor?
    Detta kommer polisen aldrig att lösa då maffiaverksamhet skyddas av högt uppsatta politiker och byråkrater i Sverige.

KommenteraAvbryt svar