Tio barn misshandlade pojke svårt

BROTTSLIGHET. En grupp på runt tio unga tjejer och killar misshandlade under torsdagen en pojke i Farsta strand i södra Stockholm. Pojken ska ha utsatts för slag och sparkar, bland annat mot huvudet.

– Han ska ha blivit rejält slagen och kommer säkerligen bli körd till sjukhus om det inte redan är gjort, säger Anna Westberg, presstalesperson för Stockholmspolisen.

Tre personer kommer att rapporteras för synnerligen grov misshandel och en person rapporteras för olaga hot. Samtliga har blivit överlämnade till vårdnadshavare då de är under femton år.

Polisen

-Pettersson tycker det är underligt med dagens straffrihet. Är man under 15 år pratar polisen och socialtjänsten med ens föräldrar som skyller på samhället. Jag kan försäkra att jag föredragit ett samtal med polis eller socialtjänst än att träffa farsan när man gjort något dumt och det jag gjorde var inte i närheten av misshandel tio mot en.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Tio barn misshandlade pojke svårt

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Skulle vara intressant att veta vad sägs till de vuxna invandrarna när de får sitt uppehållstillstånd. Får de veta att vad deras barn gör påverkar deras framtid i vårt land? Knappast troligt, de stora flertalet av svenskarna vet att de är ansvariga för sina barns uppförande vilket varje barn således också är medvetna om.
    Allt för många talar om integration utan att informera de som kommer från helt andra kulturer och religioner. Det håller inte att tala om ordning och reda utan att informera om betydelsen.
    Vi har allt för många snackpåsar i stat och kommun och för få ordningsmän.

  2. Gruppvåldtäkter och nu Gruppmisshandel där t o m flickor deltar det talar för genetiska egenskaper den från början mjuka fina nordiska tjejen skulle inte delta i sådant här, hon skulle istället försöka att skrikande och fysiskt ingripa för att stoppa det hela, och blir då isf själv INTE slagen. Det är som sagt nedärvda defekter som är huvudorsaken.

  3. Och som vanligt var väl den som blev misshandlad blind, för
    några uppgifter om vilka dessa modiga ungdomar var, det säger
    polisen i vanlig ordning inget om, men med kunskap om vilka
    typer som brukar agera i feghetens tecken, är det inte svårt
    att räkna ut viilka skithögarna var!

  4. Som vanligt ociviliserade blattegäng som aldrig fått nån riktig uppfostran. Utvisa hela familjerna dit dom hör hemma till öknen eller djungeln.

  5. Jag är ledsen om någon blir upprörd men min MENA-radar lyser som en julgran. Anledningen till att det blir så här, frånsett indoktrineringen att de är übermenschen, är patriarkatets impotens. I deras hemländer är klanledaren obestridd envåldshärskare. Här, utan jobb och inflytande, ses han enbart som patetisk av ynglen han annars hade sett till att de uppförde sig.

    Lösningen är naturligtvis inte änne en socialtant med missriktad empati utan avlägsnande av hela klanen till de varma och torra länder de kom ifrån. Jag tror att det räcker med ett par, tre avvisningar innan nysvenskarna fattar.

KommenteraAvbryt svar