Sandor om Malmöbon Flamur Beqiri som mördades i London


INSÄNDARE. Malmö 27-12-2019

Till ”ansvariga” politiker i Malmö stadshus

Får väl gratulera till att den mångkulturella grova kriminaliteten i Malmö nu tydligen har blivit exporterad utomlands och att Malmö p g a det blir ännu mer känt i världen som den hemvist det är för allehanda mångkulturellt slödder genom denna skjutning av en ”svensk” i London.

Flamur ”Alex” Beqiri, blev 36 år, han sköts med tio skott utanför sitt hem i London värt 18 miljoner svenska kronor. Flamur var en av Sveriges mest efterlysta män 2008. 

Och som vanligt i dessa sammanhang så är det inte mycket svenskt över mordoffret denna gången heller utan även han tillhör skaran mångkulturella tillgångar. Vilket troligen även den som sköt tillhör.

Intressant är även det att den kvinnliga läkaren som blev ihjälskjuten på öppen gata här i Malmö i somras och hennes man tydligen umgicks med ”svensken” som på julafton blev ihjälskjuten i London.

Med hänsyn till den kvinnliga läkaren och hennes anhöriga så kommenterar jag inte detta vidare utan nöjer mig med att konstatera att man kanske kunde förvänta sig av en läkare att denne inte umgås med folk i dessa kretsar.

Det är tydligen på det viset att det är nya seder och bruk som numera gäller i det mångkulturella Malmö och att man därför söker sig utanför dom sociala ramarna och att umgås med t ex mördare och rånare och andra tungt kriminella numera tillhör något som inte skall förvåna någon. Alla människor har ju som sagt lika värde numera.

Med detta så önskar jag alla ”ansvariga” politiker i Malmö stadshus ett Gott Nytt År med förhoppning om många nya spännande mångkulturella händelser även nästa år i form av allt från skjutningar och sprängningar och anlagda bränder mm och att så många som möjligt av er på nära håll skall få uppleva något av det spännande Malmö som ni förvandlat staden till.

Sandor Herold, boende i Malmö och inte fullt så spännande invandrare av den äldre sorten

Sandor Herold från ett tidigare inlägg


16 responses to “Sandor om Malmöbon Flamur Beqiri som mördades i London

 • Peter Sjöström

  Vad menar Hans Backlund egentligen ? Sandor är en rättskaffens karl . Han har skrivit många klara inlägg här på sidan . Jag har även hört honom på radion debatterandes . Heder åt Sandor . God fortsättning önskar Sjöström

  Gillad av 1 person

 • Hans Backlund

  Sandor är en invandrare som klagar på invandrare. Ingen trovärdighet överhuvudtaget. Prata på du. men jag skiter i vad du säger. Du vet ingenting om min julafton när jag var liten, Thore Skogman, 34’an som åker i himlen in, Owe Törnqvist, Nils Poppe, John Botvid eller många fler.

  Skrik på, du skriker kanske i samma riktning som jag, men inte om samma saker. Det som jag vill försvara, vår kultur, vet du mycket lite om.

  Åk hem och försvara Attila, då blir ni en majoritet.

  En del, eller större del av inslaget ovan är medvetet provokativt. Det kunde ju naturligtvis vara mer inlindat, men jag vill väcka uppmärksamhet från alla läger, och jag är mycket nyfiken på svar. Nu är det ju tyvärr så att man bara kan göra tummen upp eller ner, lifta går inte för sig. Men dom som liftar kanske har några bra saker att skriva, och förhoppningsvis alla andra inklusive Sandor.

  MVH

  Hans

  Gilla

  • age

   INVANDRARE – är ett otydligt ord!
   Ordet har fått betydelsen – icke önskvärd!

   Betänk att vi har massvis med människor i Sverige,
   som är födda i annat land!

   Likaså har de flesta av dem hjälpt oss att bygga Sverige!

   Jag nämner några som gjort fantastiska insatser för Sverige;
   ”Finnar”, greker, ungrare och alla andra, främst européer,
   som blivit svenskar.
   Vi är, och ska förklara för dem att vi är tacksamma och
   glada att de är här.
   De klassar inte in som ”invandrare” utan som viktiga människor,
   som bor i Sverige och som kanske känner sig som svenskar födda
   i annat land.
   Tack för allt ni gjort för Sverige!

   Gillad av 1 person

 • Olof.p

  Jag svarar Sandor som tror så gott om läkare, att det finns ett gäng läkare som kommer från syderligare breddgrader som lever gott på pengarna som landstingen strör omkring sig utan uppföljning. Vi har ett par vårdcentraler här i Göteborg som har läkare från Mellanöstern som fått stänga igen pga pengastöld från landstinget. Det är praktiskt med att sätta upp hela släkten att vara husläkare åt, och kalla dem på regelbundna kontroller. Det kan hela släkten leva gott på. Detta är bara ännu ett system som systematiskt utnyttjas av packet från Mellanöstern.

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Hur blir det Pettersson kan vi räkna in denna ”svensk” i årsrapporten över skjutna ? Eller är dessa kriminella muslimer som sökt sig vidare från lagens ”långa arm” i Abzurdistan en form av nona persona för alla,förutom PK-organen ?
  Flera av dessa stackars ”hjälpbehövande”,har ju under året avlidit hastigt vid bl.a. Spanska Solkusten.

  Gilla

 • age

  En god investering skulle kanske vara att staten bjuder alla
  registrerade kriminella på en pistol och ammunition?

  Polisen får ju inte skjuta dem och SÄPO verkar inte stå på vår sida!
  SÄPO svarar inte på min skriftliga fråga om LANDSFÖRRÄDARNAS
  kontrakt med muslimerna!
  SÄPO är kanske inte VÅR ”säkerhetspolis” längre?

  Någon annan kan kanske också skriva till SÄPO och fråga om
  kontraktet?
  (www// ”socialdemokraterna kontrakt 1999”)

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  F ö har titeln ”Sveriges mest kriminella stad”, räknat i skjutningar, sprängningar mord etc numera tagits av HELSINGBORG.
  Möjligen skulle någon stadsdel i Stockholm kunna göra Helsingborgs titel stridig.

  Gilla

 • Karl

  En sak man undrar över är hur många av poliserna som umgås med de kriminella som de är tänkta att övervaka och sätta dit.

  Gilla

  • Onkel Björn

   Karl, en klart berättigad fråga. I dessa tiden när allt fler med utländska rötter blir poliser. Och där myndigheten efter politiska krav också medverkat till att få in folk med utländsk bakgrund genom sk sidospår.

   Gilla

 • n-boll

  Sandor borde skriva ett långt brev om fjanten Schyffert.

  Gilla

 • Bajen666

  Vem det än var som avrättade denna kriminella idiot…så har han/hon gjort en god gärning.

  Nu väntar vi bara på att även att den goda gärningen skattas med ett mord.

  Gillad av 1 person

 • ruben

  Ja, staten sponsrar Malmö med 6 miljarder i kommunskatteutjämning varje år. De få, som inte har bidrag och betalar skatt i Malmö är väl de enda egentligen utsatta? Statens ekonomiska bidrag understödjer förmodligen spridandet av kriminella talanger över EU, Malmö ligger nära geografiskt. Jag förstår också engelsmännens önskan om Brexit.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: