SVT spottade på det svenska igen…

MEDIA. Public Service får 8500 miljoner av Sveriges skattebetalare varje år. Ändå kan de inte låta bli att kränka svenska folket. Gina Dirawi var julvärd år 2015, det väckte en våg av hat och Gina fick leva med livvaktsskydd. De som uttryckte sitt hat mot Gina gav sig på fel person. Den ansvarige var Hanna Stjärne som var vd på SVT och ansvarig för att en muslim blev julvärd. 

Året julvärd Marianne Mörck började sin dag med att riva bort de svenska flaggorna från julgranen. Hon gillade inte svenska flaggor och i synnerhet inte i julgranen.

Varför hade SVT då pyntat granen med svenska flaggor? Naturligtvis för att provocera och genomföra en välplanerad politisk markering på julafton!

Marianne Mörck var troligen ovetande om vilken provokation detta var, men Hanna Stjärne är fortfarande vd och vet vad hon gör för sin skattefinansierade lön på 220.000 kronor i månaden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “SVT spottade på det svenska igen…

  1. Det gäller ju att inte kränka muslimerna.

    Kontraktet, som socialdemokraterna,
    skrev med muslimerna redan 1999,
    gäller ännu!
    LANDSFÖRRÄDERIET gäller ännu!

  2. Beträffande den muslimska palestinskan och antisemiten Gina Dirawi.

    Redan c:a tre år innan Gina Dirawi var julvärd i SVT år 2015 postade hon följande lästips till följarna på sin blogg:

    Delcitat

    Gina Dirawi tipsar om känd antisemit som kvällsläsning. Boken ”Är världen upp och ner” av författaren Lasse Wilhelmsson.

    På sociala medier började reaktioner och kritik strömma in mot programledaren eftersom Wilhelmsson rör sig bland annat i antisemitiska kretsar.

    – Han ifrågasätter Förintelsen och menar att det var judarna som förklarade krig mot Tyskland. Och ifrågasätter folkmordet och talar om en judisk världskonspiration. Han har i allt väsentligt samma propaganda som finns i nazistiska grupperingar, säger Expo-medarbetaren Jonathan Leman.
    Han beskriver Wilhelmsson som en ”väldigt radikal antisemit”.

    SVT krävde henne på en förklaring. Och fick det.

    – Hon förklarade. Och i mina ögon är saken över nu, säger han.

    Dirawis förklaring:

    ”Såhär enkel och dum är den historien. Jag hade varit ute för ca 1-2 år sen på nån grej, konferans/föreläsning eller liknande, sen kommer en blek lång kille fram till mig, jag känner igen honom, tror han intervjuat mig någon gång för länge sedan. Hur som så ger han mig en bok och säger LÄS! Jag tog emot boken, sa ”jaha” och tänkte ”inte orkar jag läsa den här boken den ser fett tråkig ut”.

    För ungefär ett år sedan kritiserades Gina Dirawi för att hon jämställt Israels regering med Hitler.

    – Gina har ingen kommentar annat än det hon skrivit på sin blogg, skriver hennes presskontakt Mathias Andersson i ett sms till Nöjesbladet.

    Slut delcitat

    Läs hela reportaget på Aftonbladet daterat 2012-11-23 här:

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/kampaa/gina-dirawi-tipsar-om-kand-antisemit

    Läs gärna också reportaget i samma ämne på SVT från 23 november 2012 här:

    https://www.svt.se/kultur/gina-dirawi-i-nytt-blasvader-efter-blogginlagg

  3. Hanna Stjärne är en nyttig idiot som går globalismens ärenden.Nu när vi tvingas via skatten betala avgiften för detta propagandamedium har man släppt alla hämningar.Att på detta pekpinnevis demonstrera mot vår Svenska flagga som dessutom ska uppfattas som ett skämt är bara så patetiskt.Men,man får hoppas att det är färdigspottat på Svenska folket snart och den unkna kommunistiska odören vädras ut från SVT.Den odören bet sig fast i väggarna 1968 så man får vädra ett bra tag för att bli av med den.

  4. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Tyvärr är svensken blind för sådana provokationer, jag reagerade och fick naturligtvis höra från omgivningen att jag hade fel. De flesta trodde i sin enfald att det berodde på brandfaran. Vilka svenskar har idag levande ljus i granen? Ingen är profet i eget land, inte ens i sin egen familj!

  5. Dirawi får gråta ut i pk media och hävda att hon fruktat för sitt liv och skulle avrättas av svenskar. Hon måste ha svensk fobi, för svenskar har inte avrättat muslimska kvinnor någonsin. Vilket hitte på scoop.
    Som svensk tar vi däremot risker varje gång vi går ensamma kvällstid i en nogo zon. Detta är baserat på fakta och ingen fobi.

  6. Det som jrreterar mig mycket med SVT är alla dessa repriser.
    Det kommer repris på repris på program som man såg i går. men det kommer aldrig repris på Sveriges bästa TV-program HYLANDS HÖRNA.

  7. ”Från oss alla på SVT – till er alla otrogna tjänstehjon – en riktigt god Allahu Akbar”.
    För att slippa allt ”käbbel” varje gång som f.d. svenska f.d. traditioner dyker upp i dumburken…………Lägg ner Skiten. Utan SVT skulle folkhälsan ta sig ett glädjeskutt.

  8. Lite festligt med Gina D. Hon fick hat o hon funderar fortfarande varför. Gör tankeexprimentet att en glad fikus kutar in i en moske vid någon av deras stora högtider, o gör ett repotage om muslimer samtidigt tuggande på ett revbensspjäll . Cirkus efter det. Tror inte det

  9. Dax att kvotera in sverigedemokrater i SVT för mig veterligen finns det ingen där just nu.
    Eftersom SD nu lider runt 25% så vore det väl lämpligt att i alla fall ledningen av SVT bestod av 25% sverigedemokrater 😊

  10. Mörkermän har man hört talas om i fiktiva böcker, man vet att dom är ondskefulla och farliga och det är fantasin som satt ett ansikte på dessa. Nu vet man hur en mörkerkvinna ser ut, det visar dom t.o.m på skattefinansierad MSM. Sen är den stora frågan ifall hon är mor till alla mörkermän ?

  11. Det är såhär diktaturer fungerar. Staten tvingar folk att betala extra skatt som går till svt. Om vi fick välja själva skulle max 30 % binda sig och betala till svt. Detta är man fullt medveten om och väljer då att tvinga alla att betala. Tidigare var det många som struntade i tv-avgiften och det hålet har man nu täppt till. Var o en måste betala 1345 kr/ år i extra skatt nu antingen man vill eller ej. Då är det lätt att betala hisnande 220 tusen i mån till den vänstervridna chefen hanna stjärne. Man blir spyfärdig…

  12. Dessa ondskefulla på SVT har klargjort för en hel generation barn att det är OK att riva ner svenska flaggan. SD tackar samtidigt för tusentals nya sympatisörer.

  13. Sverige finns inte längre. Mörka krafter arbetar hårt för att vi som vill leva i det land vi älskar skall tvingas anpassa oss till det nya mångkulturella , där svenska seder och vanor inte inkluderas.

KommenteraAvbryt svar