”Svensken” Flamur Beqiri, mördad på öppen gata i London


BROTTSLIGHET. En svensk man med koppling till kriminella nätverk har mördats i London. Mannen sköts ihjäl på julaftonskvällen mitt på öppen gata i stadsdelen Battersea framför sin familj, uppger Londonpolisen.

Flamur Beqiri, blev 36 år. 

Kristian Ljungberg vid polisens nationella mediecenter bekräftar att brittisk och svensk polis samarbetar i ärendet.Ingen är gripen för mordet på svensken.

Den mördade var enligt media vän med Naief Adawi, som tros ha varit målet när Karolim Hakim mördades. Naief Adawi dömdes till 8 års fängelse för Brøndbyrånet år 2008. Vid rånet stals 60 miljoner, det mesta av pengarna, 57 miljoner har inte hittats.

-Pettersson vill korrigera medias uppgifter om att Flamur Beqiri är svensk och Malmöbo, han var alban.

TIDIGARE 2019-08-27. Karolin Hakim avrättades i Malmö

BROTTSLIGHET. Läkaren Karolin Hakim, född 1988, mördades med skjutvapen på öppen gata på Sergels väg i Ribersborg, Malmö, vid tiotiden på måndagsmorgonen. Karolin bodde på Sergels väg i en hyresrätt på 93 kvadrat. Ribersborg är ett av Malmös rikare och mer välmående områden.

Naief Adawi och Karolin Hakim. Bild från morfars instagram, fem dagar gammal.

Vittnen uppger att kvinnan bar på ett litet barn när hon sköts och det mesta tyder på att hon var måltavlan för skjutningen. Barnet föll i marken när hon sköts men fick inga allvarliga skador.

Karolin Hakim, kommer från en familj utan några kopplingar till organiserad brottslighet. Efter mordet flydde gärningsmannen i en Mercedes av kombimodell som senare hittades uppeldad i Lorensborg.

Karolin var vid mordtillfället, enligt uppgifter i media, tillsammans med Naief Adawi som dömdes till 8 års fängelse för Brøndbyrånet år 2008. Vid rånet stals 60 miljoner, det mesta av pengarna, 57 miloner har inte hittats.

Barnet är deras gemensamma barn. Adawi har haft koppling den kriminella M-falangen när den existerade i Malmö. Inget säger dock att han var kriminell idag. Naief Adawi är dock inte skriven på samma adress som Karolin Hakim.

Adawi förde barnet till sjukhus efter mordet på Karolin. I Aftonbladet uppges att hon vittnade i en uppmärksammad rättegång för några år sen och spekulerar i om mordet kan ha med hennes vittnesmål att göra. Mördaren, Isac Drivhall, fick igår skärpt straff, av hovrätten. Elva års fängelse fick Isac Drivhall för mordet Ahmad Elzein.

-Pettersson tycker det är märkligt att Karolin verkar ha varit målet och inte herr Adawi. Är mordet inte gängrelaterat utan ett relationsdrama?

Nu, efter avrättningen av Karolin efterlyser kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) en nationell diskussion över partigränserna om hur liknande brott ska förhindras framöver. – Jag skulle vilja se en samling, i stället för så mycket politiska utspel och retorik, säger Jammeh (S).

-Pettersson säger att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Socialdemokraterna har styrt Malmö i över 100 år, ensamma och med stödpartier. Så S har fått en stad som de verkar villa ha.

När det kommit bra förslag för att göra något åt brottslighet, så har Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) sagt att hon välkomnar alla förslag och allt samarbete med alla partier i Malmö kommunfullmäktige – utom Sverigedemokraterna! Det är dags att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) fokuserar på vad hon ska göra i stället för med vem. 

Naief Adawi och Karolin Hakim samt deras barn. Bilden från morfars instagram.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “”Svensken” Flamur Beqiri, mördad på öppen gata i London

 • Lisa.

  Av vilken anledning skulle han vara just Svensk, nu bodde han i England innan dess i Holland och kommer ursprungligen från mellan östern.
  Att SVT kallar honom Svensk beror säkert på att han får sina bidrag från Sverige.

  Gilla

 • Captain Dirk

  Inte förrän man efter 5 år är ostraffad, arbetat regelbundet, betalat skatt och pratar flytande svenska ska man kunna få svenskt medborgarskap på prov. Då skulle Sverige bli av med de flesta parasiterande lössen.

  Gilla

 • Älskar 70-talet (@gumman99)

  Jag anser att även vårdpersonals närmaste anhöriga ska visa sitt brottsregister utdrag det kan inte vara lämpligt/lagligt att man kan jobba inom vården om man bor ihop med en dömd rånare.

  Gilla

 • Olof.p

  Varför ska polisen gripa någon för mordet på ”svensken”? Låt mördaren fortsätta, så kanske det blir lite lugnare i världen.

  Gilla

 • Kungen

  Så lätt blir man inte svensk….

  Gilla

 • Hanna

  Inte svensk alls bara för att han råkat bott här och umgåtts med andra kriminella landsmän. Tough luck.

  Gilla

 • Ture

  Så klart att man inte per automatik blir svensk bara för att.man får ett svenskt medborgarskap. Ett medlemskap innebär endast att man får samtliga rättigheter som en infödd har, t.ex. att rösta i riksdagsval.
  I detta fall så har personen ett utländskt utseende, ett utländskt namn samt levde inte som en riktig och anstäntändig svensk ska leva. Jag syftar givetvis på hans kriminella leverne. För Sverige som sådant är han snarare att betrakta som en stor skam, då han har vållat landet stora bekymmer såväl socialt som ekonomiskt. Med andra ord så förtjänar han inte att kallas för svensk.

  Gilla

 • blabaris

  albanien = blodshämd traditioner i år 100:aden och generationer.

  Ger mer effekt att utöva blodshämnd mot barn och fruar så den ”skyldiga” betalar….det den är skyldig.

  Gilla

 • blabaris

  Märkligt att svenska albaner som rånar i norge kommer undan med bytet.

  Stavanger rånet på nokas: Rånarna i Stavanger kan ha kommit över mellan mellan 60 och 110 miljoner kronor. Många albaner inblandade där med…..

  slumpen?

  Gilla

 • Kungen

  Det var ju ingen förlust

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte svensk !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: