Swebbtv Nyheter om klimatet, försvaret, miljögifter mm.


MEDIA. Swebbtv Nyheter handlar idag om den eskalerande kostnaden för klimatet, anpassning av lagar till klimatet, försvarsbudget, giftiga båtfärger som blästras bort i onödan mm.

-Pettersson säger att här har vi ett alternativ till SVT, till en bråkdel av vad public service med en budget på 8500 miljoner kostar.


2 responses to “Swebbtv Nyheter om klimatet, försvaret, miljögifter mm.

 • Kattsand

  Hycklarvänstern struntar miljö, gifter och invasiva arter. Det enda man bryr sig om är klimathysteri och maximal invandring.

  Gilla

 • Olof.p

  Här kommer några sanningens ord från en klok ryss:

  När Aleksandr Solzjenitsyn besökte Harvard för andra gången 1978 varnade han för utvecklingen mot intellektuell konformism i de fria västerländska medierna.

  Han sa då:”För den som kommer från öster där pressen är totalt enhetlig finns ännu en överraskning tillreds: man upptäcker i Väst en samlad strävan efter enhetliga åsikter. Det är en sorts vana inneboende i den samlade västerländska pressen; där finns allmänt godtagna mönster efter vilka man bedömer, där man också kan finna enkla korporativa intressen. Det samlade intrycket av pressen i Väst är inte en mångfald utan ett bedövande samförstånd. Det finns i tidningar och i television en underförstådd och total samklang. Den regerande åsikten är en doktrin som aldrig blir ifrågasatt, aldrig prövad eller uttalad annat än som ett självklart faktum och ingen kliver över dess gräns. Denna torgförda doktrinära åsikt är journalisternas egen uppfinning. Utan att det finns censur i Väst sållas gamla åsikter noga ut från dem som gäller; det finns ingenting som är förbjudet men det som inte gäller kommer aldrig att finna sin väg till tidskrifterna eller böckerna, man kommer inte att få höra i skolan att de finns.”[

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: