Han kan inte utvisas


David Idrisson heter en av de muslimska individer som greps av Säpo, misstänkt för förberedelse till terrorbrott.

SvD tar i en artikel upp de 20 muslimska män som Säpo har under uppsikt. Tyvärr är artikeln bakom en betalvägg, men om det som står i nyhetsappen Omni är sant, så är tillståndet i Sverige värre än vi trott.

Idrisson friades från misstankarna, men är ändå skyldig att anmäla sig hos polisen fem dagar i veckan. Lägg de orden på minnet tillsammans med de som står understruket på skärmdumpen nedan.

Jo, ni läser rätt. Mannen som inte kan utvisas till hemlandet befinner sig just nu i hemlandet Kirgizistan dit svenska lagar säger att han inte kan utvisas. Enligt en tidigare artikel i Expressen får vi bekräftat att han inte kan utvisas. Är det någon av er som begriper sig på detta? Jag gör det definitivt inte och hur är det egentligen med anmälningsplikten?

Allt blir bara märkligare och märkligare i landet Sverige. Det är ett som är säkert.

SvD


20 responses to “Han kan inte utvisas

 • Kattsand

  Så här kan det bli när våra politiker egentligen inte vill att det skall gå att utvisa dessa, och det är inte heller tal om att ändra lagen, så man vill fortfarande inte.

  Gilla

 • Anna

  Talade med en kristen präst häromdan.
  Han var från mellanöstern, han sa något som fick mina nackhår att resa sig.
  Han berättade att det var fullt med islamister och militanta maselmaner m.m i Sverige, han var oroad

  Gilla

 • Maya

  Mannen kan inte utvisas.Trots det befinner han sig i sitt hemland.Det här är bara ytterligare ett exempel på inkompetensen och låt gå mentaliteten som råder.Man sätter upp förhållningsorder men det är bara ytterligare en pappersprodukt p.g.a.av det inte finns någon att lägga ett ansvar på.Där gjorde helgonet Palme det bra ! Bort med allt tjänstemannansvar så kan ingen ställas till svars .Praktiskt och bra.Herregud vad är det för land detta har blivit.Ingen tar ansvar för någonting.Jättebra alibi för att slippa agera och ta ansvar för saker och ting.Utöver frustrationen över denna flathet så bör man nog ställa sig frågan om detta är medvetet.Ska vi gå under som nation.Vem orkestretar detta förfall ?? Globalism eller vad handlar detta om ??

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Å så tänker jag att man i Sverige kommer att ha svårt att döma värnpliktsvägrare till fängelse när man inte kan utvisa någon för att personen riskerar straff för samma brott

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Går sk säkerhetshot inte att utvisa skall de INTERNERAS tills de självmant utvandrar.
  Vi får ett antal interneringsläger men det har ju sossarna erfarenhet av sedan tidigare så de vet hur det skall göras

  Gilla

 • ossie

  Bara viljan som saknas. Annars skicka dessa samhällsfarliga individer till nåt läger i obygden under sträng bevakning.

  Gilla

 • Bajen666

  Det går visst bara ut med fanskapet.

  Gilla

 • odalkvinnan

  Ta bort socialhjälpen för dem och familjen så åker de hem direkt

  Gilla

 • turrim

  Jag läste också på något ställe är att skurken kan inkallas för värnpliktstjänstgöring om han utvisas. Det ska var skäl för att inte vilja utvisa. Om det nu är sant. Men det skulle inte förvåna mig.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Allt inom Röd Maktsfären är korrumperat . Släktskap , svågerpolitik , klia varandras ryggar , egna bostadsköer , finns ingen hejd på metoderna Röd Makt använder . Infiltrationen är total . Tänk bara på senaste valet , trixandet med sk procentenheter . Detta på bästa sändningstid och den större delen av befolkningen som åskådare !! Fräckheten och förslagsamheten är gränslös lika gränslös som begäret , det sjukliga begäret efter makten . Man äcklas . Tur att Tomten är på gång nu . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Kulan

  Folkbokföringsadresd saknas på Birthday när man söker, myndigheter hjälper till att mörka hela tiden, men vi vinner till slut 2022 då blir det rättskipning..

  Gilla

 • Maurice

  Som svensk sedan generationer ska man bara ha skyldigheter och beskattas till döds. Som svensk kommer man i 2:a då vi har ett styre som vill glänsa i EU, FN och leka bror duktig.
  Vi har byggt upp Sverige. Då ska en trygghet och välfärd för en svensk vara i första hand. Styret i landet ska värna om svenskar och svenskhet. Den som inte kan anpassa sig och begår brott har inget här o göra. Hur situationen är på den platsen vederbörande kommer ifrån är fullständigt ointressant. Det är bara att resa tillbaka.

  Gilla

 • volse

  En regering som fokuserar på menskonst och klimatpanik hellre än hot mot rikets säkerhet är dömd!

  Gilla

 • Tore

  Sverige är patetiskt i nuläget vi lider av feminism, feminism är ett totalt förödande statsskick totalt oförmöget till minsta logik.

  Gilla

 • Ståfräs

  Självklart vill inte regeringen utvisa en enda muslim, det är ju de rösterna dom får i valen.

  Gillad av 2 personer

 • gamgubben

  Det som stoppar våra myndigheter från att utvisa är helt klart att ingen vågar ta beslutet rädda för vad PK-media skulle skriva.
  Vet ni, jag har sett några avsnitt av årets julsaga och det verkar vara en beskrivning av vårt land. En Tomte som inte respekterar arbetarna på tomteverkstaden och har ingen kontroll på vad hans handlande leder till.

  Gilla

 • blabaris

  De ljuger !!

  Enigt eu dom SKA även sverige ha säkra tredjehands länder man kan utvisa folk till.

  Vi ger ut 52 miljarder i bistånd varje år. Vi har GODA förhandlingsutrymmen med att komma överrens med andra länder att utvisa folk till.

  Alla EU länder har listor på sina säkra tredjehandsländer de utvisar till.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Så länge det inte drabbar dom som leder landet kommer det inte bli någon ändring på något, det enda dom bryr sig om är makten och kunna utöva det på det egna folket. Som taget ur en dålig skräckfilm hur vissa kan se sitt eget folk lida all världens kval, själva sitter dom och frossar gott på andras pengar. Sedan sitter dom och ljuger för det egna folket i MSM så mycket dom hinner med, den ena psykopaten värre än den andre

  100 % säkert ifall att det händer något åt dom eller deras nära och kära, då kommer vi se den snabbaste lagändringen som någonsin funnits i detta landet historia

  Gilla

 • Tanten

  Är han svensk? Namnet låter ju svenskt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: