Sossarna är skamlösa igen…

KORRUPTION. Minns ni Emma Lennartsson? Hon  var statsminister Stefan Löfvens närmaste medarbetare men tvingades avgå för att hon inte skött sitt jobb och för att rädda Löfven.

Emma Lennartsson. Pressbild från region Uppsala

Emma Sofia Lennartsson, född 15 augusti 1974, har examen från Handelshögskolan. Hon har tidigare bland annat arbetat som talskrivare åt dåvarande finansministern Bosse Ringholm (S), chef för budgetenheten vid Socialdemokraternas kansli, som planeringschef på Finansdepartementet och som makroanalytiker på Carnegie. Mellan 2011 och 2012 arbetade hon som chefsekonom på Kommunal men lämnade posten för att i februari 2012 bli chef i Socialdemokraternas partikansli och därmed en av Stefan Löfvens närmaste rådgivare. I augusti 2017 avgick hon från posten till följd av sin informationshantering av it-haveriet på Transportstyrelsen.

Lennartsson sa själv att hon tog konsekvenserna av sitt misstag, vilket inte var så svårt med 1,3 miljoner i avgångsvederlag. Efter knappt fem månader i kylan blev damen ekonomidirektör och tf regiondirektör i region Uppsala, där var hon till den 19 december 2019 då hon rekryterades till tjänsten som planeringschef hos finansminister Magdalena Andersson (S).

Om Emma Lennartsson på bloggen…

-Pettersson upphör aldrig att förvånas över hur korrupta och skamlösa socialdemokraterna är…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Sossarna är skamlösa igen…

 1. Har du en gång blivit kamrat så behöver du inte frukta att bli arbetslös eftersom kamraderiet tar hand om de sina. Sök och läs kamraderi av LasseO
  Inte förvånande att ingen annan har erbjudit henne jobb, alla minns säkert Bosse R. speciellt när han blev lite provocerad i TV.

 2. Vid hantering av skattebetalarnas surt erlagda kronor finns det ingen skam. Vi behandlas som förståndshandikappade och sossarna (visserligen är mp än värre) är våra goda män.
  Sinar korgen är det bara att höja eller uppfinna nya. Så att svensken ska må sämre med dåligt samvete för hela moder jord.
  Jimmie måste ta över snart! Annars kommer jag att flytta!

 3. Politiker är det bästa jobb som går att få.
  Man behöver inte kunna någonting och få e oförskämt hög lön utan att åstadkomma någonting.
  Skulle man göra bort sig och få sparken så får man ett nytt jobb direkt som har ännu högre och ännu sämre möjligheter att klara av.
  Varje jobb som dom får är kopplat till ett avgångsvederlag på några miljoner.

 4. Ifall Sverige skulle få en icke socialistisk regering
  så måste det till en rejäl avsossefisering av alla utplanterade
  partiboks försedda sossar, dom går inte landet Sveriges ärenden
  utan enbart partiets, sådana tjänster måste innehas av
  kompetenta personer och inte av korrupta!

 5. Det är därför sozzarna är så knäpptysta om at uttala sig om varandra.

  Alla har hållhakar på alla.

Kommentera