Tonårspojke knivmördad i Boden – två gripna

BROTTSLIGHET. En person har knivhuggits till döds i Boden, uppger polisen. Två personer har gripits misstänkta för mord. Den mördade är en tonårspojke. 

Händelsen skedde nära järnvägsstationen. Enligt de första uppgifterna ska flera personer ha flytt från platsen efter dådet, en av dem ska ha haft på sig någon form av halloween-mask, en uppgifter polisen dock inte ha bekräftat.

– Pettersson ser att polisen bedömer att detta är en isolerad händelse vilket gör att det inte är någon fara för allmänheten. Jag kan med sannolikhet på gränsen till visshet säga att det inte är någon isolerad händelse. Det har varit väpnade rån de senaste timmarna i Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Upplands-Väsby med flera platser och väldigt ofta är gärningsmännen av samma sort och offren oskyldiga svenskar även om den i Boden inte var det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Tonårspojke knivmördad i Boden – två gripna

 1. Polisen fortsätter med sitt hummande om detaljer vid alla brott
  för att allmänheten inte ska ha reda på det dom redan vet, att
  det näst in till 100 % importerade Brottslingar.
  Sju klöverns politiker har inte bara blod på sina händer,
  dom är snart översköljda av blod.

 2. Vi har ju sån tur i det här landet att alla mord är i princip isolerande händelser , får mej osökt att tänka på BRÅ . Men hur fan kan något vara isolerande när det händer offentligt ? Dom pratar till oss som vi vore barn . Sånt snack finns bara i totalitära stater , och vi är snart där . Den här regeringen är bara ren och skär ondska .

 3. Jodå polisen, detta är en händelse!
  Uppkomen av de svenska medborgare som röstar för massonvandring
  Så många flickor, barn ,ungdommar som offrats till allas lika värdefolket, som invandrat som flyktingar

 4. Bodens kommun har enligt vad jag hört från boende på orten gjort asylmottagning till “business”…. detta som ersättning för försvunnen militär ,,,,det blir lönsamt i längden ??? Kanske militären behövs i nuläget ???

  Iakttagare

  • Jo och enligt galna rödskrikan så är kriminalitet förbjudet i Sverige, alltså har vi ett ett väldigt intelligent regeringsunderlag i landet.

 5. Välkommen till det nya Sverige som jag håller på att skapa hälsar Stefan Löfven. Spännande eller hur!?

Kommentera