Man knivrånad i Kronogården, normaltillstånd i området säger polisen

BROTTSLIGHET. I Trollhättan i Kronogården har en man blivit rånad av ett tiotal personer. Offret har blivit hotat med kniv och blöder från huvudet. Anledningen till rånet ska vara en bilaffär – som gick snett.

– Tyvärr är detta normaltillståndet i det här området, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson enligt Expressen. Hemtjänstpersonal har också beskjutits med raketer.

-Pettersson säger att det är normaltillstånd i hela landet…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Man knivrånad i Kronogården, normaltillstånd i området säger polisen

  1. Det var väl ännu en dumsvensk som har gått på SVT:s propaganda om den fina mångkulturen som fick ett brutalt uppvaknande av kurridutterna!

    SVT har ju valt att inte visa något från upploppen för att inte ”rasisterna” skall få vatten på in kvarn!

    Åka till Kronogården med ordentligt med cash på fickan för att köpa en bil på Allibabas bil och charkuteri, kan tyvärr bara sluta på ett sätt!

  2. Tänk att man kan göra bilaffärer med försörjningsstöd
    som enda inkomstkälla? Är inte det avsett till mat o boende?
    Eller kan det finnas andra inkomstkällor som knarkförsäljning?

    Vad tror ni alla lobotomerade P K idioter som försvarat
    den idioti som Sverige hållit på med i många år???

  3. S väljarbas består till inte obetydlig del av importkriminella med flera röstberättigade falska identiteter!
    S kommer att gå till historien som partiet som försökte skifta till att behaga bidragslevande importkriminella och Islamisk dominans istället för folket o absolut INTE arbetare eller de som måste försörja sig själva!
    Komiskt att de lyckats säga saker som att ”besegra gängen” och sen i handling gjort precis 180 grader tvärtom!
    Även att deras Media fortsätter att kalla de importkriminella rasistaporna för ”Utsatta Grupper” trots bidrag långt över vad ett helt liv av hårt arbete ger i pension.
    Allt material om importkriminellas föreställningsvärld bevisar att de är rashatare med tydliga Herrefolksambitioner!
    De ska ha kravlösa bidrag på nivå VD för större företag! Svennar ska vara rädda för dem och alla deras militära vapen!
    Nu är det viktigt att PK-cancerns folk inte lyckas fly utomlands från att kunna lagföras som Landsförrädare inför en total kollaps eller valförlust!

  4. Normen är den,
    att efter upploppet när Lamotte visade normal tillståndet och polisen inte gjorde sitt,
    Att de tror att allt är tillåtet och de tar sig bara större ”friheter” och skiter i allt och alla och de visar vem som bestämmer.
    För att INTE stat och polis klarar eller har mandat att skydda befolkningen.
    Så man undrar??
    Vem är det sverige tillhör??
    Galningarna & invandrarna ??
    eller
    Staten och svenskarna??
    Det är dags att S – Staten bestämmer sig
    innan inbördets krig bryter ut

  5. Det är kanske vid denna tidpunkt Paula Pelli kultur Chef för kronan bör Bevista Kronoparken för att få ta del av hur det är. Om hon känner sig otrygg och behöver stöttning mot förmodan kan nog hemtjänst personalen som måste ut stå detta helvete berätta hur man gör Mathias Ståhle kan gå längst fram förutsatt han har kvar sin Skottsäkra väst Sen kanske Aschberg med sitt baseboll trä kan gå i raden efter och Gardell som nog får plats i tåget med.. nu har även Schyffert gyllene tillfälle att bjuda på pizza och Fanta och Net Flix abbonemang och vilket kanon tillfälle för Betner att Visa att Sverige aldrig vart tryggare vi väntar med spänning allt annat vore ju hyckleri

  6. Men om detta är ett ”normaltillstånd”, så är det ju inget som ens behöver åtgärdas. Allt är lugnt. Inget att oroas över. Som ”Pisas 11 % fast kanske närmare 100%. Vi behöver inga nya poliser och inga gamla heller, för den delen. Stefan och ordningsmakten kan luta sig tillbaka och berömma sig själva över att allt är ”normalt”. Återstår då för kreti och pleti att låsa in sig så gott det går och aldrig mera gå ut. Allt är fullbordat. Sverige har gett upp.
    Muhammed äger nu landet. Grattis ! Vi gav upp snabbt på slutet.

KommenteraAvbryt svar