Bluffarna på Brå

BROTTSLIGHET. I går skrev vi om att BRÅ, Brottsförebyggande rådet, vinklar forskningen efter politiska påtryckningar. Ett exempel ur utredningen nedan, det låter precis som om det handlar om Jerzy Sarnecki och huruvida man ska utreda invandrares brottslighet eller ej. 

Jerzy Sarnecki har varit regeringens expert och rådgivare i 40 år och mycket tyder på att han och de regeringar han arbetat åt har haft fel. Sarnecki har också sagt, att på grund av sin bakgrund, att Sverige ska ha en generös flyktingpolitik trots de påfrestningar det medför.

-Pettersson säger att Jerzy Sarneckis bakgrund styr alltså Sveriges invandrings och kriminalpolitik. Justitieminister Morgan Johansson (S) är högste ansvarige.

Jerzy Sarnecki 1989

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Bluffarna på Brå

 1. När det handlar om norden och Sverige
  Så är det så att vi har left utan korruption
  Men efter invandring av så kallade flyktingar, och ulänningar så finnes det här överallt du finner koruption är nu vardag i samhället ,skolan, förskolan, komunen, m.m.m.

 2. Att ha en generös invandring innebär inte att vi ska ta in allt
  kriminellt slödder, som skiter i hur många liv han släcker?
  Och vem har gett Jersey mandat att det får kosta liv för
  att vi ska vara generösa.
  Det är tur att inte alla Polacker är som han!

 3. Strunta i Morgan J. Har myndigheten BRÅ inte erforderlig integritet för att fullgöra sitt uppdrag på ett sakligt och vetenskapligt sätt, skall myndigheten omdanas eller läggas ner.

  Politiker kommer och går. men en Myndighet består.

 4. Jaja, “klippa och klistra” välbeprövad metod för
  våra politiker. När sanningen dyker upp , så
  händer i princip ingenting. Däremot om ngn
  uttrycker sig på.nätet, då slår den annars
  osynliga polisen till meder full kraft.
  Arma land.

 5. I vilket annat demokratiskt land som helst så hade regeringen tvingats avgå asap. Dock inte i Sverige där det anses normalt av sossar och övrig vänster och deras handplockade media att man förvanskar resultat av en undersökning till deras fördel. hela denna affär är en stor skandal och ett misstroende mot hela regeringen måste följa.

 6. När BRÅ tog över brottsstatistiken från SCB, försvann en del av brottsstatistiken.Man skyllde på problem med dataöverföringar, men nu tror jag vad jag vill.🤔

 7. Bara den propagandan som passar socialdemokraterna och regeringen kommer igenom censuren och till slut får vi vanligt döda läsa rapporterna, döm om förvåning när INGET stämmer överens med verkligheten. Men det är precis på pricken såhär socialdemokraterna vill styra sin nya kommuniststat.

 8. Brottsförebyggande rådet, Brå, är en myndighet under justitiedepartementet

  Vem bestämmer anslagens storlek till myndigheten? Klart man rapporterar det uppdragsgivaren vill höra. Det är väl inte för inte som Jerzy Sarnecki har varit regeringens expert och rådgivare i 40 år och kunnat sitta kvar på sin stol. Och han har ju tjänat bra på detta. Bor i villa belägen intill Lidingö golfklubb. Långt ifrån alla problemområden.

 9. Vad är värre än att inte rapportera fakta oavsett om det går dig emot? Ja det är när fakta samlats men det är inte vad du vill att det ska vara, så du justerar det till din fördel, då har du blivit en fullfjädrad politiker som gräver sin egen grav.

Kommentera