Nummer 38 fälld i Uppsala och en svårt skadad

BROTTSLIGHET.  Två män har hittats allvarligt skottskadade i området Stenhagen i Uppsala.

Skjutningen har ägt rum utomhus på en gata i Stenhagen. Ett flertal skott ska ha hörts och flera personer ringde till polisen och larmade.

En större polisinsats finns nu på plats i området. Det finns ännu inga uppgifter om ålder på de skjutna männen men de är allvarligt skadade. Ingen misstänkt har gripits.

UPPDATERAT: En man i 25-årsåldern avled på sjukhus, den andra, runt 20 år är inte livshotande skadad.

Polisen

 

12 thoughts on “Nummer 38 fälld i Uppsala och en svårt skadad

  1. Inte undra på att det råder brist på blod i blodbankerna. Dessa folkgrupper lär knappast bidra med blod så det är högst troligt ytterligare en åderlåtning av svenskarna.

  2. Storhycklarna som kom och skrek på AFS torgmöte i Uppsala beblandar sig inte med mångkulturen mer än nödvändigt. Hur många av de bor i våra utanförskapsområden? Det är väldigt trendigt att vara för mångkulturen om man får vara för den på avstånd det är då den är som allra bäst där mångkulturen bara är fiktion för dom. Vilket sanslöst hyckleri av PK-packet.

  3. Polisen har som alla vet tappat kontrollen över gettona och när hela landet om några decennier är ett enda stort getto kommer det att ske kanske uppåt 100 mord per dag, med andra ord fullskaligt inbördeskrig!

  4. När vanliga fattiga skötsamma Svenskar blir svårt sjuka tvingas de ta banklån för vård utomlands eller privat i Sverige!
    Jag har fått höra riktiga skräckhistorier om när de en tid försökte med ordinarie vård i Sverige!
    Personalen på Svenska sjukhus passar på att avreagera sig när det är fattiga skötsamma patienter?
    Ungefär som det varit fångar i ett läger?
    Inte heller helt ovanligt med ”läkare” som inte kan ett ord Svenska och ”informerar” på sitt eget språk utan att bry sig om patienten förstår eller inte!

    • Var inte på akuten för några år sedan. Läkaren, icke svensk, frågade: Och vad är du här för att ljuga om då?
      Men se jag blev inte svaret skyldig utan kontrade: Jag vet inte vad du brukar ljuga om när du går till doktorn, men jag är hör för att få hjälp. Sen skötte han sig, även om han inte fick fram någon 100%.ig diagnos. Sannolikt nötallergi, min diagnos.

  5. Socialdemokratins inplantering av svarta invasiva arter, på sällsynt art som borde fridlysas eftersom den utgör 1 promille och lever vid polcirkeln, är det grövsta brottet mot mänskligheten på >200 år i Sverige?

  6. Och en Svensk skattebetalare fick plikta med livet när tre onödiga onyttigheter tycker sig ha rätt att bara gå in och råna ett hotell,
    dumskallarna fick inga pengar, men dom fick ett liv på det samvete dom inte har. Och Polisen kommer i vanlig ordning ett par dar försent ?

    Sverige tenderar att vara ett mycket märkligt land,
    en hantverkare kan bli åtalad om han har en Morakniv i’
    sina arbetskläder, men dessa här tre kan springa omkring med varsin mascete på stan? Det är för fan ett Svärd som används i Djungeln???

    Gör polisen någon gång en kontroll på dessa maskerade typer över vilka mordvapen dom bär på eller ska morden ske först för att en kontroll ska göras???

  7. Det är ungdomarna i Danderyds fel, sen så spelar det ingen roll att det bor invandrare i kaos förorterna det hade sett lika dant ut om Svenskar bott där.
    Men Stefan, en gång i tiden bodde det Svenskar där och var det ingen skottlossning eller på annat sätt kaos.
    Ja men då är det sd:s fel.

  8. En person knivhuggen i Uppsala

    Natten mot måndag påträffas en knivhuggen man i ett trapphus i Gottsunda i Uppsala.
    – Han är förd med allvarliga men inte livshotande skador till sjukhus, säger polisens vakthavande befäl Torsten Hemlin. Larmet kom in strax efter klockan 02.

    – Det var mannen själv som ringde SOS Alarm och sa att han blivit knivhuggen i magen. Mannen ska vara i 30-årsåldern.

    ”Säkrat spår”

    Brottet ska ha inträffat i en lägenhet och polisen har under natten genomfört en teknisk undersökning på platsen.

    – Vi har varit på platsen och säkrat spår. Vi har ingen gripen i nuläget, säger Torsten Hemlin. Polisen rubricerar brottet som mordförsök.

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/man-knivhuggen-i-uppsala

KommenteraAvbryt svar