Stäng

Joakim Lamotte och verkligheten

JOURNALISTIK. Vi ser företrädare för S och LO, så kallade ”journalister” och andra opinionsbildare håna journalisten Joakim Lamotte för att han åker till utsatta områden och låter invånarna på platsen ge bilden av den vardag sju-klövern skapat.

Lamotte hånas för att han sänder dessa reportage gratis och låter intresserade swisha en slant om de vill, detta hån kommer från journalister beroende av presstöd, LO-tjänstemän beroende av fackavgifter och politiker beroende av skattemedel. Det är fan i mig ynkligt,

Men värst av allt dessa representanter för S och LO, och så kallade ”journalister” och andra opinionsbildare hånar samtidigt de är ni ser företrädare för S, journalister och debattörer håna Lamotte utan att tänka på att de samtidigt hånar alla vanliga människor som drabbats till följd av en ansvarslös politik.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

16 reaktioner på “Joakim Lamotte och verkligheten

 1. Hur kommer det sig att alla politiker och journalister som älskar mångkultur inte själva vill bo på dessa mångkulturella områden?

 2. LO lever på dom som arbetar varje dag..
  Så mitt råd gå ur denna nazistklubb..
  Dom skrattar åt er som skänker pengar till dom.
  .Själv kallar jag dom parasiter…sen har dom mage att håna Lamotte.
  Det visar vilka Skitstövlar dom är…

 3. En liten parantes om hur ”facket” jobbar. En bekantings chef kom tillbaka till jobbet efter ett möte med ”såna”. Han berättade då för sina anställda att han blivit rekommenderad att sänka arbetarnas löner för de var ”för höga”. Som tur är har denne chef lite skinn på näsan och förklarade att hans gubbar minsann var värda varenda krona de fick i lön eftersom de arbetar bra…. Vad jag undrar är: vem är ”facket” till för? Arbetsgivarna? Här var det iaf chefen som fick stå upp för sina arbetare inte facket… och likadant är det i fallet Lamotte… (stackars karl). Det borde inte vara hans uppgift ensam att visa världen hur sverige ser ut….

  1. Vilka fria fantasier som den chefen kom med. Finns inte en chans att facket sagt att lönerna är för höga. Men tror man på allt chefen säger så är det inte lönt att diskutera.
   Det finns inget i några fackliga avtal som sätter något tak för hur höga lönerna får vara. endast golv för hur låga de får vara. Den chefen var antingen förvirrad eller ljög för att slippa teckna kollektivavtal.

 4. Mats Erikson är en löjlig sopa! Han har inte kompetens nog att tillföra något kreativt i detta! Och i och med kommentaren om allas vår hjälte Lamotte, så bekräftade Eriksson sitt förståndshandikapp! Gott så!!

 5. jocke gör ett bra jobb han är trött svensk som vi alla är o visar verkligheten

  medans expressen.aftonbladet,dn.svd m.m döljer sanningen o mörkar titta på svt en vän sa islamisterna äger svt bara ljuger o anställer smuts araber m.m som får jobba där hemskt hemskt om det stämmer

  annie sharia lööf o sossarna pumpar in analfabeter araber o afrikaner till landet o lever gratis o gör vad dom vill med er svenskar

  såg en video idag där en afrikan slår en svensk kille o den adnra pissar på svensken i munnen o på honom vilken förnedring stackaren

  terrorister går fria 300 st om jag hört rätt aaaaaaaaaa räcker med 5-10 av dom är orginiserade vet ni vilka problem dom kan skapa ojjjj om ni bara visste menar

  säpo sa vi har veckobesök med dom som krigat för IS hahaha vilka idioter

  polisen är nice i sverige bjuder på kebabpizza till grovt kriminella nice taktik av svenska polisen det funkade inte tydligen

  TILL SVENSKA POLISEN NÄSTA GGR DUBBEL INBAKAD KEBABPIZZA MED EXTRA KEBAB O EXTRA VITLÖKSÅS 🙂 kanske går bättre då 🙂

  mm spännande hur skall ni städa efter er dra in alla bidragen bäst helt o hållet sen kommer kaoset

  eftersom ni inte har militär så hyr in en dra en signal till

  V.Putin fråga om han kan hjälpa till använd bidragspengarna lite av det han skickar 500 soldiers typ sen rensar dom upp skiten i detta land

  malmö gbg först mest skit där sthlm inte så mycket

  lycka till

 6. Vad lever LO så funktionärer på? Andras arbete för de duger inte till att utföra något själv som någon är villig att betala för.
  Fattar inte att någon betalar in till den skitorganisationen

 7. Om Socialdemokraterna i trollhättan åker till Kronogården, så kommer dom, med ännu mer presenter och julklappar samt lovord för de maskerade boende, om de röstar fortsättningsvis på S
  Och så åker de lyckliga tillbaka i lyckorus till komunhuset och planerar vad de kan dra in för majoriteten av invånarna.
  Inte ett finger kommer att lyftas för att skapa ordning och reda eller för stävja den här jävla sörjan av skit som de ställt till med.
  Sedan använder de lokalblaskan (som de alltid gjort) för att tala om vilken fin framtid som hägrar för alla huliganerna på Kronogården, att de är så söta och rara.
  Och allt medan resten av invånarna blir rånade mördade nedslagna misshandlade och våldtagna.
  Ett moraliskt värdesamhälle som leds in i ett total haveri.

 8. Det värsta är väl att LO, S och deras korrupta lögnare till så kallade ”journalister” även hånar fattiga skötsamma arbetare som blir hotade, misshandlade, rånade, våldtagna och mördade av det importkriminella ”Herrefolket” !
  Konstigt att de vågar babbla om Nazism?
  Det kunde ju få folk minnas hur man bekämpar sådana lismande samarbetsmän som bara arbetar för ”Herrefolket”!

 9. Detta är ett riktigt lågvattenmärke. Här visar sossarna sitt rätta ansikte. Man hånar folk som står upp för ordning och rättvisa. Det är för jävla ynkligt. Jag hoppas att både sossarna och Lo går i graven snarast. Dom har grävt den själva…..

 10. Lo:s ”klasskampshjältar” är människor som aldrig arbetat i hela sitt liv med mer än bidragsfusk!
  Även med grov kriminalitet mot de med ”fel” Svenska rastillhörighet!
  Importkriminella med uttalade ”Herrefolksambitioner” helt enkelt!
  Jättebra att de som nu betalar avgifter till LO att få veta var de står!
  Därmed inte så konstigt att de när medlemmar fått problem mest fjäskar in sig hos företagsledningar för att själva få diverse favörer!
  Arbetarnas fiende nummer ETT!
  Tror de inte att medlemmarna kan tänka?

  1. Heja på Lamotte!
   Mycket bra gjort. Vattenkanoner hade varit något för att mota bort gänget. Polisen hade säkert direktiv att ligga lågt tyvärr.

 11. Det är dessa hånare som bär ansvaret för att det ser ut som det gör.

  Att flocker av fegisar tillåts terrorisera!

  Ett femtio-tal mot 1 person. Med detta styrkeförhållande bevisar de ett imponerande mod!

  Och myndighet med våldsmonopol och rättsväsende har abdikerat.

 12. Dessa idioter har nu efter att väktare mm stoppats från att arbeta i Kronogården ett ypperligt tillfälle att hjälpa till, visa hur ofarligt det är genom att själva patrullera i området.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: