Det är viktigt att studera härkomst i brottsstatistiken och fakta kan inte vara rasistiskt

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I en färsk rapport framkommer att personer med utländsk bakgrund för första gången står för en majoritet av registrerade brottsmisstankar i Sverige. Samtidigt har andelen av befolkningen med utländsk bakgrund blivit allt större. Migranter har alltså inte blivit mer brottsbenägna. Siffrorna beror nästan uteslutande på att på att de nu utgör en större del av vår befolkning, skriver Göran Adamson, docent i sociologi i Göteborgs-Posten

Är det medvetet som Stefan Löfven inte vill veta?

Rapporten visar att personer med utländsk bakgrund för första gången står för en majoritet av registrerade brottsmisstankar på 58 procent, samtidigt som gruppens andel av befolkningen är 33 procent.

Nationalekonomen Tino Sanandaji har hjälpt Adamson med studien. Sanandaji konstaterar på sin Facebooksida att Adamsons studie är en seger för upplysningsidealet.

Även det tjockaste isblock lossnar under tryck, och ingen kan undgå att märka att något rör på sig under ytan i takt med att det sovande folket vaknar ur sin dvala, skriver Tino Sanandaji.

Det Goda Samhället släppte samma rapport, då preliminär för några månader sedan, Majoriteten av brotten i Sverige begås numera av ickesvenskar

Rapporten i sin helhet finns HÄR. 

  • Majoriteten av brotten i Sverige begås numer av ickesvenskar.
  • 13% av brotten begås av personer som inte är bokförda i Sverige.
  • Andra generationens invandrare med två invandrade föräldrar är den mest brottsbelastade gruppen i studien. Justitieminister Morgan Johansson har tidigare deklarerat att han inte vill att denna information ska tas fram. Detta är märkligt eftersom informationen har saknats.
  • 37% av totala brott registrerade på utrikes födda är registrerade som ejfolkbokförda, och en majoritet för vissa brottskategorier. Alltså illegala invandrare.

-Pettersson undrar varför politiker och många journalister inte vill att dessa fakta ska komma fram?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Det är viktigt att studera härkomst i brottsstatistiken och fakta kan inte vara rasistiskt

  1. Många av dem som kommer hit är fullblodsrasister själva, vilket förstärks ytterligare av deras klaner, SVENSKARNA är bland världens MINST rasistiska folk. Därför har globalisterna valt SVERIGE som första land att totalförstöra!

  2. Usch så elakt, det är ju så traumatiserade av den svåra vandringen, dessutom är det synd om dem. Ingen verkar förstå att utan alla dessa välutbildade skulle Sverige sluta fungera. Men hemska tanke, det kanske är jag som är gammal och gaggig?

  3. Eftersom det ser ut som det gör i detta arma land anser jag att de som är ansvariga borde klassas som landsförrädare.

  4. Läsare, lystring!

    Det är naturligtvis så att statistik inte behöver stämma. Allt hänger på hur jag vill att statistiken ska se ut i slutändan.

    Låt mig ta exemplet om de två lärjungarna Abbas och Babbas. Abbas var en försynt man som levde i bergen, men en dag så fick han halsbränna och begav sig därför till närmaste apotek. Väl där så köpte han en flaska vodka för att stilla sina besvär. Men, när han betalade så frågade kassörskan om vad den kostade och Abbas försökte säga 7:50 men kassörskan hörde 3:5o eftersom vår vän Abbas var hes. Så det slogs in 3:50 men kunden bakom Abbas skrek att Abbas är en skenhelig simpel tjuv eftersom han såg vad som stod på kassaapparat och på Abbas prislapp, Abbas han inte ens fatta vad som hänt så kom polis och tvingade Abbas till 100 piskrapp. Ev läkarvård efter stod staten för.

    Därefter samma dag har vi hans tvillingbror Babbas, han är känd på orten för sitt extremt diskutabla leverne. Han själ, han ljuger och mördar mer eller mindre oavbrutet. När han åker dit så mutar han antingen butiksägaren eller polisen så inga spår finns och inget straff utdelas.

    Så, ena, den oskyldiga brodern finns alltså i polisens register, medan den skyldige Babbas har rena papper och ingen har sett honom piskas offentligt.

    Skulle man föra statistik på detta så skulle Babbas vara en ängel, vilket han naturligtvis inte är och hans omåttligt vänliga bror Abbas vara en galen tjuv av värsta sort, men vi som vet bättre vet att det är tvärt om.

    Lita därför inte på statistik. Aldrig.

  5. Andelen verkliga flyktingar av Sveriges massimport ligger under 5 procent. Av de 95 procent som inte alls hör hemma här, sysslar en försvinnande liten andel med något annat än bidragsbedrägeri, kvinnoförtryck, allehanda kriminalitet, vardagsterror och ren terrorism. Men vi vet ju alla varför det är på detta viset: Pensionerna måste ju räddas till varje tänkbart pris!

  6. Dom som säger att något är rasistiskt är dom största rasisterna själva, vad jag fick lära mig under min skolgång utan genus / värdegrund och allas lika värde. Det var att människan är en ras med olika utseenden och olika kulturer. Så dom som säger rasist åt någon är dom som är dom största rasisterna, dom delar upp människan efter raser som inte finns

    Eller har dagens utbildning i skolan börjat dela upp människan efter raser nu ?

  7. Man kan inte nog förvånas över hur saker o ting kontrolleras
    eller inte kontrolleras, Nu Ska skattemyndigheterna ge sig på
    brudpar och snoka igenom vad ett Bröllop kostar, för att se
    om det finns pengar att hämta in?
    Jag har tipsat skattemyndigheterna ett antal gånger om att
    kolla Bergs Turken Özz finansiering av Terroristen Akilov
    han som tog livet av 7 människor i Stockholm, men den
    potatisen är tydligen för het för skattemyndigheten att
    ta i, eller så har det utgått order från regeringen att inte kolla
    upp detta ärende! Så detta bara tystas ner.

    Undrar om kontrollen av Brudparen gäller alla brudpar, eller bara Svenska? Det är ju känt att inom många utländska bröllop är det
    dom som har den största hemgiften som kommer på fråga??
    Men det är kanske för känsligt?

  8. Utan tvekan väljs destinationsland utifrån hot och möjligheter!
    Med ett sjukligt handfallet Rättsväsende, mycket goda möjligheter till bidragsfusk utan straff och ”Herrefolkstatus” med dubbla måttstockar i Domstolarna så finns ingen tvekan om att kriminella Islamister är kraftigt överrepresenterade till Sverige!
    I USA till exempel är Muslimer betydligt mer skötsamma!
    Så som i alla länder med både skyldigheter och rättigheter, inte enbart det senare!

    • Kan det möjligen vara därför som dessa mörkande dagstidningar av oss sanningssägare kallas för lögnmedia?

Kommentera