Kallade två arabkräk för arabkräk, döms för hets mot folkgrupp


INVANDRING. Vi skrev ”Mina damer och herrar, arabiska muslimer uppträder på svenska” den 28 februari 2018. Ett arabiskt kräk sa på svenska i ett filmklipp ”Vi araber är här för att ta över ditt fucking land så gå ner på dina fucking knän och sug min kuk din svenska lilla hora.”

Filmen publicerade på den idag nedsläckta Facebooksidan ”Politikfakta” vintern 2018, den visar två muslimska invandrare som uttalar sig om ”svenska horor”.

En drygt 50-årig skånsk man kommenterade filmen och skrev ”Äckliga arab Kräk försvinn härifrån”. 

Den skattefinansierade ”Näthatsgranskaren” anmälde mannen för hets mot folkgrupp.

Mannen dömdes i september av Kristianstads tingsrätt för hets mot folkgrupp till villkorlig dom och 60 Dagsböter 370 kronor – det vill säga 22.200 kronor totalt.

Norra Skåne skrev om domen i september

”Meddelandena är dock utformade på ett sätt som gör att de enligt tingsrättens mening inte kan uppfattas på annat vis än att de riktar sig mot araber och mörkhyade i allmänhet och alltså inte enbart mot den eller de individer som figurerat i nämnda inlägg. Ett exempel på detta är att [mannen] har kommenterat bl.a. meningen ‘Vi araber är här för att ta över ditt fucking land’ med ‘Äckliga arab Kräk försvinn härifrån'”, skrev domstolen.

Efter överklagade domen till hovrätten är domen nu fastställd men dagsböterna sänkta något till totalt 16.200 kronor.

Tidningen Norra Skåne verkar tycka att straffet är för lindrigt ”Påföljden stannade vid villkorlig dom och dagsböter trots att det finns fängelse i straffskalan.”

-Pettersson noterar att de två arabkräken inte dömdes för något och tycker det är dags att lägga ned lagen om hets mot folkgrupp eftersom den inte används lika mot alla. Svenskar diskrimineras helt klart.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


97 responses to “Kallade två arabkräk för arabkräk, döms för hets mot folkgrupp

 • Tanten

  Hets mot arabkräk.

  Gilla

 • Anna

  Man behöver inte kalla dom någonting opassande som skäggmonster eller annat
  Bara att de repartrieras tillbaka till skäggmonsterland, eller allahslika värde sandland

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Väl talat.

   Vi bör kräva yttrandefriheten att använda opassande ord, såsom ”skäggmonster”. Därmed inte sagt att ett sådant vokabulär är lämpligt.

   Det är tråkigt att höra hur svenskarna anpassar sig efter utlänningarnas språkbruk. Ett exempel på detta, är hur könsord används som skällsord. Är det en gammal svensk tradition att nedvärdera någon genom att prata i sexuella termer?

   Du har helt rätt i att återvandring är den vettigaste lösningen på problemen. Ingen dyr fängelsevistelse i Sverige. Inga dyra program för att anpassa stökiga utlänningar till svenska samhället. Inga integrationsåtgärder. Bara en resa bort från Sverige.

   Gilla

 • lASSE

  Ja, Nu måste vi hjälpa och ställa upp för våra kristna vänner!
  Dessa djurplågare och andra som plågar och jagar vanliga svenssons måste bli straffade hårt.
  Nu måste vi hålla ihop och jobba tillsammans i dessa tider, för nu är Sveriges framtid på spel.

  Detta är abolut nödvändigt NU att fixa detta stora problem som vi nu befinner oss i. Islam sharia eller lugn o ro ala svenska värderingar.

  Vad väljer du??

  Gilla

 • Plurikus

  Finns det något swish-nummer till den drabbades böter?

  Gilla

 • Henrik

  Denna artikel går absolut inte att dela på ansiktsboken. Citat: ”för att skydda vissa grupper av personer mot att beskrivas som mindre än mänskliga”, Slut citat. Otroligt!

  Gilla

 • goph999

  Om jag vore tilltalad så skulle jag ge alla i rätten möjlighet att berätta om sig själva, varför dom sitter där.

  Gilla

 • Maurice

  Där araben bor är det öken. Vad beror det på?

  Gilla

  • robbcos

   Det beror på att de tillber en ökengud, i bibelns, Jesaja bok beskrivs mkt korrekt den som är huvudet för en ”fredens” religion….

   Jesaja kapitel 14 vers16 ….är det den man som fick jorden att darra o riken att skaka, som gjorde jorden till en öken och förstörde dess städer…..

   Där har du svaret. Vart vi än ser Islam bryta fram så får du samma resultat, inget är nytt under solen.

   Gilla

 • Lena Lidén

  Jag försökte dela inslaget men Facebook stoppade det. Jag hade skrivit att för Krisianstds tingsrätt så var det ok att araberna vräkte ur sig sitt hat över svensk kvinna men att svensk man inte fick svara. Hans svar bedömdes som hat mot folkgrupp. Men vi svenskar som dessutom betalar deras uppehåll, vi skall tåla allt.

  Gilla

 • fjölet

  Är det inte att undra varför det blir så här?
  Hela Löfvens styre med bi parti är en HORA!!!
  De har ju lagt sig ned helt pladaskt och serverar araberna (asylsökande) allt och har absolut ingen kontroll på vem och var de kommer ifrån.
  Det är liksom lite för mycket grädde tillfört på moset hela tiden.
  Vi svenskar skall stå på kö för att förnedra oss inför Löfvens nya svenskar som ska tillföra landet så mycket arbetskraft och kultur.
  Och Löfven ser inte igenom fönstert eller mönstert att det går åt skogen med allt det våld som numera verkar vara mer eller mindre legaliserat, då ingen orkar ta det kraftag som behövs för att stävja.
  Det kan väll ändå inte vara okey att vi svenskar skall ligga i rännstenen sönderslagna en efter en, utan staten (Löfven) säger, ut med skiten, ni har inget här att göra!
  Varför skall Löfven och bi hang samt resten av befolkningen acceptera –
  ”Vi araber är här för att ta över ditt fucking land så gå ner på dina fucking knän och sug min kuk din svenska lilla hora”
  Det är ju för fan ett direkt hot mot hela svenska befolkningen
  För oavsett om du Löfven är S eller inte, visa lite kuk för fan.
  DU ÄR JU STATSMINISTER
  Du är ju inkluderad i hånet och hotet om du nu inte förståt det???

  Gilla

 • Kurt

  It Snowed Last Night

  8:00 am: I made a snowman.

  8:10 – A feminist passed by and asked me why I didn’t make a snow woman.

  8:15 – So, I made a snow woman.

  8:17 – My feminist neighbor complained about the snow woman’s voluptuous chest saying it objectified snow women everywhere.

  8:20 – The gay couple living nearby threw a hissy fit and moaned it could have been two snow men instead.

  8:22 – The transgender man … woman … person asked why I didn’t just make one snow person with detachable parts.

  8:25 – The vegans at the end of the lane complained about the carrot nose, as veggies are food and not to decorate snow figures with.

  8:28 – I was being called a racist because the snow couple is white.

  8:31 – The Muslim gent across the road demanded the snow woman wear a burqa.

  8:40 – The police arrived saying someone had been offended

  8:42 – The feminist neighbor complained again that the broomstick of the snow woman needed to be removed because it depicted women in a domestic role.

  8:43 – The council equality officer arrived and threatened me with eviction.

  8:45 – TV news crew from ABC showed up. I was asked if I know the difference between snowmen and snow-women. I replied “Snowballs” and am now called a sexist.

  9:00 – I was on the news as a suspected terrorist, racist, homophobe sensibility offender, bent on stirring up trouble during difficult weather.

  9:10 – I was asked if I have any accomplices. My children were taken by social services.

  9:29 – Far left protesters offended by everything marched down the street demanding for me to be beheaded.

  Moral: There is no moral to this story. It is what we have become.

  Gilla

 • JudgeDreed

  När konservativa blocket tar makten ska nätgranskaren böt- och, lagföras samt omhändertas och fängslas för egenmäktigt förfarande, trolöshet mot huvudman, eller något annat hittepå. Inkvartering bör ske bland de värsta sexualbrottsförbytarna, så att denna femtekollonare får äta sin egen medicin Ser med tillförsikt fram emot den dagen..

  Gilla

 • compulsoryunion

  Socialistiska myndighetssverige är fjärrstyrt av ayatollans fatwa. Morgan Johansson är en woo-doo docka, boko harams vita sprattelgubbe.

  Gilla

 • Lenny

  Nu är ju inte araber i allmänhet särskilt mörkhyade vilket vi kan se på klippet. Den delen av domskälet är ju nästan rasistisk i sig själv. Varför kallar domstolen araber för mörkhyade?

  Gilla

  • compulsoryunion

   Djur. stud. kvinnorna i det grovt könssegregerade Domstolsverket kanske är förtrollade av svart omskuren kuk, gärna med kokain på. Jfr lila fitta kan vara exotiskt fascinerande.

   Gilla

 • ruben

  Hur är det möjligt att den, som kritiserar deras film blir straffad? Varför ger myndigheten dem lov att ostraffat uttala hot mot svenskar? Om de försöker förmedla sin vardagskultur på svenska språket, så behöver inte Sverige den formen av kultur eller tjänster. Några på myndigheten tycks ha missuppfattat sitt uppdrag. Är dom bidragsturister ska de utvisas i vilket fall. Folk blir naturligtvis heligt förbannade. Ingen kan undra längre varför SD dagligen växer i antal väljare.

  Gilla

 • SVENSK

  SVENSKAR är dessutom en mycket liten minoritet i den sinnessjuka globalistiska värld man håller på att skapa! Syftet med HMF är inte att skydda ”minoriteter” utan att hårt och preventivt slå ned på allt motstånd mot FOLKUTBYTET! och när detta är genomfört och SVENSKARNA även blir en liten minoritet i sitt eget land kommer ingen lag som skyddar SVENSKAR att få vara kvar!

  Gilla

 • volse

  Antar att ett Arabkräk just per definition är ett Arabkräk och inget annat. Vad tusan är problemet?

  Gilla

 • Akirlu Nossdrovlah

  Delade inlägget på FB och mitt original konto blev avstängt tre dagar.

  Gilla

  • Maja 2

   Helt sjukt!
   Hur kan man kontakta facebook i Sverige ?

   Gilla

   • SVENSK

    FB ingår i den ‘djupa staten’ och är därmed lika svåra att kontakta som google. Alla som öppnar sitt privatliv på FB är i olika grad NYTTIGA IDIOTER åt detta system!

    Gilla

  • SvenskMan77

   Vem i hela friden är så korkad att han/hon använder det svenskfientliga mediet???

   Gilla

 • Valralf

  Måste bara få berätta en sak som jag hörde om Tomas för en vecka sedan. Han har fått in många inlägg från Pettersson blogg men vill inte anmäla detta då Pettersson både kan och kommer hänga ut honom. Det skulle innebära att Pettersson är immun mot honom (om det verkligen stämmer). Å andra sidan så visar det vilken otrolig makt media har vilket man kan diskutera om det är sunt eller ej. Polisen och domstolsväsendet resonerar nog inte så då Pettersson inte lagt ut domen med deras namn.

  Gilla

 • Hanna

  Skrämmande nog är det ofta när ordagranna citat eller fakta som domar delas som människor fälls för hatbrott och hets mot folkgrupp.

  Gilla

  • niblic

   Hilda och Ruben styr över HMF – det är deras revir; tilldelat
   exklusivt av ‘Makten’.
   H&R’s konsulter, Näthatsgranskarna, utgör det folkliga stödet,
   också finansierat av skattebetalarna, och får fungera som jury.
   ”Helt vattentätt” – skulle HA kalla det.

   (‘Svenskar’ måste naturligtvis hålla käften.)

   Gilla

 • Olof.p

  Jag kom i mellan två arabäckel som sextrakaserade en svensk kvinna på bussen. Jag blev kallad rasistjävel och nazistjävel. Jag tycker vi ska fortsätta kalla muslimjävlarna för arabäckel. Varför ska arabäcklen ha ensamrätt på att få säga fula ord?

  Gilla

 • Sven

  Enligt Steffe Finns inget problem Hade det Inte varit Rasfrämlingarna så hade det varit Svenskarna som MÖRDAT,PLUNDRAT ,SKJUTIT,SPRÄNGT osv osv ….heja svärije Men det lär komma en dag då allt är draget tills dess yttersta spets.Sen om Jag lever är en annan sak Men det är mycket synd om barnen Vilket jävla land det har blivit fyfan

  Gilla

  • Olof.p

   Steffe inte bara ser dåligt, han verkar också vara kognitivt funktionsvarierad.

   Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Sven skrev:
   Enligt Steffe Finns inget problem Hade det Inte varit Rasfrämlingarna så hade det varit Svenskarna som MÖRDAT,PLUNDRAT ,SKJUTIT,SPRÄNGT osv osv …

   – En annan herre yttrade orden ”Ursvenskt är bara barbariet”. Dom anser att svenskarna är värdelösa och underlägsna. Och dom försöker inte ens dölja hur illa dom tycker om svenskarna.

   Gilla

 • Kommendanten

  Det här är åt helvete!

  Muhammedanska beteenden förefaller vara ett alltmer normaliserat beteende. Vi får helt enkelt acceptera sådana djuriska beteenden enligt pk-eliten.

  Nävrätten som gäller härnäst!

  Gilla

 • NALLEN

  Min rekommendation är att överklaga till högsta domstolen till att börja med, och ifall detta inte räcker så finns det flera olika möjligheter att gå vidare i detta ärende. Och anledningen till att aldrig ge upp är för att den anklagade har LAGEN på sin sida men uppenbarligen inte dom som jobbar inom rättsväsendet, så om det vore jag som var den anklagade så skulle jag aldrig någonsin i hela mitt liv lägga mig för dessa anti demokrater och svensk fientliga grupper.

  Gilla

 • Gringo

  Undra vad som hade hänt om jag som vit man hade åkt till valfritt muslimsk land och lagt ut samma klipp som araben men med omvänd text?

  Gilla

 • PISA exkludering

  Var araberna med i PISA?

  Gilla

  • Maja 2

   Knappast. Det var säkert den gruppen som fråntogs från testen . Motherfucker är väl det de har lärt sig på engelska. Knolla din mamma på svenska. med det kommer inte svenska skolor långt.

   Gilla

 • Bengtis

  Tack Sandor! Det är såna som du, som vågar säga det som ”alla” tänker, som behövs i detta eländiga stackars land! Du gör skillnad och påverkar i rätt riktning för Sverige! Mvh Bengtis

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Ygeman fick en ministerpost efter skandalen med Transportstyrelsen . Allas lika värde ?? Mvh Sjöström

  Gilla

 • Från Sandor utan några som helst vänliga hälsningar | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Kallade två arabkräk för arabkräk, döms för hets mot folkgrupp […]

  Gilla

 • Kattsand

  Jag undrar om det är ”allas lika värde” som gör att en folkgrupp får säga vad som helst om en annan utan att den andra får göra samma sak eller ge igen?
  Om man vill få svenskar att hata araber så är nog den videon ganska effektiv.
  Att döma en svensk för att han gav igen på en video där man uttrycker makt och förnedring över svenskar är bara en ren hämnd, eller ”diciplin-åtgärd” eller vad man nu kallar det för.

  Gilla

 • Tony

  Ja du Johanna Öhman, hur många av dom som Svenska kyrkan fjäskar mest för idag d.v.s Muslimer besökte din kyrka första advent??
  Dom ger helt enkelt fan i den kristna tron. Ja det hörs ju puttinuttit det du säger att alla ska va tillsammans, har hört andra kyrkliga företrädare säga något likartat, men den förbaskade verkligheten visar på något helt annat, om människor kommit hit brytt sig om det samhälle dom kommer till och lägger manken till att lära sig saker bland annat språket för att komma in i samhället så har nog inte många haft något mot det, men är det så det ser ut Johanna?? Ja med meterlånga skygglappar och om man lyssnar till
  sin ärkebiskop få det att se ut så, men verkligheten Johanna, den som vanliga människor får sig serverad varje dag. Du Johanna, vad känner du för dina medsystrar här i Sverige som faller offer för importerade våldsverkare med våldtäkter, misshandel nerkastade framför ett framrusande tåg, eller en tjej som väntar på bussen blir slagen med en planka i nacken , som i bästa fall överlever med bestående men, har du något medlidande med dem???? Något sådant hör man inte från prästerna i Svenska kyrkan inte heller från högsta ledning.’

  Eftersom jag själv jobbat inom kyrkan så har jag sett hyckleriet på nära håll, och blir inte imponerad!

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Den svenska kristna kyrkan har tveklöst sålt sig totalt till djävulen (Islam) !
   Ett vidrigt och äckligt hyckleri.

   Gilla

  • Stenbock

   Nej några Araber eller Zigenare är nog sällsynta i svenska kyrkan.
   Läste dock att sistnämnda gruppen besökt Katolska Kyrkan på Hisingen,under natten till igår.
   En 200 Kg tung Mariastaty i brons lyckades de kånka med sig en bit bort.Här sågades statyn i delar,för att senare avhämtas. Tyvärr upptäcktes deras rov och allt slitet blev nu om intet.
   Så mycket jobb hade aldrig araber/niggrar lagt ner….

   Gilla

 • Bajen666

  Hela det Svenska rättsväsendet måste revideras….helst igår.

  Gilla

 • ponnsan62

  Araber har alltid varit ett skitfolk.är vad jag tycker..
  När man ser en arab …tänker man inavel…tittar man en arab i ögonen..vad ser man..fundera på det.

  Gilla

 • Ståfräs

  Han är hjärtligt välkommen till Kil, hälsar MP, för vi hetsar minsann inte, mot folkgrupp alltså.

  Gilla

 • Kent

  Norra Skåne är en centertidning med en politisk agenda.
  Skandalerna runt Norra Skåne har varit många under årens lopp.
  Denna lilla fina skånska stad går inte att känna igen i dag jämfört med bara fem sex år bakåt.

  Gillad av 1 person

 • Svenskarna Först

  Gudrun Schymann har du en kommentar till detta utfallet mot svenska kvinnor? Någon annan feminist som har lust att kommentera?

  HMF lagen är väl bland de första som en ny handlingskraftig fosterlandsvänlig regering måste upphäva. Den är i sig ett av dom största hoten mot yttrandefriheten; den gäller vad jag vet inte heller ytisar som kränker svenskar/svenska kvinnor!

  SD/AFS i nästa val

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Jag vill gå ett steg längre, och påstå att lagen ”hets mot folkgrupp” upphäver yttrandefriheten.

   För att yttrandefriheten ska ha något som helst värde, så måste yttrandefriheten försvara rätten att uttala impopulära, obehagliga och provokativa åsikter.

   Yttrandefrihetens syfte är inte att enbart försvara rätten att dela med av recept på kakor. Det behövs inga lagar för att försvara rätten att hylla regeringen. Sådana åsikter är helt tillåtna även i hårda diktaturer.

   Gilla

   • Svenskarna Först

    Således får vi inte yttra oss i skattefrågor, sjukvårdsfrågor, trafikfrågor osv, eftersom HMF lagen upphäver all yttrandefrihet? Nej, så är det inte. Sossejuntan är lömskare än så; HMF inskränker bara yttrandefriheten, men upphäver den inte. Det är så flertalet diktaturer opererar; man inskränker friheten, upphäver den inte. Då finns det fortfarande en del kvar av yttrandefriheten som man kan peka på och bedöva folket med. Med eller utan recept på kakor.

    Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Skribenten ”Svenskarna Först” skrev:
   Således får vi inte yttra oss i skattefrågor, sjukvårdsfrågor, trafikfrågor osv, eftersom HMF lagen upphäver all yttrandefrihet? Nej, så är det inte.

   – Yttrandefrihet med inskränkningar är inte yttrandefrihet.

   Skribenten ”Svenskarna Först” skrev:
   Sossejuntan är lömskare än så; HMF inskränker bara yttrandefriheten, men upphäver den inte.

   – Politikerna är inte ensamma att vilja begränsa yttrandefriheten. Journalistkåren bedriver också en kamp mot vanliga medborgares yttrandefrihet.

   Gilla

 • Kalle

  OT

  Ang Staffanstorps reklamfilm.

  Svenska kyrkan ger sig in i debatten och gör en egen film…

  ”Kyrkan gjorde egen film

  Prästen Johanna Öhman menar att Staffanstorps kommunfilm inte ska vara den enda röst som hörs från orten”
  https://www.skd.se/2019/12/05/kyrkan-gjorde-egen-film/

  Låst artikel givetvis. Men tror att det är denna det handlar om…

  ”En liten film om samhörighet, att vi är olika men en enda mänsklighet. Vi är många som inte känner igen bilden av vår omgivning som homogen och likriktad, utan gläds åt mångfalden.
  Glad advent, låt ditt hosianna-rop höras högt och tydligt eller viska det försiktigt. Det viktigaste är att vi aldrig står själva, vi står tillsammans.”

  facebook.com/uppakraforsamling/videos/vb.740835366050420/726892017833915/?type=3&theater

  Gilla

  • Olof.p

   Varför tror du jag har gått ur svenska kyrkan?

   Gilla

  • Dalatocken.

   Hej Kalle!
   Jag förstår inte vad du vill säga. Komplettera genom att skriva vad DU tycker. Då är det lättare att förstå om man vill ge din kommentar ”tumme upp” eller ”tumme ner”. / Tocken.

   Gilla

  • He Adamson

   Vilket trams !
   Menar du att denne arab som uttrycker sig så mot en medborgare i det land araben ”flytt” till, är mänsklig i din värld.
   Han skulle aldrig ha fått komma in i VÅRT land !
   Jag har f.ö. också lämnat svenska kyrkan och med ditt trams så kommer säkerligen många fler att lämna !

   Gilla

 • gamgubben

  Det verkligt allvarliga är att våra domstolar tydligt misstolkar vad vi svenskar säger. De sa ”Vi araber” flertal alltså alla araber vilket då betyder folkgrupp. Den dömde mannen sa ”Äckliga arab Kräk” alltså både arab och kräk kan inte här tydas annat än som ental förutsatt att du inte är ute för att statuera ett prejudikat och till varje pris döma en svensk som kanske blivit traumatiserad av rådande tillstånd i Skåne.
  Det borde vara han som sa araber som skulle dömas för hets mot folkgrupp eftersom han uttryckte missaktning för alla araber genom att antyda att alla araber vill ta över vårt land vilket naturligtvis inte är med sanningen överensstämmande.

  Gilla

  • rune

   Sitter det arab**** i våra ”dumstolar” ?

   Gilla

   • Tanten

    Nämndemän, ja.

    Gilla

   • Maja 2

    Nämndemännen är araber , inte alla men det räcker med en och tystas församlingen.
    Vem fan vill få rasist stämpeln där ?
    Min gode vän, nämndeman, sade på 90 talet att allt flera araber är anklagade.
    Han fick sparken.
    Han dog kort därefter, ung .Av sorg och missnöje mot landets domstolar.

    Gilla

 • Kurt

  Sluta gnälla här!!!!!!!!!!!!!!
  Gör det ute på stan så att det hörs, men ni är som möss, springer längs väggen och hoppas ingen hör er.Visa ert missnöje med landets tillstånd.
  Det är Svenskarnas land men ni bete är som Fega kräk och våga inte stå för det ni tycker innerst inne. Eller så är ni de fega kräk ni verka vara!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja, vi infödda äkta svenskar är naiva konflikträdda och förväntar oss alltid att någon annan ska fixa biffen, nu ska väl på något sätt exempelvis SD rädda Folkhemmet framöver, eller ?
   Vi knyter näven i fickan tycker en massa saker hemma runt köksbordet och skriver arga insändare.
   Kan inte finnas något som är enklare än att vara en mytomanisk politiker i Sverige, vi låter makthavare behandla och förnedra oss hur mycket som helst.
   Nu ska vi ju snart slå ett nytt rekord julhandeln igen, ÄR OERHÖRT VIKTIGT !!!!!!
   Som man bäddar får man ligga mycket obekvämt.

   Gilla

  • Olof.p

   Som du kanske märkt har vi lagstiftningen emot oss. Det är straffbart att berätta om verklighetens Sverige.

   Gilla

   • Kurt

    Är det straffbart att protestera OJ DÅ. Det är det i andra länder med men ändå gör människor revolt även om somliga plikta med livet för det. Om folk inte hade protesterat i dåvarande DDR skulle muren fortfarande vara kvar.
    Svenskar är en diktaturs Modell medborgare. som en lydig flock får.

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Vem stiftar lagar i Sverige ?
    Riksdagen gör det och den är vald av svenska folket.
    Återigen som man bäddar får man ligga, inga väljare inga politiker så enkelt är det och så länge svensken nöjer sig med fläskben då och då från makthavarna man själv satt till makten så blir och är det som det är.
    Vi svenskar är idag helt enkelt bortskämda och bekväma.
    De som tror och hoppas att SD vill, kan, vågar och kommer att kunna förändra något till det bättre i dagens Folkhem i totalt fritt fall får naturligtvis tro och hoppas det men anser för egen del att loppet är kört för Sverige, Islam har inom kort tagit över landet, det går VÄLDIGT fort nu med avkristningen !!!!!

    Gilla

  • grunehetgrot

   Gå ut på stan och kalla en arab för svin och du är död.

   Gilla

  • Tanten

   Vad gör du själv?
   Tips?

   Gilla

   • Tanten

    Frågan var till Kurt alltså..

    Gilla

   • Kurt

    Tanten

    På min dörr stå klart och tydlig att muslimer ej äger tillträde, muslimer anställd på hemtjänsten och muslimer generellt.
    Vidare visar jag mitt avsky för muslimer. Vi ha i klubben några muslimer även till dem ha jag sagt tydlig och klart vad jag tycker om Muslimer och i synnerhet mot islam.
    Jag ha skrivit brev till Hemtjänsten där jag undanbe mig besök av muslimska anställda. Hur mycket gör du själv då?

    Gilla

   • SVENNEN

    ”På min dörr”; ”Vi ha i klubben”; ”skrivit brev till Hemtjänsten”; är det vad du menar med ”Gör det ute på stan så att det hörs”?

    Gilla

   • Kurt

    Svennen,
    jag gör annat med men som jag håller för mig själv, den som ser min P.mobil kan klart och tydlig se de dekaler som finns på den inget som våra ”Ny Svenskar” se med blida ögon på. Jag gör i alla fall det jag kan. Zigenaren som sitter utanför ICA I Oxelösund älska mig han kalla mig för Rasist 🙂

    Gilla

  • Maja 2

   Svenskar mår dåligt i största allmänhet! Ingen bryr sig. Många undrar vad man kan göra åt situationen. Det undrar jag med.
   jag har stått med mina plakat ensam , ingen vågade stå bredvid mig när jag demonstrerade mot sossarnas politik och mot våldtäkter.

   Gilla

 • Fjölet

  näthatsgranskaren
  han verkar tilllåta vad som helst när det gäller det hat som araberna slänger ut sig, det hatet är ju direkt mot alla svenskar???
  är det aĺltså okey att spy hat mot hela sverige som nation!!!!!!
  Snälle näthatsgranskare kör en konsekvensanalys, det enda du åstadkommer är mer hat med dessa övertramp.
  och här kommer en svordom som är censuerad @$$@@¥

  Gilla

 • ossie

  Att kalla saker och ting för sitt rätta namn är i lag förbjudet i detta arma land.

  Gilla

 • Maya

  En man som ser och hör dessa grova uttalanden blir alltså dömd för att han blir förbannad och skriver en kommentar till detta.Man får inte göra en motanmälan för vi är ingen folkgrupp enligt HMF.Så det är alltså fritt fram att bete sig illa och häva ur sig vilken skit som helst..Att kalla Svenska kvinnor för horor.Att kränka min familj , mina barn och mina föräldrar och mitt fosterland å det grövsta.Heja Tomas Åberg nu kan du titta dig i spegeln med stolthet eller hur ?

  Gilla

 • Göran

  De Vänster-kriminella Svenska Åklagarna och Domstolarna ser detta som ett ”smart” sätt att skrämma vanliga människor från deras grundläggande mänskliga rättigheter att prata sanning om en väldigt bekymmersam situation i Sverige !
  Som enbart beror på makthavarnas sjuka okunskap, grava förståndshandikapp och grova korruption!
  Svenska Vänster-kriminella Åklagare jobbar precis som när kriminella hotar vittnen!
  De ÄR KRIMINELLA!

  De bör vara tacksamma om folk enbart ser till att de lagförs för Landsförrädari, Brott mot mänskligheten eller medhjälp till grov importerad kriminalitet!
  1945 hade de slitits ut på gatan och slagits ihjäl av anhöriga till dem som fått betala med sina liv!
  Bland maktens alla små belöningar för att trampa på fattiga skötsamma människor ser de inte vilket enormt hat de håller på att bygga upp i de breda folklagren!
  De är för fattiga Svenskar vad Reinhard Heydrich var för Tjeckerna!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  De har redan tagit över, Sverige är idag till 100% en Islamistisk satelitstat, så vad är problemet !
  Efter ödesvalet 2022 och framåt blir Sverige helt muslimskt om inte smärre underverk händer och vad det skulle vara är frågan, tror inte att det räcker med att SD kanske blir näst största eller kanske största parti och att J.Å och Ulf Kristersson nu sitter och fikar tillsammans.
  Efter dryga 40 år av total en okontrollerad mångkulturell massinvandring så är det kört.
  Spännande framtid som väntar, skönt att man inte längre är ung utan fick växa upp i och uppleva ett helt annat Sverige än dagens.
  Synd om våra barn och barnbarn som får växa upp i ett förmodat icke kristet Folkhem.
  De får tacka en landsförädisk 7 klöver och dess trygga väljarkår för insatsen.

  Gillad av 1 person

  • grunehetgrot

   Valresultatet i det SVENSKA riksdagsvalet kommer att var 130%.
   För det är så att hur många % SD än får så är S 6-8% högre.
   Får SD 80% så har S 85% och andra partier tillsammans 20-30%.

   Gilla

 • Peter

  Alla samhällen är alltid i förändring. Här är det nya samhället i Sverige.

  Gilla

  • Cirkus Sverige.

   Det är inget samhälle, det är en krigszon, och svenskarna är offren för detta landsförräderi ifrån 7-klövern, och då främst Socialdemokraterna, som har regerat och välkomnat detta.
   EN VINST FÖR SAMHÄLLET !
   //Stefan Löfven.

   RÖSTAS DET FÖR IDIOTI OCH TERROR, SÅ FÅR VI IDIOTI OCH TERROR….hur svårt ska det vara att förstå !?

   Gilla

 • Olof.p

  Fattad jag rätt att jag inte blir straffad när jag skriver att alla arabäckel ska försvinna från Sverige och gärna från jorden?

  Gilla

 • Göran

  Precis som om någon pratat sanning om SS-männen i Polen 1943!
  Eller pratat sanning om Sovjetiska soldater i massvåldtäkternas Östeuropa 1946!
  Arab-Nationalism, Islamism, Förnedring av Svenska Brottsoffer och uttalade mål att vara ”Herrefolk” hör bevisligen ihop!
  Dessa domar sporrar till ännu fler och ännu värre grova brott mot de med ”fel” Svenska rastillhörighet!
  Dessa Vänster-kriminella Landsförrädare inom Rättsväsendet som personligen är ansvariga för att tusentals och åter tusentals fattiga Svenskar fått sina liv söndertrasade ska inte kunna gå fria!
  Deras sjuka och kriminella ockupationsjuridik har kostat för många oskyldiga människoliv!
  De är lika skyldiga som deras omgullade importkriminella rasistapor med ”Herrefolksambitioner”!
  De gavs tunga ansvar med höga löner för andras liv o de valde att samarbeta med importkriminella istället!

  Gilla

 • Tony

  Upphovsmannen till detta är väl den ynkedom till Djurplågare som lät sina djur svälta ihjäl, nu spelar han god människa genom att med statens pengar i ryggen leka Moralkärring. Ynkligt, och lika ynkliga är dom som i
  o rättsystemet låter en sådan grov kränkning från en religiös dåre mot
  Svenska folket passera utan åtgärd.

  Gilla

 • Galten

  Sanningen är oftast illa hörd! 👌

  Gilla

 • Fjölet

  Staten och media har drivit allt så långt att det är okey för araberna att hota de svenska skattebetalarna.
  Så nu undrar man var åsiktskorridoren för PK media tar slut.
  detta är en vidrig dom då vi skall lägga oss ned och dö vid arabiska påhopp så fort de öppnar mun och vill smäda oss, men muntligt försvara sig för svensken är numera olagligt
  jävla hyckleri

  Gilla

  • grunehetgrot

   Om man är kapabel att dela ut sådana här domar då är man högkriminell utan tvekan. Det Svenska rättsväsendet är KRIMINELLA.

   Gilla

 • Ettan

  Elin Ersson hindrade ett flygplan att lyfta och fick 60 dagsböter. Maria Ågren fick 70 dagsböter för brott mot rikets säkerhet. Att detta så kallade brottet ska straffas lika hårt är ett mysterium.

  Gilla

  • gamgubben

   Avser du Maria Ågren GD för Transportstyrelsen? Om så är du ute på hal is.

   Gilla

   • Onkel Björn

    Gissar att Ettan menar just Maria Ågren GD för Transportstyrelsen. Hon dömdes till 70 dagsböter á 1000 kr.. Att sen själva bötessumman blev hög berodde på hennes finansiella situation.
    Det är många som är tvivlande till hennes straff och tror att det är någon som har hållit i trådarna bakom ryggen på åklagaren, allt för att slippa en process i domstol.

    Det hela slutade ju med att Ågren fick behålla sin tjänst som GD men placerades vid regeringskansliet, elefantkyrkogården för alla misslyckade generaldirektörer. Lönen på 115.200 kr (2017) fick hon behålla.

    Summan av kardemumman är ju att lagen inte är lika för alla. Somliga döms mycket hårdare än andra.

    https://www.gp.se/nyheter/sverige/%C3%A4ventyrade-rikets-s%C3%A4kerhet-fick-70-dagsb%C3%B6ter-1.4473685

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: