Stäng

Greta Thunberg är både galen och farlig

MEDIA OCH KLIMAT. Den brittiske tv-stjärnan Jeremy Clarkson ger sig på den svenska 16-åringen Greta Thunberg och säger att hon ska ”hålla käften och börja gå i skolan igen”.

– Hon är både galen och farlig. Hon ger små barn sömnlösa nätter med sin idioti, säger Jeremy Clarkson enligt Daily Mail.

Greta Thunberg är en idiot. Går runt och säger att vi alla kommer att dö, det kommer inte att lösa något. Jeremy Clarkson menar att Greta Thunberg i stället borde lära sig att veta hut.

LÄNK 

16 reaktioner på “Greta Thunberg är både galen och farlig

 1. Det är nog trots allt farligast för Greta själv, hon kommer att få stora men av denna tvivelaktiga uppmärksamhet hon utsätts för, men hennes föräldrar borde sättas bakom lås o bom.

  1. Det vore en syn man aldrig skulle glömma. Greta med sina flätor i ryggen på en åsna!
   Det där var ett flott erbjudande!

 2. https://www.bz-berlin.de/deutschland/die-macht-des-juso-chefs-stuerzt-kevin-kuehnert-die-kanzlerin
  Så här fundersam ser Tysklands svar på ”Greta” ut.
  Tyskland har nu fått sin egen ”Greta” ,visserligen en yngre spoling som tror sig kunna rätta till världen,genom ny form av socialism.
  Kevin heter denne yngling,som blivit PK/TV-vänsterorganens dagliga profil.
  Genom sina ungsocialister lyckades han m.fl. kuppa in de båda nya ledarna i moderpartiet.
  Inte en TV-sändning utan att detta orakel får uttala sig kring jordens alla problem. Om Stenbock förstått hans lösning rätt är denna en blandning av Mao/HoChiMin/Stalins drömvärldar !….

 3. Den som lever som amishfolket i Ohio kommer till himlen. Där sitter Greta på Gud Faders högra sida och hjälper till med urvalet. Vi andra som äter kött, kör bil och sitter i flygplan om det så är turistklass hamnar i helvetet; undantag är resor för miljöpolitiker och miljöexperter som må flyga businessclass till klimatkonferenser.

 4. Jeremy Clarkson sa ”Mad and dangerous” Det kan också tydas som arg och farlig, det behöver inte alltid tydas till det värsta, för då är vi inte bättre än det svenska domstolsväsendet.

 5. Hittills har hon ju bara glidit runt och predikat utan att bli ifrågasatt. När dom var i Kanada så blev dom konfronterade av en reporter och då gick dom därifrån. Då blev det jobbigt och det vill dom ju inte. Tror det kan ta slut snabbt om reportrar överallt ställer frågor och ber henne förklara. Nu lyser vänstervridningen igenom och det ligger henne fatet

 6. Förr satte man alltid förvirrade element och varelser som förespråkade jordens undergång, på låsta institutioner.

  1. SD/AfS är dom som kan rädda OSS!
   VI MÅSTE FÅ UT MUSLIMERNA I SVERIGE!!!

   HUR MYCKET BIDRAGAR DOM MED?
   Jag vet inget!)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: