Stäng

Kallade två arabkräk för arabkräk, döms för hets mot folkgrupp

INVANDRING. Vi skrev ”Mina damer och herrar, arabiska muslimer uppträder på svenska” den 28 februari 2018. Ett arabiskt kräk sa på svenska i ett filmklipp ”Vi araber är här för att ta över ditt fucking land så gå ner på dina fucking knän och sug min kuk din svenska lilla hora.”

Filmen publicerade på den idag nedsläckta Facebooksidan ”Politikfakta” vintern 2018, den visar två muslimska invandrare som uttalar sig om ”svenska horor”.

En drygt 50-årig skånsk man kommenterade filmen och skrev ”Äckliga arab Kräk försvinn härifrån”. 

Den skattefinansierade ”Näthatsgranskaren” anmälde mannen för hets mot folkgrupp.

Mannen dömdes i september av Kristianstads tingsrätt för hets mot folkgrupp till villkorlig dom och 60 Dagsböter 370 kronor – det vill säga 22.200 kronor totalt.

Norra Skåne skrev om domen i september

”Meddelandena är dock utformade på ett sätt som gör att de enligt tingsrättens mening inte kan uppfattas på annat vis än att de riktar sig mot araber och mörkhyade i allmänhet och alltså inte enbart mot den eller de individer som figurerat i nämnda inlägg. Ett exempel på detta är att [mannen] har kommenterat bl.a. meningen ’Vi araber är här för att ta över ditt fucking land’ med ’Äckliga arab Kräk försvinn härifrån'”, skrev domstolen.

Efter överklagade domen till hovrätten är domen nu fastställd men dagsböterna sänkta något till totalt 16.200 kronor.

Tidningen Norra Skåne verkar tycka att straffet är för lindrigt ”Påföljden stannade vid villkorlig dom och dagsböter trots att det finns fängelse i straffskalan.”

-Pettersson noterar att de två arabkräken inte dömdes för något och tycker det är dags att lägga ned lagen om hets mot folkgrupp eftersom den inte används lika mot alla. Svenskar diskrimineras helt klart.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

97 reaktioner på “Kallade två arabkräk för arabkräk, döms för hets mot folkgrupp

  1. Ett tydligt utslag av kontraktet som socialdemokraterna
    undertecknade med muslimerna 1999!

    Genom kontraktet är muslimer på en annan nivå än vi
    svenskar när det gäller ansvar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: