Stäng

Bandidos kopplas till sprängning i Linköping

BROTTSLIGHET. Polisen arbetar fortfarande med att söka igenom samtliga lägenheter som drabbats av den kraftiga explosionen i Linköping. – Vi vet inte vad som har detonerat, men gissningsvis någon slags sprängladdning. Det har detonerat utanför fastigheten och vi har inte någon i dagsläget som vi vet att det är riktat mot, säger spaningsledare Magnus Skoglund på en presskonferens.

Däremot misstänker inte polisen att något terrorbrott ligger bakom explosionen. – Mycket tyder på att det är någon form av grov organiserad brottslighet, säger Skoglund.

Enligt källor till Borås Tidning kan explosionen kopplas till Bandidos-kretsar, men det vill inte polisen bekräfta utan menar att det är ”en av alla arbetshypoteser”.

Omkring 250 lägenheter skadades i explosionen, ett 20-tal personer skadades lindrigt varav sju fördes till sjukhus.

Bilden från Borås Tidning som skriver mer, tyvärr bakom betalvägg

Högupplöst bild från tysk tidning.

Högupplöst bild från tysk tidning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Bandidos kopplas till sprängning i Linköping

 1. Denhär laddningen exploderade på fel ställe Vem gör sej de besväret att skada några balkonger Polisen vet inte vad som expoderat och var men är nästan säkra på att Bandidos är dom skylldiga Dom kan inte vara så naiva att dom tror på de skälv ens men förmörkandet och förljugandet börjar genast Ett är säkert en ny bomb är under tillverkning och om den exploderar där den är menad kommer förödelsen att vara stor med många döda

 2. Allt får konsekvenser. Det ena leder till det andra.

  För något år sen skulle jag aldrig ha betvivlat medias spekulationer om MC- gäng.
  Givetvis saknar jag all kunskap om förövare.

  Men polisens dribblande med selektiv utlämning av signalement i kombination med medias dribblande,
  förvanskning, förtigande och vinklande får till resultat att tilltron är noll.

  Den är minst lika sargad som husfasaden i Linköping! Vårdslös hantering av sanningen får konsekvenser. Inte momentant som en detonation men droppen urholkar stenen. Och denna trend är minst lika allvarlig och tragisk!

 3. Bandidos har inte ett dugg med detta att göra.
  Detta är ett sprängdåd utfört av Lövens barn, alltså muhammedanerna.

 4. Förmodligen ett Medialt knep för att för att ta udden från
  dem som brukar vara skyldiga till sådana dåd, har aldrig
  sett eller ens hört att vare sig Bandidos eller Hells Angels
  utförd våldsdåd där privatpersoner blivit skadade.
  Detta var troligtvis avsett att döda o skada många?

 5. Var är alla förstörda lägenheterna?
  Var tog de photoshoppade lägenhetsfasaderna vägen??

  Med tanka på hur mycket vi blir beskattade med tycker jag att det borde vara lite högre kvalité på filmandet. Hur svårt kan det vara att producera kvalitativt material som duger till fem minuters granskning??

 6. Hur går det nu med Sverigebilden utomlands?

  Allt negativt om Sverige som publiceras utomlands är ju bara ”fake news”!

  Tror ni inte att det kan va ungerns ”elake” president som har fotoshoppat bilderna!

 7. Om det bor en kriminell i huset och om det skulle vara Bandidos som utfört dådet så kan det handla om droghandeln.
  Det förhandlas fram en vapenvila mellan HA och Bandidos i Norden då huvud klubbarna i USA fick nog av blodbaden som pågick mellan dem båda här i Norden.
  Oavsett om det är Bandidos eller inte så är det mest troliga en handels fråga om drogerna

 8. Bandidos o Hells Angels har haft sina uppgörelser genom
  åren, då har dom bekämpat varandra, denna här laddningen
  var för kraftig för att skada bara någon person, den var nog
  avsett för något större

 9. Om det stämmer ang kriminell i fastigheten och om nu Bandidos skulle vara inblandade i dådet handlar det mest troligt om marknaden av droger då jag har för mig att man förhandlat fram vapenvila mellan de två största inom mc världen och beslutet om vapenvila skedde genom förhandlingar med moderklubbarna i USA men oavsett vem elr vilka som ligger bakom så handlar det nog om droghandeln

 10. Bandidos och alla andra Maffia vi har i Sverige gör bara pojksträck om man jämför med triaderna som rotat sig i landet. De åker nästan aldrig fast och de är mycket grymmare och farligare då de ger sig på vanliga Svensson.

  1. Vad hade ni väntat er, muslimkramare? Det blir snart som i Mellanöstern i Sverige.
   Naiva jävlar som röstar på sossarna.

 11. Smällkaramell,klockren,smällkaramell.
  Vilket j.vla land man lever i!
  Född slav och skattad till döds.

 12. Man undrar ju om polisens bombgrupp ,hur pass på lästa är dom?Det har gått 12 timmar efter explosionen, man vet ingenting om bombens karaktär,vilken sprängmedel används,tändanordning osv.Vad man kan se att sprängverkan var både till sidorna och uppåt .Explotionen hördes 7 kilometer bort enligt media.Den som har gjort den där bomben var ingen nybörjare. Sedan vet man inte hur mycket mörkar media ?Många frågor som dyker upp i mångkulturella träsket Sverige.Var är lansdsfadern svetsarn han brukar vara på hugget och skylla på SD och högerkrafterna .

  1. Glöm Bandidos o HA bara fake för att man inte vill säga verkliga skälet, det var 2-3 explosioner även en mot huset rätt över med företag där. Filmades väldigt kort där?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: