Kungen anländer


Den Svenske kungen Carl Gustaf Folke Hubertus och drottning Silvia Renate Sommerlath anlände till Indien igår, för ett femdagars besök i landet.

Det kungliga paret, som kommer att ha möten med president Ram Nath Kovind och premiärminister Narendra Modi, mottogs av parlamentsledamoten Babul Supriyo på flygplatsen i New Delhi.

De Svenska kungligheterna uppmärksammades stort för att de flög  reguljärt med Air India  samt för bar sina handbagage själva.

Länk

Enligt obekräftade uppgifter fick kungaparet flyga reguljärflyg till Indien, för arr regeringsplanet hade viktigare uppgifter, det var fullt upptaget med att flyga miljöpartister till Madrid!


8 responses to “Kungen anländer

 • ponnsan62

  Bra jobbat Min Kung o Drottning!

  Gilla

 • Bosse S

  Drotning Silvia är född Somerlath, eftersom hon är gift med den svenske kungen har hon väl antagit hans efternamn som är Bernadotte.

  Gilla

 • gamgubben

  Jag anser att vad vårt kungapar gjorde när de anlände till Indien är all heder värd. Att bära sina egna bördor är nämligen väldigt svenskt och ett bevis på att även invandrare kan bli svenskar.

  Gilla

 • Olof.p

  Låt miljöpartisterna cykla till Madrid. De vill ju att alla ska cykla.

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Det är mer miljövänligt med en hemgjord käpphäst från ett dött träd som ligger på marken, om dom sen använder flinta att snida till hästen med då blir det väldigt miljövänligt

   Gilla

 • Kungen

  Sälj regeringsplanet. Flygskam ska drabba även de som tror att de är finare än vi andra. ALLAS LIKA VÄRDE SKA GÄLLA ALLA

  Gilla

 • Argus

  Vi har den nya adeln och så har vi den nynya adeln.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  REGERINGEN SPOTTAR NU ÄVEN KUNGEN OCH DROTTNINGEN I ANSIKTET!

  Regeringsplanet upptaget….hallå !

  Sen sitter kungen och drottningen på Nobelfesten, nickar och bugar inför hycklarnas ( Nobelstyrelsen och 7-klöverns) afton, medans det skylls på SD, som är helt oskyldiga till denna terror/krigsförklaring som sker i Sverige och av svenskar.

  Idiotin fortsätter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: