Alzurieys i Malmö

BROTTSLIGHET. Mannen som avrättades i Malmö i går kväll verkar vara Sammi Alzuriey, lillebror av tre kriminella bröder. Sammi har varit inbandad i bedrägerier, kortkapning och vapenbrott. Herr Alzuriey har ett tiotal domar mot sig, bland annat två års fängelse för rån. En man har gripits misstänkt för inblandning i mordet. 

Imad Alzuriey dömd till livstid för mord med mera.

I oktober 2011 var en stolt systern i familjen inne på bloggen och kommenterade och hävdade att vi inte vet ett skit. Fakta är att vi vet mycket om det skit som nämnda familj har ”berikat” oss med. Hur kunde det gå så fel? I Malmö har vi nu en tung politiker, Ilmar Reepalu (S) som äntligen mumlar ur skägget lite grann. Han vill utvisa kriminella utlänningar och det är inte en dag för tidigt. Om vi backar bandet och om viljan funnits då hade den stolta systern bott någon helt annanstans än i Sverige idag.

Kära bloggläsare håll tillgodo jag låter den stolta systern Zena göra sin röst hörd:

”Ni snackar så mycket skit o ni vet ingeet om min familj lyssna på mig de är bäst att ni är tysta och inte sitter hemma o läser vad tidningarna säger!!! Lär känna oss först sen kan ni ta o snacka ert jävla skit!!! Reent maktlösa är ni och orespekterade tööntar, hur hade ni tyckt om att folk skriver om era familjer! Ni vet EXAAAAKT ingeet om MIN familj! och en SAK ska ni ha KLART för er!!!!  Jag är STOOOLT över att jag är från familjen ALZURIEY och är stolt över att IMAD ALZURIEY OCH FOUAD ALZURIEY ÄR MINA BRÖDER!!!!”

Hm, det gör ont i mig att syster Zena blev ungefär likadan. Man kan inte rå för i vilken familj man föds in i. Man väljer sina vänner men inte sin släkt. Att det är många i Malmö som blivit ”berikade” råder det inget tvivel om, till och med några danskar kan vittna därom. En enkel biljett till hålan de kom från är mitt råd. Tack Ilmar Reepalu att du äntligen håller på att vakna.

Några rader om den äldre Imad Aluriey ”2003 dömdes han till sluten ungdomsvård sedan han och hans kompisar attackerat ett tältande danskt par. Paret misshandlades och därefter slets kvinnan ut ur tältet där hon våldtogs av den då 17-årige Imad Alzuriey. Imad Alzuriey och hans sju kamrater försvann sedan från platsen med parets mobiltelefoner, cd-spelare och plånböcker. Alzuriey slog också den våldtagna kvinnan i huvudet med en sten.”

Imad har också en gedigen meritlista, grov våldtäkt, rån, misshandel, bedrägeri, narkotikabrott, olovlig körning, häleri, ofredande m.m. 2009 gick han ut i media och beklagade sig över alla kriminella i Rosengård och gick med i ”Ett Våldsfritt Sverige” där han blev heltidsanställd trygghetsvärd. Skattebetalarna betalade alltså hans lön medan han begick brott.

Fouad dömdes 2014 till fängelse i två månader för Övergrepp i rättssak, Olovlig körning och Narkotikabrott. Fouad Alzuriey förekommer under 33 avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes senast den 7 oktober 2013 för misshandel, olaga frihetsberövande, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott till fängelse sex månader. Dessförinnan dömdes han den 15 december 2009 för stöld och bedrägeribrott till fängelse ett år och sex månader.

Om Alzuriey på bloggen…

-Pettersson säger tre bröder, tre grova brottslingar, fattas bara att mamma Alzuriey ställer upp i SVT och beklagar sig på arabiska att det svenska samhället uppfostrat hennes barn dåligt. Det finns fler syskon, det har varit problem med alla, även pappan har haft svårt att hålla sig till lagen.

För övrigt hade det varit bättre för Sverige och familjen om de stannat där de hör hemma.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

16 thoughts on “Alzurieys i Malmö

 1. mest synd är det om förövaren som var inblandad i skjutningen som var en lovande fotbollstalang enligt Aftonbladet. Han måste ha blivit lurad att delta mot sin vilja…….Buhu…..

 2. I Albanien, liksom ett antal andra länder runt om i världen (läs muslimska länder) , åberopas fortfarande flera hundra år gamla seder.

  Blodshämnden, som den kallas, ger enligt seden en familj rätt att utföra mord om någon i familjen förolämpas allvarligt eller dödas. Det finns exempel på fejder som pågått i generationer.

  Både EU och FN har ställt krav på att Albanien ska lägga fram en handlingsplan för att få stopp på fejderna. Straffen har skärpts till minst 20 år upp till livstid för mord relaterade till blodsfejder. Men kritikerna anser att rättsväsendet inte kan komma åt problemet.

 3. även mångkulturen blodshämd som funnits i 1000 år har kommit till sverige.

  När det inte gått att bryta blodshämd kulturen på balkan bland muslimerna så tog de med den hit.

 4. Jag känner familjen Alzurieys och de är som vilka svenskar som helst. Det började för länge sedan med att en av bröderna stod åtalad för brott han ej begått, sedan blev de misstänkta och dömda för en rad brott de ej begått då polisen utgick från den första felaktiga domen och trodde därför de var en kriminell familj. Sanningen är att ingen i familjen någonsin begått brott, men detta vill ingen höra eller se. Läs domarna så ser ni att det är polisen som är brottslingen genom att hacka på denna familj. Domstolen går på polisens ”bevis” och genast blir en reko familj stämplad som kriminell.

  • Du måste jobba på SVT eller Aftonbladet!
   De har gjort sina val och nu får de skörda vad de har sått, de har fått vad de förtjänar och det finns inga ursäkter i världen som berättigar deras handlingar,

  • Jolanta! Om polisen nu är så klantig i Malmö så menar du att domstolen dömer någon utan ett enda bevis mer än vad polisen sagt. Tror det är tid för dig att vakna och inse att du blivit grundlurad.

  • Mmm och jag kände Usama bin Ladin och hans familj lite ytligt och den mannen var det inget fel på….Jag lovar och svär.

 5. ”Fast han var världens snällaste och gjorde aldrig en fluga förnär, ville studera till läkare eller lärare, hjälpte gamla människor och tränade smågrabbar i fotboll”. Jo tack vi kan den historien.

  • ”ingen läkare tillgänglig, väl när läkare konfronteras så säger de att de ej har tid pga ”skjutningar.”

   Ska man tro på Strandhäll så måste det vara åldriga pensionärer
   som är ute och skjuter.

Kommentera