S-politiker: Vi vill inte ha islamskiten i Sverige

ISLAM & INVANDRING. Jimmy Jansson är socialdemokrat, kommunalråd i Eskilstuna och väldigt upprörd. ”Jag blir jävligt trött när vi måste ägna kraft åt sådan här skit. Vi har tre personer i kommunen som arbetar mot extremism. Vi utbildar folk för att upptäcka hederskultur. Vi sitter i möten med Säpo. För 15-20 år sedan behövde ingen kommun ägna sig åt sådant här.”

Och han har en plan om salafisterna skulle ta över moskén, resten av Aftonbladets artikel fortsätter bakom betalvägg om någon vill läsa det.

-Pettersson säger att Jimmy Jansson och hans parti borde inse att eldar man får man tåla rök. För 20 år sedan, 1999, inledde Socialdemokraterna ett samarbete med Sveriges Muslimska råd,

nu skördar S och vi andra frukterna av detta. Tyvärr fylls det på med fler muslimer varje år. I år delas 120.000 nya uppehållstillstånd ut samtidigt som  den socialdemokratiske statsministern säger att invandringen är restriktiv. Stefan Löfven ljuger.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “S-politiker: Vi vill inte ha islamskiten i Sverige

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Det kanske finns hopp ändå när det gäller kommuner utanför Fjollträsk, vi kanske ska utesluta den kommunen och alla andra no-go områden.

    • Presis ! Oj alla kappvändarna. Jag undrer hur det känns för alla dessa svin, och om de är medvetna om att det reélt sét är dessa som ex. har mördat Wilma, pentionära i massor,självmördare och ytterligare tusen och tusen tals i många andra kategurier.
      Jag personligen tror inte att de skäms i deres nya uppvaknande, utan enbart kryper till sanning för att rädda sig själv.
      Vid första och bästa möjlighet att tjäna lite extra peng och bättra position halshuggar de utan några känslor hellre än gärna grannens barn.

  2. Är han verkligen sosse ?? Det verkar ju vara en intelligent och klarsynt man. Han röstade nog fel sist annars skulle han väl inte klaga nu….

  3. Det är positivt att vissa PK-människor vaknar till slut. Men, ska det verkligen behöva ta 20 år? Det är att likna vid ett sjukdomstillstånd.

KommenteraAvbryt svar