Stäng

Busschaufför brutalt attackerad av invandrargäng i Uppsala

BROTTSLIGHET. Ett gäng med invandrarungdomar klev på bussen i Uppsala utan att visa biljetter. När chauffören bad dem kliva ut blev han svårt misshandlad. Nu går polisen ut i ”Efterlyst” med bild på ungdomarna.

Kvällen den 29 oktober i år körde stadsbuss 4 in till Uppsala centralstation. Genom bakdörren klev ett tiotal ungdomar in. Ingen av dem visade upp några biljetter, varpå busschauffören ropade ut i högtalarna att de måste göra det. Ungefär hälften av gänget lyssnar på busschaufförens uppmaning och de lämnar bussen medan ungefär resten blir kvar.

Föraren gick då bak i bussen för att prata med ungdomarna, enligt polisen. – Och när han då ber dem lämna bussen så blir han angripen, säger Jonas Eronen. Inför ögonen på chockade resenärer blev chauffören omringad och misshandlad av tjuvåkarna. Han tog emot flera sparkar i bland annat huvudet.

Chauffören fördes till sjukhus och vårdades bland annat för två spruckna revben. Ingen är ännu gripen för den brutala misshandelsattacken, och polisen väljer nu att gå ut i ”Efterlyst” med en övervakningsfilm för att få tag på gärningsmännen.

-Pettersson undrar varför det tog en månad att släppa bilderna. Vi skrev om fallet 30 oktober och efterlyste signalement. Busschaufför misshandlad i Uppsala.

https://twitter.com/YBUppsala/status/1200164779698139145

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “Busschaufför brutalt attackerad av invandrargäng i Uppsala

  1. Utvisning direkt utan pardon. Kruxet är att de här ligisterna har flera identiteter och MIG och Polisen vet inte vad de skall göra. PK säger att man inte kan utvisa till Afganistan pga ”kriget”. Då är det bättre att de våldtar och mördar i Sverige . Fy ……

 1. Vad säger politiskt korrekta GW, vilka är dessa parasiter inte importerade raketforskare väl ?

 2. Dessa blattar som är ett bevis på att Darwin hade rätt bör återsändas till djungeln där de hör hemma.

  1. Dessa demonkontrollerade bestar är ett bevis på att Darwin hade fel: vi har devolution. Inte evolution. Människan föddes perfekta, men valde att följa sin egen väg som leder till destruktion, och inte den väg som vår kärleksfulla Gud (dvs Jesus Kristus i mänsklig form) föreslog. Snart är den moraliska degenereringen och förfallet totalt.

 3. Om man vill ha en snabb uppklarning av ett brott varför väntar man då 1 månad med att släppa övervakningsfilmen ? Även om dom åker dit händer det ju ändå ingenting.Det är ju baaaaarn.Det här slöddret kan fortsätta som vanligt och spela herrefolk med rätt att bete sig som svin.

 4. Hemska Efterlyst…..dom måste vara rasister och nazister….när dom som här visar verkligheten.

  Löfven säger ju att alla som vill ha harmoni, rättvisa, säkerhet och förstånd är rasister och nazister.

  VARSÅGOD !!!
  RÖSTAS DET FÖR IDIOTI, SÅ FÅR VI IDIOTI.

  1. Det gör denna busschaufför alldeles säkert !
   När en klar majoritet av svenskarna trots att Sverige efter drygt 40 år av en totalt okontrollerad massinvandring idag befinner sig längst nere i ett mångkulturellt kriminellt anarkistiskt träsk känner sig trygga och fortsätter att sätta den landsförädiska 7 klövern till makten gång på gång så fattar alla utanför begåvningsreserven hur det är ställt, det är kört Musse tar nu inom kort över rodret.
   Inte ens SD räcker till för att rädda fosterlandet oavsett alla positiva opinionsmätningar.

   1. Senare tids opinionsundersökningar vederlägger din teori.

    I takt med att svenska folket blir varse om de akuta problemen som makten lyckats dölja flyr de partierna bakom det. Att SD är Sveriges största part och även bland LO-organiserade män är beviset för det. Kvinnor är generellt mer förlåtande men när när de väl bytt åsikt är de mer revanschlystna. Det tar ett tag för pendeln att vända men när den gör det är det med accelererande hastighet.

    Det är inte förrän de själva drabbas som vissa vaknar.

 5. Ni svenskar röstade ju själva fram att ni ville bekanta er med ”nya kulturer” så vad är problemet egentligen. Nu har ni er mångkultur!

   1. Vi som lever och bor i Sverige skall vara tacksamma för att invandrare finns. Det fanns tider då Sverige hade enorm brist på arbetskraft. I detta läget bör vi också känna till den bakomliggande orsaken till en del av det som nu händer i vårt Sverige. Att fortsätta ”fösa” i hopa stora grupper av invandrare till betongförstäderna har vi ju haft facit på i åratal. Summan av kardemumman har vi nu sett en mycket lång tid. Flera tiotal år!!
    En TOTAL misslyckad invandrarpolitik. Både förra detta och nuvarande regeringsmedlemmar borde skämmas. Problemet är bara det att dom har inte ens vett till det.
    Vad beträffar kriminalitet så är det som hände på bussen i Uddevalla en liten skitsak gemfört med den organiserade maffiaverksamheten som VERKLIGEN är det STORA problemet i vårt älskade land SVERIGE i dag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: