Busschaufför misshandlad i Uppsala

BROTTSLIGHET. En busschaufför i 35-årsåldern misshandlades av ett gäng ungdomar i Uppsala på tisdagskvällen. – Som jag har förstått det var ungdomarna på bussen och det uppstod någon form av tumult när bussen kom fram till Resecentrum, säger Fabian Hamnqvist, presstalesperson vid polisen, enligt Aftonbladet

Larmet om misshandeln kom klockan 19.48, uppger polisen på sin hemsida. När polisen kom till Resecentrum hade flera av ungdomarna sprungit därifrån, men ett antal var kvar och kunde kontrolleras. – Ingen är gripen formellt, men det kan komma att förändras, säger Fabian Hamnqvist.

Busschauffören, en man i 35-årsåldern, var talbar, men togs till sjukhus för kontroll. Enligt första larmet till polisen var ungdomarna ett tiotal och i övre tonåren. Det finns enligt polisen inga uppgifter om att något tillhygge använts vid misshandeln.

Brottsrubriceringen är grovt brott mot tjänsteman.

-Pettersson ser inget signalement men det finns väl inget intresse att varna allmänhet och andra busschaufförer och enligt justitieminister Morgan Johansson (S) så är orsaken till brottet SD:s rötter i 1930-talets nazism.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “Busschaufför misshandlad i Uppsala

  1. Varför är polisen så noga med att ange klockslaget när
    anmälan kom in, när man utelämnar alla andra viktiga uppgifter????????

    Var det sommar eller Vintertid??

  2. Övre tonåren, ingen kunde gripas, gamla gubbar som leker barn med våra pengar och tacken är misshandel, hot och våld.

  3. Jag antar att det var Kalle och Pelle och Erik som ” gruffade ” lite med chauffören.Det är en gammal Svensk tradition vi har när vi inte får åka gratis.

  4. Det är nog nu för helvete.MOLGAN OCH SVETSARN DRA TILL DÄR PEPPARN VÄXER NI SKALL INTE FÖRSTÖRA LANDET MER .

Kommentera