Zlatan – Från hjälte till förrädare


INSÄNDARE. Malmö 28 – 11 – 2019 Till i första hand Katrin Stjernfeldt – Jammeh, kommunalråd i Malmö. 

Jag måste medge att igår kväll var jag riktigt skadeglad när jag såg bilderna på Zlatanstatyn där någon hade trätt en toasits på hans huvud. Sällan har jag skrattat så mycket.

Zlatan av Lumen. CC BY-NC-ND 4.0

Äntligen en utmärkelse som står i dignitet till hans påstådda hjälteinsatser på fotbollsplan.

Det var en tidig julafton för oss alla som inte instämmer i hyllningskörerna för denne skrytsamme, arrogante översittartyp.

Hur känns det idag, Katrin? Du var ju på plats när statyn invigdes och du höjde honom till skyarna och kallade honom för ett föredöme för ungdomar, han var Malmös hjälte och Gud vet vad du mer sade för positiva saker om honom som idag i mångas ögon betraktas som en förrädare mot Malmö?

Här har du svart på vitt varför man inte bör resa statyer över folk som fortfarande är i livet. Idag hjälte, i morgon förrädare!

Jag skulle vilja råda Malmö stad att omedelbart montera ner statyn eftersom risken är överhängande att den kommer att vandaliseras till oigenkännlighet.

Kör ut skiten till Spillepengen och låt den vara där. Dock inte i stående ställning utan låt den vara liggande.

Skulptören av statyn sade att han jobbat med statyn i två år och det föranleder mig att fråga dig hur mycket har Malmö betalt för denna staty?

Det påstås att Malmö har fått den gratis men vem har då betalt skulptörens arbete samt resningen av densamma på plats?

Om ni nu måste ha en staty av en Malmöbo som företräder det mångkulturella Malmö av idag så föreslår jag en staty av 19 – åringen som sprängde bort en arm och ett öga på sig själv när han placerade ut en s k termosbomb utanför en lägenhetsdörr på Söderkulla den 8 december i fjol.

Denna mångkulturella tillgång är en ytterst värdig representant för det mångkulturella Malmö och visar på ett ypperligt sätt på den kreativitet som finns bland många av våra s k nyanlända.

En staty av denna mångkulturella tillgång torde bli mycket billigare än statyn över Zlatan eftersom den bara behöver utrustas med en arm och ett öga.

Lämpligt namn på denna staty skulle med fördel kunna var ”Den enarmade banditen”. Lämplig plats torde var utanför kasinot i Kungsparken.

Sandor Herold, tvåarmad och tvåögd invandrare i Malmö

Sandor Herold från ett tidigare inlägg


36 responses to “Zlatan – Från hjälte till förrädare

 • Malte.

  ”Cykeltjuven” kallas hjälte av Katrin.

  Gilla

 • SVENSK

  Zlatan tycks inte känna till sitt eget folks temprament!?

  Gilla

 • Argus

  Invandrarsonen är bra – på att berika sig själv. Den av MSM helgonförklarade, enligt egen utsaga, cykeltjuven har inte varit någon framgångssaga för landslaget såsom Henke eller tvillingarna Ravelli.

  Gilla

 • ponnsan62

  Gillar Zlatan en härlig kille med pondus går sin egen väg…
  Hur många Svenska män har den pondusen..
  Sen är min gubbe från Söder och född Hammarbyare …Och han älskar Zlatan för hans
  Jävlar i namman!

  Gilla

  • SVENSK

   Hans bollteknik och att han går sin egen väg är bra och imponerande, men så mycket mer än så är det väl inte!?

   Gilla

 • Monica

  Är själv malmöit men att Zlatan nu har en andel av Hammarby och stödjer klubben är en käftsmäll som många malmöiter behöver. De är stöddiga och dryga. Det finns en pöbelmentalitet här och många av dem är som mobbande tonåringar. Uppfatta mig inte fel för jag tycker att Zlatan är en riktig uppblåst diva som behöver komma ner på jorden och sättas på plats.

  Gilla

 • Bajen666

  Har aldrig gillat Zlatan och hans divafasoner och att han nu förknippas med Bajen är bara så sorgligt.

  Gillad av 1 person

  • eugenecork


   skulle han gått (fått!) acceptans av Djurgårn,
   så skulle jag ha övervägt å byta klubb, å blitt
   Bajsare ist…som man va en gång då på 40-
   talet, innan man fastna för boisen av ”right
   stuff” !..,)

   Gilla

   • Bajen666

    Hur är det med stavningen….eller försöker du vara rolig.?

    Gilla

   • eugenecork

    låter ”bajjare” bättre så kan vi köra me den benämningen…era egna fans använder båda uttrycken…iaf jag kan skilja på SKIT och en Hammarbyit, kan du?…släpp bitterheten nu, det går flera tåg…men 2019 va vi iaf bäst, så lycka till nu med Zlatans uträkta hand !..,)

    Gilla

 • eugenecork

  självtillräcklighet, egenkärlek, egoism, inbilskhet,
  dryghet, översittarmentalitet, suffisans m.m.
  … personen i fråga får vara hur bra som helst, men
  egenskaper som dessa (som ovan) har sabbat de
  som vi skulle kunna beundra honom för…hade han
  kunnat förmå sig att visa ödmjukhet, så skulle han
  vara värd all beundran…nu känner (iaf jag) enbart
  avsky för primadonnan zlatan…

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Patetiskt, visar klart och tydligt på vilken grottnivå dagens människor befinner sig på !
  Finns det inget viktigare att syssla med än att och bry sig om Zlatan och förstöra en staty av honom då finns det minsann inga problem i Folkhemmet eller så kan man säga att det inte är ett dugg konstigt att Sverige befinner i fritt fall med en sådan lågt begåvad befolkning som gör Zlatan och hans delägarskap i Hammarby till en nationell angelägenhet.
  Politikerna myser förstås över att folk bryr sig om en sådan här minst sagt ren skitsak istället för att bry sig om riktigt allvarliga katastrofala problem i dagens svendka mångkulturella och kriminella anarkisamhälle.

  Gilla

  • Bosse S

   Även den största idioten har väl en fri vilja att hålla på vilket fotbollslag som helst, samt att köpa in sig i vilket företag som helst utan att påverkas av andra.
   Gammalt stockholmshat som bubblar upp. Förr i tiden dök det alltid upp något om Karl X också.
   Hade det varit samma brösttoner från MFF-fansen om han köpt aktier i KFF?

   Gilla

 • Lellego

  Sportgladiatorer,stjärnkockar och prelater avskärmade från verkligheten, jag skiter i vilket och brygger min egen öl. Failed-state som Sverige får man leta efter.

  Gilla

 • Onkel Björn

  Hur som helst, Zlatan är en bra fotbollsspelare. Inget snack om saken.
  man kan ju tycka att han borde ha köpt in sig i Malmö istället för en Sthlm-klubb. Men kan det vara så enkelt att tom Zlatan har insett att Malmö som stad är förlorad och att han inte vill bo där. Han hade ju en ganska ordentlig kåk där under ett par år, som han sen sålde.
  Det kanske är som så att även jugoslaver är trötta på MENA folkens skjutningar och sprängningar.
  Vad vet jag.

  Gilla

  • Stenbock

   Onkel Björn:
   Vad som inte ännu är,kan snart varda….
   Tror att dina teorier stämmer,men frågan är då varför han saknar vanligt sunt bonnförstånd och återvänder till Abzurdien ?

   Gilla

   • Onkel Björn

    Zlatan har ju hittills hunnit med att bo på många olika platser. Han kanske trots allt tycker att Sverige är ett bra land att bo i ?

    Gilla

 • Notimam

  Hans storhet som fotbollsspelare kan ingen ta ifrån honom men hans storhetsvansinne och arrogans är definitivt smolk i bägaren.

  Gilla

 • gamgubben

  Det sägs att skadeglädje är den enda sanna glädjen. Att det uttrycks av Katrin S.Jammeh är i högsta grad uppseendeväckande eftersom hon alltid annars är på invandrarnas sida.

  Gilla

 • Stenbock

  Vi får glömma PK-organen som dagligen har några rader kring denne ”svartskalle”..Skulle gissa på att denne jugoslav bland de korrekta skribenterna,är vad Jesus är för kristna.
  Cykeltjyven passar ju helt in för den nya MENA-befolkningens ideal !

  Gilla

 • Maja 2

  Det här var det bästa jag har läst på länge 😁Man fick sig ett gott skratt.

  Gilla

 • Maja 2

  Det här var det bästa jag har läst på länge 😁Man fick sig ett gott skratt.

  Gilla

 • Ture

  Personligen har jag aldrig gillat den där Zlatan. Han är för stöddig och divig för min smak. Det ska bli mig ett sant nöje att följa hans nedgång.

  Gilla

 • Kungen

  Zlatan…… vem fan är det ????

  Gillad av 1 person

 • folksam2010

  Jag tycker man Borde resa en staty över Sandor Herold för hans helt klockrena och träffsäkra insändare. han kan sitt Malmö och han ser problemen låt han styra upp Malmö istället för katastrofen som styr nu

  Gilla

 • centurion

  För mig har denna skithög aldrig varit något annat än just en skithög. Varken före, under eller efter staty-spektaklet. Hjältar kan man finna på annat håll. Sandor är ett exempel. Den skjutne vaktmästaren, som hade vänligheten att skotta och sanda för att hans baneman ej skulle halka omkull, är ett annat exempel.

  Gilla

 • blabaris

  Under sina 18 år som utlandsproffs har svensken vunnit ”ligan” vid elva tillfällen med fem olika klubbar i fyra länder plus att Ibrahimović är den ende som spelat för sju olika klubbar i Champions League.

  2015 var Ibrahimović enligt tidskriften Forbes den 55:e bäst betalda kändisen i världen, med en årsinkomst på 39 miljoner dollar

  Är zlatan någon annan trogen än pengar ?

  Varför skulle han då vara bara trogen Malmö?

  Gilla

  • Nisse

   Bara för att Zlatan tjänar enormt med pengar och har spelat i en mängd storklubbar finns det ingen anledning att han är så arrogant och beter sig som en stor skit mot allt och alla.

   Gilla

 • blabaris

  har ju inget med rasism att göra utan att att zlatan hedrat malmö som en PK men satsar sina pengar på allt annat än malmö privat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: